Kunst og underholdningKunst

Russisk portræt malere og deres værker

Russisk portrætmaler optrådte i begyndelsen af det 14. århundrede e.Kr.. Førere af børsten på det tidspunkt med begrænsede midler, så ofte tyet til stilisering. Det kunne ikke kaldes surrealisme, men billederne vil helt sikkert lider af en mangel på opmærksomhed på detaljer. Senere russisk portræt malere og deres arbejde er blevet fokuseret på registrering af kirker. Malere i den hellige karakter af de malede vægge og lofter i kirker og katedraler.

Tidlig portræt kunst

Russisk portræt malere og deres malerier har deres egne særlige kendetegn, at de er blevet anerkendt - hver kunstner spores sin egen stil i arbejde, desuden blev han æret som præster og sognebørn.

Den lyseste afspejler det tidsmæssige - Andrei Rublev (1370-1428), der forlod et uforgængelige værker: "Kristus Pantokrator", "Ærkeenglen Michael", "Trinity", "St. Paul" og andre mesterværker af ikon maleri.

Rublev var en nutidig af den berømte ikon maler Feofan Grek (1340-1410). I lang tid de arbejdede sammen. I 90'erne i kunstnernes 14. århundrede malede katedralen i bebudelsen. Den ydede arbejde, og andre russiske portrætmaler. Mængden af arbejde har været ganske stor. Større ikoner deesis tier skrev Feofan Grek, en "profetisk", og den øverste del af "forfader" -serien malet af Andeya Rubleva. Troværdige beviser, der tyder på, at de blev skrevet af den stigmatisering af den nederste række af store ikoner, ingen, men hånden af en talentfuld ikon maler, anerkendt og i disse værker.

Tidlige mestre i portrætter

I begyndelsen af det 14. århundrede, har olie tegning teknik forbedret noget på grund af udseendet tonkotertyh maling.

Russisk portrætmalere i senere tider:

 • Dionisiy (1440-1502), konge favorit Ivan III. Monarken bruges til at oplade kunstneren malede nogle af templet, og derefter med jævne mellemrum besøgte ikon maler og overvågede arbejdet.
 • Alexey Zubov (1682-1750) - den største mester i russisk gravering kunsten epoke Peter den Første. Han arbejdede sammen med sin far, en fremragende ikon maler Fedorom Zubovym. Sammen malede de Armory Afdeling Kreml.
 • Nikitin Ivan (1680-1742) - russisk maler, en af de første russiske mestre i portrætter, veluddannede i Europa. Han er i en særlig placering i Peter den Store. Den mest berømte værk af kunstneren - portrætter af polske konge August II og hertugen af Mecklenburg.

Russisk portrætmaler af det 18. århundrede

Master børste tidligere århundreder, som regel, engageret i kirken maleri. Men det 18. århundrede var tidspunktet for fødslen af portræt kunst i sin reneste form, når maleren reflekterer på lærred billede af en bestemt person. Russisk portrætmaler dengang holdt den klassiske skole for kunst, der involverer præcis gengivelse af de fineste detaljer. I portrætter, denne teknik er det bedste svar opgaver til direktionen - at opnå sådan et billede, så det bar alle kendetegnene for den grafiske stil og var den mest betydningsfulde. Værket synes at være ganske omstændelig og ansvarlig. Ikke desto mindre berømte russiske portrætmaler perfekt klare det. Ordrer var mere end nok, hele hoffet adel og medlemmer af handelsskibe guilds kappes bestilt portrætter af sig selv og sin familie.

Velhavende mennesker foretrak at invitere malere til hans hus, som i dette tilfælde kunne hele familien se processen, og det anses for god tone. Russisk portrætmaler bruges til at leve et velhavende liv, så prøv at tage så mange ordrer som muligt. Hvis der i slutningen af det arbejde lederen af familien billedet ligesom alle medlemmer af husstanden, kunstneren fik den næste ordre i det samme hus. Således er den russiske portrætmaler Han var efterspurgt i high society og ikke forblive uden arbejde. De mest succesfulde kunstnere blev inviteret til det kongelige kammer til at udføre kritiske opgaver.

Den storhedstid portrætter

Når malerkunsten, en periode med renæssancen, i Rusland er der mange talentfulde kunstnere.

Russisk portrætmaler af det 18. århundrede:

 • Antropov Alexei (1716-1795) - en berømt russisk portrætmaler, deltog i udsmykningen af Vinterpaladset i 1744-m og Tsarskoye Selo i 1749. Under hans ledelse kunstnerne malede St. Andrew kirke i Kiev. Siden 1761 Antropov blev optaget i ortodokse synode som de vigtigste tilsynsmand ikoniske værker. I historien om russisk kunst kunstner kom som en talentfuld portrætmaler Peters periode.
 • Borovikovskiy Vladimir (1757-1825) blev født i Mirgorod. Han blev berømt efter møde med Catherine II, der kørte til Krim i 1787. Kunstneren har malet en af de paladser i vejen for kejserinde, og det blev set. Catherine udtrykte sin beundring og Borovykovs'kogo tildelt penge, som senere gik han til St. Petersborg.
 • Venetsianov Alex (1780-1847) - russisk kunstner, grundlægger af plottet i genren af portrætter. Han er kendt for sit arbejde "Portræt af mor", skrevet i 1801. Han studerede malerkunsten fra kunstneren Borovikovsky.
 • Kiprensky Orest (1782-1836) - en fremragende kunstner, der debuterede i 1804 med et portræt af A. K. Valbe, som blev skrevet i stil med Rembrandt. Berømte arbejde "EV Davydov", etableret i 1809, har styrket omdømme kunstneren. Mange lærreder Kiprensky holdt i Tretjakovgalleriet.
 • Tropinin Vasily (1776-1857) - russisk kunstner, der blev berømt efter et portræt AS Pushkin bestilt af digteren selv. Maleriet var beregnet til S. A. Sobolevskogo, en ven af Alexander. Portræt blevet en klassiker billede af den store digter af alle tid.

Portræt kunst i det 19. århundrede

Russisk portrætmaler af det 19. århundrede - er en gruppe af talentfulde kunstnere, der har henvendt sig til den genre af det menneskelige ansigt billedet. Den mest berømte af dem:

 • Neff Timofey (1805-1876) - en tilhænger af det akademiske stil i kunst, historisk portræt. Han studerede maleri i Dresden kunst high school. I 1826 flyttede han til St. Petersborg, hvor han straks blev berømt ved at skrive en serie portrætter af kendte mennesker. På 1837:e gik jeg på en lang rejse tværs Rusland for at komme i nærkontakt med folkemusik bagland og liv de almindelige mennesker. Efter hjemkomsten malet kirken Vinterpaladset, den berømte "Den sidste Nadver" Jeg var blandt disse værker. Han fik et professorat til maling af Isak-katedralen, samtidig blev målmanden fra Hermitage kunstgalleri.
 • Zaharov Petr (1816-1846) - russisk portrætmaler med en vanskelig skæbne. Årig dreng blev fundet forladt i den tjetjenske landsby Dadi-Yurt. Russisk Generelt Yermolov tog barnet i familiepleje. Bemærke mulighed for at trække hans adopterede søn, gav han lidt Petya træning til portrætmaler Lvu Volkovu. I 1836 Zakharov dimitterede fra kurset på Kunstakademiet og fik titlen af en fri kunstner.
 • Makarov Ivan (1822-1897) - russisk maler, for en lang kreativt liv skrev mange malerier. Hans værker, og portrætter, herunder ved dem på forskellige tidspunkter, er i Tretjakovgalleriet, den russiske Museum, Kunstakademiet og udstillingshaller i hele Rusland. I 1844, Makarov flyttede til St. Petersborg, hvor han vandt anerkendelse af hovedstadsområdet offentlighed.

Maler-portrætmaler Tyranov

Russisk portrætmaler (1808-1859), var engageret i arbejdet med ikonet-maleri. I 1824 mødtes han med kunstneren Venetsianov, der identificerede drengen i hans malerskole, og da han blev student, gav Tyranova elev på Kunstakademiet. Den videre skæbne for den unge maler har udviklet sig med succes, han modtog en lille guldmedalje fra Akademiet i 1836, blev en lærling på det ærværdige Karl Briullov. For hans værk "Pige med en tamburin," han fik titlen akademiker. Mens i Rom, skrev han sine store malerier: "Pige, presse vandet ud af håret," "Angel med olivengren", "Mor Moses på Nilen". Så, på hans tilbagevenden til St. Petersborg kunstner, kunstneren ramt af en række ulykker, og han blev en tigger. Jeg fandt ly i huset af sin bror i byen Kashin. Der Tyranov og døde i en alder af 51 år.

Uovertruffen portræt udstyr

Zaryanko Sergei (1818-1870) - den udestående russiske portrætmaler, berømt for sin ubeskrivelig spil af lys og skygge på hans lærreder. kunstnerens teknik er så udtalt, at den interne verden på den person afbildet på lærredet, som om tabt i et væld af nuancer og toner. Samlet Zaryanko skrev omkring hundrede portrætter, hvoraf de fleste er dedikeret til kejseren, hans familie og landsret adel.

Disciplen af master

Zhodeyko Leonid (1827-1879) - russisk portræt-maler, en elev af Moskva og St. Petersborg kunstner Zaryanko Markov mester lærer af Kunstakademiet. Han malede det meste portrætter af kvinder. Han fik titlen akademiker til maleriet "Girl til vask". Han var fast deltager i den årlige udstilling, der blev afholdt i regi af Academy of Fine Arts i St. Petersborg.

Kunstner dramatiske stil

Kramskoy Ivan Nikolaevich (1837-1887) - en enestående mester i portrætter, religiøse vægmalerier, genre billede. Forfatter af malerier, der forestiller kendte forfattere, kunstnere, skuespillere, blandt dem var: L. N. Tolstoy (1883 th), ME Saltykov-Shchedrin (1879 th), I. I. Shishkin (1873 th), S. P. Botkin (1880 th), P. M. Tretyakov (1876 th).

livslang kunstner holdt filosofiske og dramatiske undertoner i hans arbejde, især mærkbar i portrætmalerier: "Ukendt", "NA Nekrasov," "Inconsolable Grief", som blev skabt i perioden 1877-1884. Disse mesterværker er i Tretjakovgalleriet.

Kunstneriske portrætter i det 20. århundrede

Det tyvende århundrede var en vanskelig periode for Rusland. Politisk uro, to blodige krige sat deres præg på landets udvikling. Alligevel kunst var i live, i efterkrigstiden blev genoplivet malerier, herunder et portræt. Kunstnere var få, men de alle bestået en god skole.

Russiske kunstnere i det 20. århundrede portraitists:

 • Engels Kozlov - sovjetiske portrætmaler, født i 1926, uddannet fra Yaroslavl Kunstskole, derefter indskrevet i et kursus af maleri Repin Leningrad Institute. I 1956 fremlagde Kommissionen sin eksamen afhandling "Vil leve!" Han er medlem af Unionen af kunstnere siden 1957. Hovedtemaet for kreativitet Kozlov - portrætter af samtidige.
 • Lomakin Oleg - et portræt-maler af den sovjetiske periode, blev født i 1924. Han beskæftiger sig med Leningrad kunstskole, så - i All-russiske Academy of Arts. I 1942 blev han indkaldt til den Røde Hær, kæmpede ved Kursk, der blev alvorligt såret og blev bortvist fra hæren rækker. Portrætter, malet af kunstneren, udstillet på udstillinger siden 1952.
 • Nevelshtein Samuel (1904-1983) - et portræt-maler, uddannet VHUTEMAS. På grund af kunstnerens flere dusin værker. Hovedtemaet for kreativitet Nevelshtein var portrætter af hans samtidige. Portrætmaler afholdt fem soloudstillinger, blev de holdt i Leningrad, blev den første udstilling blev afholdt i 1944.
 • Oreshnikov Viktor (1904-1987) - sovjetiske maler og portrætmaler. Folkets Kunstner af Sovjetunionen, vinder af to Stalin Præmier. I arbejdet med at dominere fag på resultater i den nationale økonomi, og portrætter af hans samtidige.
 • Shilov Aleksandr - Russisk portræt-maler, født i 1943. Skaberen af unikke portrætter af historisk orientering. Aktivt involveret i det offentlige liv, et medlem af den offentlige Rådet under det russiske præsident.

Berømte kunstnere af portrættet genren

Seks hundrede år er gået siden fremkomsten af billedkunst, flere generationer af kunstnere. Ud over malere allerede nævnte, er der mange andre mestre.

Hvem er de - Russisk portrætmaler? Liste over dem er beskrevet nedenfor.

18. århundrede:

 • Musikiyskiy Grigoriy Semenovich, retten portrætmaler.
 • Gzel Georg, en schweizisk maler, der længe har arbejdet i Rusland.
 • Nikitin Ivan Nikitich, hofmaler.
 • Vishnyakov Ivan Yakovlevich, portrætmaler af aristokratiet.
 • Kolokolnikov Mina Lukic, jord kunstner.
 • Matveev Andrey Matveyevich domstol portrætmaler.

19. århundrede:

 • Ugryumov Grigoriy Ivanovich, bonden maler.
 • Ivanov Andrey Ivanovich, ædel portræt-maler.
 • Orlovsky, Aleksandr Osipovich kunstner adel.
 • Sokolov Peter Fedorovich, portrætmaler for aristokratiet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.