SundhedPræparater

Methyluracilum (stearinlys): beskrivelse, indikationer, instruktioner

I moderne medicin, er "Metilurauil" (stearinlys) anvendes som et lægemiddel, der øger stofskiftet og accelererer regenereringen på celleniveau. Denne medicin fremstilles i form af suppositorier hvid farve, undertiden med en creme eller gullig nuance.

"Metiluratsil" (candle): farmakologiske egenskaber og lægemidlet

En af suppositoriet formuleringen indeholder ca. 0,5 g metiuratsila, som er det vigtigste aktive stof. Udover det, er der brugt standard medhjælpere suppozitorialnoy base.

Som allerede nævnt, betyder stimulere regenerering af væv på det cellulære niveau. Dette betyder, at bestanddelene af formuleringen accelererer processerne for deling og modning af celler, og i en helt forskellige væv og organer. Desuden lægemidlet virkning på hæmopoietiske processer, øge antallet af leukocytter i blodet, som følgelig forbedrer immunforsvaret.

"Metiluratsil" (lys): indikationer for brug

På grund af dets egenskaber dette stof har en forholdsvis bred vifte af brug. Først og fremmest blev han udnævnt i tilstedeværelse af forskellige former for vævsskader - det kan vikles eller forbrændinger, der er langsomme til at helbrede, samt knoglebrud.

På den anden side er det lægemiddel, der anvendes i blodsygdomme såsom

  • aleukia - osutstvie leukocytter;
  • leukopeni - reduceret antal leukocytter;
  • agranulocytose - reduktion af antallet af granulocytter (leukocytter former);

Methyluracilum effektiv i inflammatoriske processer i tarmen - proctitis, sigmoiditah, colitis og andre. Det er ordineret til patienter med colitis tarmsygdom og mave. Medicinen er uundværlig i tilstedeværelse af organismen ray læsioner. Det anvendes i behandlingen af hepatitis og pancreatitis.

"Metiluratsil" (lys): Vejledning til brug

Det anbefales ikke at bruge denne medicin uden tilladelse. Den behandlende læge vil fortælle dig om reglerne for anvendelse og dosering af lægemidlet.

For at starte stikpille bør frigives fra pakken - til dette formål, skåret med en saks langs konturen af stearinlys. Det udvundne lægemiddel skal indføres i analkanalen så dybt som muligt. Efter at ligge ned i en halv time - dette vil sikre fuldstændig opløsning og absorption af lægemidlet.

Børn i alderen tre til otte år, anbefales det ikke mere end halvdelen af stearinlys en gang om dagen. Teenagere på op til femten år kan der ikke tages mere end én stikpille. Voksne 1-4 viser anvendelsen af suppositorier per dag. Hvis det er nødvendigt, kan du øge dosis til to stikpiller fire gange om dagen. Varigheden af behandlingen er anderledes - det er en uge til en måned. Men igen er det værd at bemærke, at de præcise instruktioner, du får kun en læge.

"Metiluratsil" (lys): KONTRAINDIKATIONER

Disse lægemiddel anbefales ikke for tilstedeværelsen af maligne knoglemarv sygdomme. Det under ingen omstændigheder bør ikke ordineres, hvis patienten er diagnosticeret med leukæmi, med akut eller kronisk forløb. Kontraindikationer kan antage nyresygdom og tilstedeværelsen af kræft, der er tilbøjelige til væksten af neoplasmer i mavetarmkanalen.

Hvis en person har en allergi over for enhver komponent af medicinen, skal du stoppe med at bruge det. "Metiluratsil" (stearinlys) under graviditet er heller ikke anbefales. Det stof er kontraindiceret til børn under en alder af tre år.

Bivirkninger var blevet registreret - stearinlys temmelig godt accepteret af kroppen. I nogle tilfælde umiddelbart efter indsættelse af stikpille kan forekomme prikkende og brændende i anus.

Hold medicin, du har brug for på et køligt, tørt og mørkt sted, som er utilgængeligt for børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.