ModeTøj

Alternativ cashmere? Unik uld af Yak!

Yak - dyret er roligt. Og i den kolde og i varmen giver den storslåede uld af denne lidt akavede men majestætiske firefods mand ham tilfredshed med et minimum af bevægelser. Det er denne mirakuløse uld, som virksomheden "PTK" tilbyder "at prøve" i en ny serie af strømper, tæpper, handsker, vanter ...

I det hellige land. På territoriet i Rusland findes enkelte individer af vilde yaks ud over hotellets betingelser for zoologiske haver i republikken Tyva, i Buryatia og i Altai. Men de mest værdifulde racer lever på territoriet i Kina, Kasakhstan, Tadsjikistan, Iran, Kirgisistan, Usbekistan, Nepal og selvfølgelig Mongoliet. Yaklands hjemland er Tibet. "Hans rase Helhed" kendetegnes af et langt tykt lag, der næsten helt dækker hele kroppen med fødderne. Den naturlige farve af yakuld er mørk brun eller grålig sort.

"Guddommelig" smag. Mærkeligt nok udstråler yaks uld næsten ikke lugt, i det mindste i sammenligning med fårene. Kun ulden i det rase "mirakel", takket være dets porøse struktur, absorberer og fordamper fugt fra overfladen af huden. En sådan fremragende egenskab tillader ikke mikrober at udvikle sig på deres torso "søde hårede" deres store bosættelser. Denne kendsgerning er især vigtig, hvis du er i tæt samarbejde med dine venner, familiemedlemmer, kolleger. I denne situation er en pikant duft helt ubrugelig.

Hun trækker vejret. Igen, takket være den naturlige struktur, yaks uld perfekt "ånder". I tøj fra fluffen føler yaken sig isoleret fra miljøets skadelige virkninger i den luftgennemtrængelige skal. Yaks uld hjælper med at regulere kropstemperaturen over hele tiden, så længe du rejser under ugunstige vejrforhold. Selv i en lang rejse gennem de snedækkede bjerge.

Gentle venlighed. Blødhed og luftighed i yakfløften gør mange forvirrede ham med kashmir. Det er disse ultra-tynde og delikate fibre, der går direkte til produktionen af uldtøj (veste, leggings, jumpers, tørklæder, hatte og meget mere).

Kan lide at vaske. Takket være ovennævnte egenskaber er yaks uld perfekt rengjort og hurtigt tørret uden at miste sine nyttige egenskaber. Dette er allerede et behageligt faktum for børns sokker, vanter, hætter og tørklæder. Efter alt skal de vaskes så ofte.

Ifølge specialister kombinerede fluffen varmen af kamelens uld og luksusen af kashmir. Fans og kendte kashmir kan glædeligt overraskes over hvor meget en jumper eller plaid af yak fluff er tæt på kvalitet og blødhed til uld til kashmirprodukter. Tillad dig selv lidt luksus og varme!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.