SundhedPræparater

Drug "enalapril": anmeldelser og vejledning

Præparat "Enalapril" er en gruppe af lægemidler, som nedsætter blodtrykket. Den vigtigste aktive ingrediens - enalaprilat. Det sinker virkningen af angiotensin-omdannende enzym. Ved modtageorganer hypotensiv virkning forekommer inden for en time og varede i en dag. For optimal ydelse trykket skal behandles i flere uger.

Den farmakologiske virkning af lægemidlet "enalapril"

Anmeldelser af patienter viser, at midlet har en lille vanddrivende effekt. Det stof forsinker udviklingen af venstre ventrikel dysfunktion hos patienter med en blodprop i hjertet. Medikamentet stimulerer myocardial blodgennemstrømning, reducerer blodpladeaggregering. Agent forårsager dilatation af arterier og vener. Med korrekt brug af narkotika "enalapril" anmeldelser af patienter tyder på, at der er en forbedring af koronar og renal blodgennemstrømning. Langtidsbrug lægemiddel reducerer myocardial hypertrofi og forhindrer udviklingen af hjertesvigt. Lægemidlet er i form af tabletter.

Hvem har brug for, og som ikke kan tage medicin, "Enalapril"

Vidnesbyrd bekræfter effektiviteten af anvendelsen til behandling af hypertension, myocardial dysfunktion af den venstre ventrikel, til forebyggelse af koronar iskæmi. Listen af forbud for at modtage meget bredere. Du kan ikke bruge den medikament overfølsomhed over for komponenterne i angioødem, amning, cerebrovaskulære abnormiteter. Behandlingen er kontraindiceret koronarinsufficiens, hjerteiskæmi, aorta stenose efter nyretransplantation, under reduceret blodvolumen cirkulerer. Udnævnelser er ikke lavet til ældre mennesker, gravide kvinder og børn under 18 år.

Bivirkninger af stoffet "enalapril"

Anmeldelser læger advarer om, at agenten kan forårsage uønskede virkninger. I sjældne tilfælde, observerede vi arytmi, angina, brystsmerter, hjertebanken, lungepulsåren tromboemboli. Medicinen kan forårsage besvimelse, svaghed, søvnløshed, angst, depression, hovedpine, træthed. Uønskede manifestationer omfatter mundtørhed, dyspepsi, mavesmerter, tarmobstruktion, hepatitis, gulsot, pancreatitis.

Derudover kan de udvikle næseflåd, glossitis, ondt i halsen, åndenød, vaskulitis, gigt, allergiske reaktioner, reducerer trang, proteinuri, alopeci, angioødem, hyperbilirubinæmi, agranulocytose.

overdosis

Hvis du vil købe stoffet "enalapril" opskrift er valgfrit. Imidlertid er selvmedicinering ikke anbefales at producere, fordi konsekvenserne af uforsvarlig forvaltning kan være dystre. Udover overdosis fører til en markant reduktion i trykket. Dette kan resultere i sammenbrud, stupor, hjerneblødning, blodprop i hjertet. I værste tilfælde kan patienten kun hjælpe hæmodialyse og intravenøs administration af plasmasubstitutter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.