SundhedSygdomme og betingelser

Opkastning hos hunde - Årsager, råd og anbefalinger.

Dyrlæger siger, at hunden opkastning ikke anses som nogle sygdom - den kan også forekomme som et resultat af overspisning. Den vigtigste opgave for hundens ejer - rettidigt og præcist give dit kæledyr førstehjælp indtil ankomsten af en kvalificeret specialist.

Fra et medicinsk synspunkt opkastning hos hunde betragtes som en beskyttende mekanisme, hvorved dyrets mave oprenses fra overskydende mad eller ved indtagelse af giftige stoffer. Men hvis din hund har en konstant og tilstrækkelig langvarig opkastning og endda blod er frigivet, skal du straks kontakte din dyrlæge. Der er tre hovedtyper af fænomener som opkastning hos hunde. For det første er dette en reel opkastning. Den største fare ved denne type er, at hundens krop er dehydreret, som efterfølgende forårsager svaghed og besvimelse kæledyr. En hund, der kaster op, er det ikke anbefales at give en masse koldt vand - dette kan føre til en varighed på opkastning, men kan heller ikke begrænse den til at drikke. En anden type af opkastning - det er opstød. Det er en passiv handling, hvilket skyldes det faktum, at dyret bare slipper af nyligt indtaget mad. Hunden kan kaste op mad spist for nylig, og efter nogen tid igen for at spise det. Opkastning hos hunde efter et måltid oftere i varmt vejr.

Denne opførsel af hunde betragtes som normal, hvis kæledyr i konkurrencen med andre dyr indtager mad, glemmer, at det er nødvendigt at tygge. Det kan også være på grund af det faktum, at de meget omhyggelige ejere fodre hunden , når det er stadig ikke sulten. Hvis din hund er særegen for en god appetit, opkastning, kan det godt være forårsaget af overspisning. Det er også betragtes som normal, at nogle gange kvinder specielt gylpe mad til at brødføde hvalpene, efter at de er ophørt med at sutte hendes mælk. Hvis din hund har været konstant opkastning, kan dette fænomen være relateret til esophageal obstruktion, i hvilket tilfælde du får brug for hjælp fra en kvalificeret ekspert - en dyrlæge. Den sidste type anses opkastning kløgning. Det kan forekomme som et resultat af hoste eller krampe. Denne type af opkastning kan være direkte relateret til det faktum, at hunden er svært at absorbere al den mad, og hun spytter det. Dette fænomen kan skyldes problemer i mundhulen eller svælget. Men hvis dit kæledyr er meget hyppig opkastning for sikker, du må hellere kontakte din dyrlæge.

Meget ofte, når ejerne se deres hund opkast, de begynder at skælde hende. Den er forbudt at gøre. For det første kan det specifikt forsinke opkastning. For det andet, som vi allerede kender, til at gå opkast sekreter og giftstoffer, hvilket er grunden til i hvert fald ikke stoppe kæledyr. Hvis din hund mundkurv eller meget stram krave, når de første tegn på opkastning fjerne dem med det samme. Ellers kan hunden kvalt på opkast sekreter.

Opkastning hos hunde - behandling og forebyggelse

For at undgå negative konsekvenser, er det nødvendigt at give hunden vand i små portioner hver halve time. For at forebygge opkastning i dit kæledyr, du har brug for tid til at gøre alle de nødvendige vaccinationer, de er i stand til at beskytte ham mod en række infektioner, som ofte ledsaget af opkastning. Også, du har brug for at fodre hunden kun kvalitetsprodukter og fødevarer. Før du vælger produkterne i butikkerne, du bør rådføre sig med en dyrlæge, ikke kun med sælger. Opkastning hos hunde - er et symptom, der ikke anbefales til at ignorere. Husk, kan din hund ikke fortælle dig om den dårlige sundhedstilstand, hvilket er grunden til sundheden for dit kæledyr er i hænder sin ejer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.