Sport og FitnessBaseball

Historien om volleyball. Historien om fremkomsten og udviklingen af volleyball

Indtil begyndelsen af 1930 den globale arena volleyball forsømt en del af fritid og rekreation. Historien om udseendet af spillet, "volleyball" på forskellige kontinenter varierer, fordi der er forskellige regler i forskellige dele af verden. Imidlertid blev de nationale mesterskaber spilles i mange lande (for eksempel i Østeuropa, hvor niveauet var højt nok). Således volleyball bliver mere og mere konkurrenceidræt, der er kendetegnet ved høje fysiske og teknologiske operationer. Hvordan det hele begyndte?

Far til volleyball, William G. Morgan

Den forfader til nutidens populære spil blev født i 1870 i byen Lockport New York, hvor han tilbragte sine barndomsår, deltage offentlige skole og arbejder på sin fars båd på bredden af den gamle Erie Canal. I 1891, skæbnen bragte den unge Morgan James A. Naismith, der var bestemt til at blive stamfader til basketball. Efter eksamen fra forskole i Northfield, Morgan fortsatte sin uddannelse på den internationale Unge Mænds Christian Association (YMCA), Springfield (nu Springfield College). I Springfield unge talenter, honing atletiske færdigheder, deltog i en del af den berømte college football hold under ledelse af A. Alonzo Stagg, en af de "Grand Masters of fodbold." I 1894, efter sin eksamen fra high school, Morgan aftalt til forslag fra direktøren for foreningen og vedtaget en lignende stilling træner i Holyoke Massachusetts. Det er historien om volleyball blev lagt på dette tidspunkt. Kort kan vi sige, at det er takket være James A. Naismith, Morgan fik en chance for at antænde deres stjerne på sportspladsen.

Et spil for folk i midaldrende?

I 1895, før instruktøren William. G. Morgan dilemmaet: sport færdigheder og uddannelse i den nødvendige mængde bør modtage folk i alle aldre, men nyfundne spil basketball er blevet populært kun hos børn. det var for svært for de lokale forretningsfolk midaldrende, som indtog en masse energi og er ikke tilladt at slappe af. Før Morgan var et problem - du skal komme med sådan øvelse, hvor du kan spille med glæde og efter arbejde og i frokostpausen. Som defineret opgørelse af selve problemet Morgan: "Spillet skal være en stærk sportslig fremdrift, men uden den aggressive fysisk kontakt."

Så besluttede han at skabe en symbiose af flere spil bliver bedre og gøre noget nyt; Dette er vejen til udvikling passerede historie af spillet. Volleyball basketball omfatter elementer (kugle), tennis (mesh), håndbold (ved hjælp manuel indføring bolden på afstand), baseball (innings koncept). Alle kompetencer held til udtryk i "mintonet" spil, som om det blev kaldt af skaberen. Og selv om det første spil tilståelse var ufuldstændig, men det viste sig at være ganske vellykket, for at vinde et publikum på en sports konference KFUM direktion, der blev afholdt i Springfield.

Historien om forekomst af volleyball siger, at på denne konference, Dr. Alfred Halstead, professor Sprinfildskogo College, tilbydes som titlen spillet ordet "volleyball".

Ændring og revision af reglerne

Et betydeligt antal ændringer i fortiden historie volleyball spil til at komme ned til os på en sådan måde, som vi kender det i dag. Som allerede nævnt, først og fremmest ændret det oprindelige navn på spillet. Enig, ville det være svært at forestille sig Karch Kiraly (amerikansk volleyball-spiller, 3-tiden olympiske mester i klassisk og beachvolley), spille på stranden i mintonet! Antallet af spillere blev også ændret: oprindeligt holdet fik lov til at have så mange spillere som kunne passe på halvdelen af 10x5 meter område, nemlig ni mennesker. Men efter en række nyskabelser ned til 6 personer per hold.

Tidlige spil i gymnastiksalen Morgan havde spillet bolden med gummieret kamera. Men i 1896, en sports selskab "Spalding" frigivet den første officielle volleyball, og ved 1900, en standardformular og vægt mål var næsten identisk med de dimensioner, der bruges i dag.

Gitteret var betydeligt højere end i de seneste spil for at gøre mere udfordrende spillet volleyball. Spillets regler og historien om udviklingen siden da væsentligt ændret. I dag er nettet højde er 2,43 m, og lidt mere end 2,24 m for kvinder. I overensstemmelse med den oprindelige regler volleyball hold score var 21 point for at vinde, og i 1917 blev dette tal reduceret til 15. Også i 1922, at antallet af tilladte bolden rører begrænset til tre.

Volleyball uden for USA

På trods af, at historien om fremkomsten af volleyball udviklet ganske langsomt i de første par år, han spredte sig hurtigt ud over America takket være repræsentanter for idrætsforeningerne, der ofte deltog missionær skoler i Asien. Spil på kort tid har taget højsædet blandt de østlige Games, og i 1913 slog sig ned og volleyball i Rusland. Under den internationale konkurrence, der startede i 1950, Rusland var den dominerende hold og viste gode resultater. I Europa, som er almindelig interesseret i volleyball under Første Verdenskrig.

I 1913, har historien om volleyball udviklet sig i Asien effektivt, det er det år spillet blev medtaget i programmet for de første fjernøstlige Games, organiseret i Manila. Det skal bemærkes, at i stykket efter reglerne forældede i lang tid i Asien, hvilket betød, at hold af 16 spillere (for flere mennesker, og fremme af spillet).

Den største popularitet af sporten har fået efter det er blevet skabt offentlig kontrol og repræsentation. I 1928 var der Sammenslutningen af USA volleyball i 1947. det blev omdøbt til International Volleyball Forbund (FIVB). I 1949, de første mænds mesterskab i Prag, Tjekkoslovakiet.

popularitetsindeks

Indikatorer vækst i antallet af spillere i volleyball er konstant voksende, som artiklen fortæller historien i 1916, skrevet af Robert K. Kabbunom med deltagelse af "Spalding". Ifølge Kabbuna skøn, er antallet af spillere nåede i alt 200 000 personer, hvoraf ungdomsgrupper er opdelt på følgende måde: i KFUM (drenge, unge mænd og ældre personer) - 70 000 mennesker i YWCA (piger og kvinder) - 50 000 mennesker .. i skoler (drenge og piger) - 25 000 mennesker. og i gymnasier (drenge) 10 000 mennesker.

I 1916, organisationen var i stand til at ringe til KFUM magtfulde vækst i popularitet af spillet blandt studerende i National Collegiate Athletic Association (NCAA) offentliggjort et sæt regler og en række artikler om volleyball.

Fra gymnastiksalen på sandet

I 1940 udviklede han en anden typografi af volleyball. Hold af to eller fire spillere konkurrere på improviserede konkurrencer på sandstrandene i Californien, og snart de bedste hold begyndte at rejse op eller ned langs kysten for at mødes i dueller med andre hold. Den første beachvolley turnering blev afholdt i Californien i 1948

Den største succes i beachvolley kom efter fjernsynsudsendelse af mesterskabet blev afholdt ved OL i Atlanta i 1996. Historien i spillet var præget af fantastisk succes FIVB Swatch World Tour, og beachvolley har åbnet en helt ny vej til det internationale niveau.

beachvolley

beachvolley Foreningen blev stiftet i 1965 med det formål at differentiering og standardisering af regler og officielle turneringer. I 1976, de bedste spillere konkurrerede om præmiepenge som anerkendte atleter i 1983 dannede Sammenslutningen af volleyball fagfolk (AVP) mandlige spillere. For en præmiepulje på atleter, der er anerkendt som de bedste spillere konkurrerer i volleyball. Kvinder dannede deres egen forening i 1986.

Når olympiske volleyball stjerne begyndte at holde konkurrencer på strandene, sporten blev endnu mere populær. Beachvolley har spredt sig fra Californien til Florida og derefter i andre lande, selv dem, der ikke har strande. På nogle områder, vi spillede indendørs på sand arenaer. I 1993 er beachvolley blevet så populær i USA, at turneringerne blev sendt på nationalt tv.

I 1987, den første internationale kamp mellem de to mænds hold (volleyball). Kvinder har spillet den første turnering af en sådan plan i 1993

Guld awards

Meget hurtigt blev det klart, at ikke kun forelsket i volleyball midaldrende mænd som oprindeligt var udtænkt, men også unge piger. Den første amerikanske nationale volleyball mesterskab for kvinder blev spillet i 1949, 54 år efter spillet blev født. Den første internationale konkurrence i Moskva for kvinder afholdt i 1952

I dag, mænds og kvinders konkurrencer i klassisk og beachvolley er en del af De Olympiske Lege. Først blev det en olympisk sport i 1964 i Japan. Værtslandet - Japan og Sovjetunionen mødtes i finalen i både lederne og de sovjetiske atleter tog guld i kvindernes kategori. I mændenes kategori i volleyball havde også den fordel af Sovjetunionen, efter at have vundet de første olympiske lege, har vores atleter vandt medaljer i hver af de næste fem kampe. Amerikanske mænd volleyball team formået at vinde en sejr i 1984 og 1988 GG

Historien om fremkomsten og udviklingen af volleyball i sandet kom langt senere af det klassiske spil. Beachvolley blev en olympisk sportsgren i Atlanta først i 1996 (i turneringen mellem USA, Brasilien og Australien).

I løbet af det sidste årti spillet har fået en ny runde af udviklingen i sportsarenaen: de meget succesfulde internationale begivenheder såsom turneringer som Championship FIVB World, World League, Championship World Grand Prix, De Olympiske Lege.

volleyball Rusland

På trods af at volleyball blev opfundet i Amerika, i Rusland, spillet hurtigt fanget på og faldt i kærlighed. Så meget, at det i Tyskland blev kaldt den russiske folkemusik. Og ikke så mærkeligt, da det er de russiske mestre gav spillets unikke funktioner: agility, atletiske, hastighed. Tilbage i 1920, med deltagelse af amerikanske trænere i flere russiske byer blev organiseret volleyball hold, og i 1922, blev interesseret i sporten i Moskva, herunder det i studieordningen. Unge atleter overalt er begyndt at konkurrere i denne sport. I alle de Sovjetrepublik har opnået anerkendelse spil, især efter dets optagelse i spillene. Sovjetiske mestre 4 gange tog guld ved VM, 6 gange blev vinderne af internationale mesterskaber og 12 gange vindere af Europa.

Efter sammenbruddet af Sovjetunionen slutter ikke historien om volleyball i Rusland. I 1991 blev den alrussiske Volleyball Forbund skabt, som har bevaret den viden om de sovjetiske instruktører. I 1993 mændenes hold deltager i World League, der indtager andenpladsen. I samme år i Turku atleter modtage en bronzemedalje ved interkontinentale turnering. Dette efterfølges af en række ulykker frem til 1999, da holdet træner vises G. Ya. Shipulin, hvilket hold får sølvmedalje på den europæiske turnering og vinder VM. Sti til Lavrov var meget svært, fordi det russiske hold konfronteret det stærkeste hold i Holland, Italien, Tjekkiet, Grækenland, Jugoslavien. Volleyball Rusland igen blomstrede kun i 2002, da holdet fortjent sejr i World League.

Den næste begivenhed - VM og OL i Beijing - var præget af gode resultater i spillet, og det afgørende nederlag i den sidste turnering, og alligevel stabil Bronze ledsaget atleterne. 2012-2013 år er præget af nye stjernernes sejre til Rusland - ved De Olympiske Lege i 2012 og EM.

Historien om volleyball i tallene. De væsentligste begivenheder og datoer

1895 William G. Morgan (1870-1942) skaber en leg volleyball.

1896 er udviklet og sat i produktion bolden til volleyball.

1922: Der blev afholdt den første nationale mesterskaber i Brooklyn, New York, hvor 27 hold fra 11 lande deltog.

1928, er det klart, at de turneringer og regler er nødvendige. Dannet American Association of volleyball.

1930: fødslen af Beachvolley på strandene i Santa Monica, Californien.

1934: godkendelse og anerkendelse af nationale dommere i volleyball.

1947 grundlagde Internationale Volleyball Forbund (FIVB); officielt dokumenteret historie og volleyball regler.

1948: Den første strand turnering.

1949: Internationale mesterskaber i Prag.

1964 Volleyball er opført på listen af De Olympiske Lege i Tokyo.

1965: beachvolley forening dannet (CBVA).

1983: Oprettelsen af Foreningen af fagfolk i volleyball (AVP).

1996: Den beachvolley fik sin debut som en olympisk sportsgren.

1997: Den Deyn Blenton blev den første afrikansk-amerikanske professionel spiller i beach soccer, få sejren i turneringen Miller Lite / AVP.

2007: Karch Kiraly forbeholder stjernernes karriere, efterlader et uudsletteligt mærke. Kiraly - er historien om volleyball. Kort kan vi sige om hans resultater, som han vandt turneringen i 24 år, hans hold gik ud i semifinalerne i over 75% af alle de mesterskaber, hvor han deltog.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.