Kunst og underholdningLitteratur

Andrei Platonov: værkliste

En af de mest fremtrædende russiske forfattere i det XX århundrede - Andrei Platonov. Liste over værker af denne forfatter tillader nøje undersøge den nationale historie i den første halvdel af det 20. århundrede.

Andrei Platonov

Andrei Platonov, en liste over værker, som er velkendt for enhver skoledreng, blev berømt efter frigivelsen af de romaner "The Pit" og "Chevengur". Men bortset fra dem, der var mange betydningsfulde værker.

Forfatteren blev født i Voronezh i 1899. Han tjente i Arbejdernes og bøndernes Røde Hær i borgerkrigen deltog i en krigskorrespondent. Han begyndte at udgive sine værker i 1919.

I 1921 udgav han sin første bog, der blev kaldt "elektrificering". Der er også hans digte i samlinger. Og i 1922 hans søn blev født og Platon gik digtsamling - "Blå ler".

Ud over at skrive det arbejde involveret i hydrologi. Især udvikle deres egne projekter gidrofikatsii område for at beskytte området fra tørke.

I midten af 20'erne i Tambov frugtbart arbejder for Platon. Liste over forfatteren supplement værker som "æterisk sti", "Grado", "Epifanskie gateways."

Næste kommer hans mest markante værker af russisk litteratur - en "pit" og "Chevengur". Dette er en meget overraskende og nyskabende værker, som byder på et moderne sprog. Begge værker er sat i en fantastisk ånd, de beskriver en utopisk opførelsen af det nye kommunistiske samfund, dannelsen af en ny generation af mennesker.

"Epifanskie gateways"

"Epifanskie gateways" - den første roman udgivet af forfatteren. Det er med det bør begynde studiet af prosa, hvis du undrer dig over, hvad slags arbejde skrevet af Platon. Liste over de bedste af dem er præsenteret i denne artikel.

"Epifanskie gateways" udkom i 1926. Set i Petrine Rusland. I centrum af historien engelske ingeniør Vilyam Perri, føreren af bygning gateways. Han kalder i Rusland sin bror til at hjælpe ham med at lave en ny imperialistisk ordre. Engelsk er nødvendigt at konstruere et skib kanal, der ville forbinde floden Oka og Don.

Vil brødrene til at gennemføre denne plan, er det afsat til historien om Platonov.

"Chevengur"

I 1929 skrev Platonov en af sine mest berømte værker - en socio-filosofisk roman "Chevengur".

Handlinger af dette arbejde er allerede flyttet ind i moderne russisk forfatter. I syd, på højden af krigskommunismen Ny Økonomisk Politik og. Hovedpersonen - mistede sin far Alexander Dvanov. Far til druknede sig selv, drømmer om et bedre liv, så Alexander måtte leve med en plejeforælder. Disse begivenheder, der er beskrevet i romanen er stort set selvbiografisk, ligeledes udviklet skæbne forfatteren.

Dvanov går for at lede efter sin kommunismen. På vejen møder han mange forskellige mennesker. Deres beskrivelse svælger Platonov. Fungerer denne liste, den mest berømte af dem er præsenteret i denne artikel, men "Chevengur" skiller sig ud, selv i denne baggrund.

Dvanova findes vandre ridder Kopenkin revolution, der ligner en middelalderlig karakter Don Quixote. Det ser ud, og dens Dulcinea, som bliver Roza Lyuksemburg.

For at finde sandheden og retfærdighed i den nye verden, selv med en vandrende ridder, er ikke let.

"Pit"

I 1930, Platonov skaber anti-utopisk roman "The Pit". Der allerede er at opbygge kommunismen i den sandeste betydning af ordet. Builders Group instrueres - at bygge huset af den generelle proletariske, bygningen, som bør være grundlaget for den utopiske by i fremtiden, hvor alle vil være glade.

En detaljeret beskrivelse af deres arbejde Andrei Platonov. Værkerne, der er anført i denne artikel er påkrævet læsning, hvis du ønsker at lære mere om denne oprindelige forfatter. Historien "Pit", kan du i denne store hjælp.

Opførelse af den generelle proletariske hjem afbrydes pludseligt, på tidspunktet for udgravningen. Sagen kan ikke få bolden op. Bygherrer indser, at for at skabe noget fra vraget af fortiden er ubrugelig og forgæves. Hertil kommer, at enden ikke altid helliger midlet.

Parallelt hermed det fortæller historien om en pige Nastya, forbliver hjemløse. Hun - en levende udformning af levende fremtiden for landet, de lejere, der må leve i dette hus, hvor det vil blive bygget. I mellemtiden, hun dvæler på sitet. Hun har ikke selv en seng, så bygherrer give hende to kister, der tidligere har taget væk fra bønderne. En af dem er hendes seng, og den anden - en boks til legetøj. Til sidst Nastya dø, og ikke venter til opførelse af en utopisk hjem.

I denne historie søgte han at vise grusomhed og meningsløshed af totalitære regime Andrei Platonov. Liste over værker af denne forfatter viser ofte dette ene synspunkt. I denne historie, hele historien om bolsjevismen under kollektiviseringen, når folk fodres kun løfter om en lysere fremtid.

"River Potudan"

Korte arbejder Platonov, en liste, der også har i denne artikel er af stor interesse for læserne. Disse omfatter først og fremmest historien "floden Potudan".

Den fortæller historien om den røde hær Nikita Firsov der går tilbage fra tjenesten til sit hjem. Overalt møder han tegn på sult og fattigdom. Han går til Potudan floden, væk mærke til de første lys i sin fødeby. Derhjemme er han mødt af sin far, der ikke har ventet på sin søn fra fronten, en masse ting ændrede sin mening efter hans kones død.

Mødet mellem far og søn efter lang tid går, uden unødig sentimentalitet. Nikita bemærker snart, at hans far bekymret alvorlige problemer. Han var på kanten af fattigdom. Huset er næsten ingen møbler, og selv far arbejder i snedkerværksted.

Om morgenen Nikita møder sin barndomsven Love. Hun - datter af lærerne, deres hus var altid rent og ryddeligt, de syntes de vigtigste intellektuelle. Alene af den grund, at han for længst opgav tanken for at bede om hendes hånd. Men nu er alt har ændret sig. Fattigdom og ødelæggelser kom i dette hus. Alt har ændret sig.

"The Return"

En af de seneste større værker Platonov - historien om "The Return". På dette tidspunkt beskriver begivenhederne efter afslutningen af Anden Verdenskrig.

Forfra igen Ivanov kaptajn. På stationen, møder han en ung Masha og ankommer i hendes hjemby. Denne gang sit hjem venter på sin kone og to børn, med hvem han brød op 4 år. Da han endelig kommer til hans hjem, finder han en overraskende billede. Kører 12-årige Peter, Ivanov ikke føler sig godt tilpas, kan han ikke fuldt ud nyde hans tilbagevenden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.