Mad og drikkevarerDesserter

Ice Cream "Grospiron": beskrivelse og karakteristika for det nye produkt

I halvfemserne gjorde beboerne i Novosibirsk ikke kender den manglende is. Produkter fra forskellige producenter faldt i butikkerne i byen takket være de mange handelsselskaber. Ved udgangen af årtiet en populær dessert mejeri indenlandske stål forsyning markedet er stort set de store lokale giganter som "Inmarko" og "Gulliver". Det er praktisk talt blokeret ilt små grossister. Nogle af dem blev tvunget til at stoppe deres aktiviteter, mens andre har set ud i skabelsen af sin egen produktion. Så efter et stykke tid på markedet dukkede is "Grospiron".

Lidt historie

Hver producent har sin egen historie. Virksomheden "Grospiron" i 1996 behandlet udelukkende med engrossalg af is. Desuden føres ind i hjemmemarkedet, blev stort set importeret. Mens denne forretning var ganske populært. Tingene gik op ad bakken, og intet ingen tegn på problemer. Men med fremkomsten af i regionen store lokale producenter efterspørgsel efter importerede varer faldt markant. Det fik "Grospirona 'ledere til at radikalt ændre retningen af sine aktiviteter. Virksomheden beslutter sig for at genskabe en forladt mejeri fabrik, der ligger 70 kilometer fra Novosibirsk, og etablere der produktionen af børnenes favorit dessert. I 1999 det går på salg den første is "Grospiron".

Start har været meget vellykket. Produkter lide kunder, som det fremgår af de stadigt stigende salgsmængder. Alt dette skabte forudsætningerne for udvikling af produktionen. I løbet af de første ti år det unge selskab har mestret mere end 90 typer af produkter, som er tilgængelige i ni teknologiske linier. Ice Cream "Grospiron" bogstaveligt besatte det lokale marked. Outlets glæde købt et nyt produkt, som begyndte at nyde stor efterspørgsel fra befolkningen.

særkende

Talrige producenter, der repræsenterede deres varer i Sibirien, i første omgang ikke forstod, hvad der forårsagede en sådan popularitet af et nyt produkt. Over tid, blev det klart, at brugen af naturlige råvarer. Marketing servicevirksomhed stærkt annonceret denne kendsgerning, betalte ham meget opmærksomhed fra købere. Alle ønskede at købe for dit barns yndlings delikatesse, som er lavet af naturlige mælk, ikke rekonstitueret pulver. Desuden er de råvarer, der anvendes til det arbejde, der leveres lokale landmænd. Dette styrker yderligere positionen af fabrikanten. Alligevel den vigtigste funktion var, at selskabet har placeret sin is "Grospiron" som en Ecoproduct. Vi brugte enhver lejlighed til at understrege dette. For eksempel etiketten struktur is, der omfatter olie og mælk, isoleret med store bogstaver. Selv emballagen indeholder ingen kemikalier. Den er lavet udelukkende af papir og pap. Alt dette hjælper virksomheden med at holde sig oven vande i de barske forhold i hård konkurrence.

unik is

I 2013 er der allerede blevet ret populært Corporation "Grospiron" informeret sine kunder om, at det nye produkt under navnet "Cream Sundae" ankommer på butikshylderne. På det russiske marked på det tidspunkt havde han ikke analoger.

Produktet er unikt ved, at det er fremstillet ved en oprindelige formulering og er sammensat af kun naturlige komponenter uden anvendelse af nogen smagsstoffer, konserveringsmidler eller kemiske stabilisatorer. Sammensætningen af den nye creme indeholder kun fire vigtigste ingredienser:

 • sødmælk;
 • sukker;
 • smør;
 • hønseæg.

Produktet blev sat til salg i form af:

 1. Vaffel kegler på 70 gram. Til deres særlige emballage pap pyramider blev designet.
 2. Eskimo på 80 gram i de originale æsker.
 3. Øse vægt på 160 gram, pakket i pap terninger.

Købere af det nye produkt var ekstatisk, og "Cream Sundae" i nogle timer stort set forsvundet fra hylderne.

Kundevurdering

At dømme berettigelsen af en hvilken som helst af de varer, du har brug for at vide, hvad forbrugeren et lavt skud. Efter alt, han er den øverste myndighed og det vigtigste mål for enhver producent. Hvis vi tager for eksempel is, "Grospiron 'anmeldelser om det, du kan kun høre det positive.

Købere i én stemme sige om den fremragende smag og sikker miljøvenlig sammensætning af produktet. Ældre mennesker foretrækker is, pakket i en sukker ævle humlekopper og pellets. Det minder dem om deres barndom. Til hjemmebrug er meget praktisk kasser med låg. Produktet kan opbevares i køleskab, uden frygt for spredning. Men nogle gange er der situationer, hvor markedet falder i produkter, der har ikke helt priglyadny udseende: sne skorpe under dække og iskrystaller. Men det er forbundet med de problemer opbevaring og transport. En sådan defekt kan ske efter et brud eller en temperatur tilstand efter gentagen optøning. Men her ikke skyld producenten, sælgeren eller leverandøren.

sjov Pris

Der er en anden lige så vigtig faktor, der kendetegner den positive side af is "Grospiron": produktets pris. Det er langt lavere end for tilsvarende produkter fra andre producenter. Det er gode nyheder, betragtning af alle de andre fordele ved alles foretrukne behandler.

Omkostningerne, selvfølgelig, er det bedre at tale, se foran sig tallene. For større klarhed, priserne på produkter "Grospirona" kan samles i en tabel.

Priserne for is selskab "Grospiron"
№ p / p produktnavn Vægt, gram Pris, rubler
1 Sundae naturlig creme kegle 90 31,0
2 "Cream Sundae" horn 70 37,5
3 Creme med naturlige fyldstof i en papkasse 240 92,5 - 102,0
4 Chokolade Sundae i en papkasse 240 85,0
5 Sundae med fløde spand 430 186,0

Allerede fra disse tal er det klart, at priserne for produkter fra dette selskab i mere end demokratisk. Dette punkt er til rådighed for køberen med nogen fremgang. Forældre kan ikke være bange for familiens budget, når et barn beder om at købe ham en favorit godbid.

Nyt liv glemt fabrik

Den største produktion af populær dessert mejeriet er beliggende i den lille bydel midt i Iskitim halvfjerds kilometer fra Novosibirsk. Det var her, at den tidligere mejeri og is "Grospiron" fabrik ligger.

Først selskabet dækker kun en af sine tre fabrikker. Resten af produktionsfaciliteterne blev købt af andre selskaber, der har forsøgt at genoptage arbejdet på gulvet. Men ikke alle var i stand til at fast holde på deres positioner. For eksempel virksomheden "Iskitimsky mælk" varede kun et par år og blev solgt blev vinder momentum, mens Novosibirsk kyllingefarm. I modsætning hertil "Grospiron" fastholdes oven vande, og fortsætter med at udvikle produktionen, skabe nye produkter. Virksomheden bruger en standard is produktionsteknologi.

Hele processen består af seks trin:

 1. Fremstilling og blanding af komponenterne.
 2. Smeltning af blandingen.
 3. Køling semi op til +5 ... + 7 ° C.
 4. Produktion og pakning af is.
 5. Pakning af færdige produkter.
 6. Hærdning i køleskabe til -30 grader.

Efter at isen er klar til forsendelse og kan sendes til alle salgssteder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.