HobbyHåndarbejde

Usædvanlige kort til ferie med deres egne hænder

Selv den mest ydmyge gave pryder lavet sin egen usædvanlige kort. Hans hænder kan skabe den virkelige mirakel, at investere i deres håndarbejde lidt varme.

Making kort barn

Ofte inden barnet rejser spørgsmålet: hvordan man laver en usædvanlig postkort med dine egne hænder hurtigt og uden brug af de materialer, der er vanskelige at få studerende? Udgangen kan være ganske enkel: du nødt til at komme ud af deres lagre blot to ark af farvet papir, en blyant, saks, lim, markører for inskriptioner. Og som en skabelon for programmet, kan du bruge din egen hånd.

  1. farvet stykke papir foldet på midten på tværs.
  2. For ham gælder hans hånd, så tommelfingeren hvilede på den fold linje, og der var til det i en vinkel på omkring 45 grader.
  3. Palmen er skitseret med blyant.
  4. Skåret i lighed med figuren er, at spidsen af tommelfingeren er en forbindelse med en anden halvdel figurer.
  5. Pak modtagelsen af varen og indsæt den på det næste kort.
  6. Ved krydset af tommelfingrene på påføring af maling hjerte.
  7. Indret en smuk inskription på kortet.
  8. Du kan yderligere dekorere håndværk afskårne blomster eller tegne noget smukt.

Andre kort fra børnenes palmer

Denne metode kan bruges med held til at skabe en kollektiv lykønskningskort. For eksempel er alle studerende på klassen foretage sådanne detaljer med deres håndflader. De kan endda være farvet.

På skåret fra pap cirkel limet i tilfældig rækkefølge udskrifter af børns hænder. Du kan intersperse dem med blomster eller blade.

Hvis forbereder kort til en pædagog eller en lærer, i midten, er det fornuftigt at holde fast foto hæderlig i en cirkulær format. I dette tilfælde omkring en stor voksen, der kan placeres ikke kun palmer, men også miniature billeder af børn. Læreren vil blive meget glad for at modtage sådan et originalt lykønskningskort. Det vil være en uforglemmelig gave til de kommende år.

Meget smuk Julekort fås fra storstilet børne- håndaftryk, limet i form af juletræer. Deres bedste for at male i forskellige nuancer af grønt. Og som smykker, kan du bruge de mest reelle bolde, og lommelygter. Mens dette kort er bedst ser ud, når i midten af hver legetøj stick miniature foto medarbejder.

Card i scrapbooking teknikker

Ved hjælp af saks, lim, nål og tråd stort set alle kreative person er i stand til at skabe et mesterværk. Og meget meget det kan få stort set unødvendige affaldsmaterialer: stof og blonder stykker, knapper og små skaller, resterne af tapet og udklip fra blade, tørrede blade, blomster og kviste.

Selvfølgelig, i tillæg til ovenstående, vil det kræve tålmodighed og udholdenhed, og ønsker at skabe nogle fantasi til verden oplevede en smuk og usædvanlig kort. Hans hænder kan gøre en meget interessant håndværk. det ser Oprindeligt skåret ud af en pap portefølje med buer og rhinstene, blomster og miniature strikkede dyr, amigurumi.

I virkeligheden er dette en usædvanlig kort. Med sine hænder på fødselsdagen elskede at foretage sådanne håndværk vil være i stand til at selv et barn. Og hvis årsagen vil foretage en reel guru af scrapbooking, og resultatet vil overgå alle forventninger.

Fancy hilsen til Lærerens Dag

Med deres hænder til at forberede gaver til lærere har længe været en tradition. Men, begynder at fremstille kort, god tilgang til processen med en vis mængde af humor, kreative. Traditionelle rektangulære stykke pap, foldes på midten, med limet på det med applikationer og knapper - er allerede i fortiden. I dag praktiseres af mestre-producenter postkort med usædvanlige former.

Med deres hænder, kan du oprette en ganske interessant mulighed, for eksempel i form af en klog ugle i glas med pointer og skoleblad under vingen. Og du kan endda lave en volumetrisk skole layout med åbne døre, et hegn og blomster, der vokser i gården.

Postkort til musiklærere

Meget kærlighed fra needlewomen brug kortene som omtalt surround klaver. Mere attraktivt ser håndværk, formet som et flygel.

Selvfølgelig vil jeg nødt til at arbejde hårdt for at få sådan en smuk og usædvanlig kort med sine egne hænder i papir og pap. Men du kan være sikker på, at det er efter ferien ikke falder ned i skakten - ingen vil rejse en hånd til at smide dette mesterværk sammen med skraldet!

Postkort-huse med åbne døre

Mand - en være nysgerrig af natur. Det er derfor han vil nyde den usædvanlige kort, lavet med sine egne hænder, hvor er skjult et mysterium. Og alt det ukendte skjult ... højre, bag lukkede døre!

Usædvanlige kort i form af huse med døre eller skodder af vinduer, der kan åbne og se inde, det er meget populær med næsten alle. Især når de ser deres boks smilende ansigt. Den Julekort på tærsklen til en miniature hytte nysgerrig møder et dyr symboliserer det kommende år.

Card for Student Day

Som du ved, vores planet har en stor gruppe af mennesker, som er ekstremt sjovt tilbringer sine dage fra session til session. Gættet, om hvem der er en tale? Selvfølgelig, om de studerende! De har endda deres egen ferie - Dag den studerende. Og hvordan gør dine venner til denne dag Studios usædvanlige smukke postkort med deres egne hænder! De skal blot være kreativ, ikke kun afspejler den sjoveste og ubekymrede liv, men også minde dig om den kommende samling.

Da ovenstående foregik samtale om alle dine favorit dverkah der ønsker at åbne, for at se, hvad der gemmer sig bag dem, er det nødvendigt at udnytte ideen. Så i kort til en studerende skal være til stede attributter, der peger på hvile og en sjov hobby: løbesko, solbriller, strand trop, finner, skateboard. Og i midten af noget SuperDuper med døre. For eksempel, biologer og læger kan dette være ... en frø. Efter alt, har de mange gange konfronteret med dissektion af lungefisk skabninger i deres klasseværelser! Og frøen med døre på maven - det er en kreativ og ironisk. Ingen grund til at skære åbne mave uheldige krybdyr, skal du blot åbne døren.

Enkel postkort i kirigami teknik

Sammen med scrapbog, er der andre måder at skabe interessante variationer af tillykke med papir. De mest usædvanlige kort i tiden kirigami teknologi. Denne metode gør det muligt at gøre håndværk ved skæring og bøjning af nogle dele af papiret. Med denne teknik kan opnå tredimensionale struktur, som kan foldes til en flad kort.

Den nemmeste løsning - kort med sommerfugle, fugle og blomster. På basen ark skæres vinger eller kronblade. disse detaljer foldes derefter. Under bunden skal placeres et andet ark - en lys foring, hvilket understreger virkningen af volumen.

Komplekse modeller af kort i kirigami teknik

For at oprette en menneskeskabt mirakel på denne måde er vanskelig. Det er vigtigt ikke kun at være så pæn herre, men også for at finde en succesfuld ordning kirigami.

Men resultatet kan vise sig fremragende! Ved hjælp af teknologi afledt kirigami fantastiske kreationer: dejlige svaner flyder i en dam nær slottet, en luksus kage, fantastiske bygninger og mærkelige dyr.

Kirigami udføres enten i hvid eller i farver. Hvide silhuetter af den spektakulære samlede look med belysning. Farve ser også stor og i normal belysning.

Kort om de retter, husholdningsartikler eller sten

Af en eller anden grund, de fleste mennesker tager ordet "kort" er til at betyde "kort lavet af pap." Faktisk betydningen af dette begreb er, at det er åbent brev. Og det kan skrives i noget.

Usædvanlige kort med lykønskninger vilje gave krus med et billede. Du kan endda bestille en specielt ved punkter, som at tage ordrer. Man behøver blot at tænke grundigt over teksten og plottet billeder, som vil medføre, at føreren om emnet.

Af den måde, såsom fag som offentlig tillykke kan se og kasser, bagsiden af en kam, et pindsvin, et spejl og mange andre.

De vigtigste funktioner

Klargøring et lykønskningskort, skal hver mester forstå, at det vigtigste - er evnen til at formidle en følelse, at giveren har for modtageren: kærlighed, hengivenhed, respekt, beundring, venskab.

Den anden betingelse er kreativitet kortet ydeevne. Den usædvanlige og originale det er, jo bedre at få en hilsen til modtageren. En singularitet udtrykkes i materialet og fremstiller postkort, og i sin form, og udfører i teknikken, og i plottet. Og selvfølgelig, i de ord, som vil blive udtrykt tillykke selv. Der er intet mere oprigtige og gode ønsker adresseret til nær og kær person.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.