SundhedPræparater

'Timogen' midler. Vejledning til brug

Betyder "Timogen" Instruktion om ansøgningen beskriver som et immunmodulerende stof. Lægemidlet er i form af dipeptidet påvirker uspecifik modstand af organismen, omsætningen af humoral og cellulær immunitet.

Præparat "Timogen" har en stimulerende virkning på regenerativ proces (i tilfælde af depression) øger aktiviteten af cellulær metabolisme. I nogle undersøgelser er det blevet etableret og radiobeskyttende aktivitet af lægemidlet. Derudover er eksperter siger narkotika og anti-inflammatoriske egenskaber, samt dets evne til at forsinke udviklingen af histamin og serotonin ødem, stimulere dannelsen af tilsvarende antistoffer.

Medicin "Timogen" (spray) manual anbefaler brug af kombinationsbehandling af infektiøse og inflammatoriske patologier af kronisk eller akut naturligvis kompliceres ved et fald i niveauet af cellulær immunitet.

Lægemidlet indgives som et forebyggende og terapeutisk middel til yderligere viral (herunder ARI), chlamydia og bakterieinfektioner.

Betyder "Timogen" betjeningsvejledning anbefaler, at man bruger til forebyggelse af knoglemarvssuppression, immune, regenerative processer i postoperativ og posttraumatisk periode over for stråling eller kemoterapi, såvel som når høje doser af antibiotika.

Medicinen er ordineret til forebyggelse af, og som en del af kombinationsterapi til kroniske eller akutte patologier i åndedrætsorganerne.

Lægemidlet "Timogen" (fløde) manual anbefaler til atopisk dermatitis (kompliceret af sekundær infektion, herunder), pyoderma, eksem. Medikamentet også nomineret i kemisk, termisk eller mekanisk skade på huden.

Afmålt næsespray anvendes kun til instillation i næsen.

Det anbefales at bruge en voksen til 25 mikrogram to gange om dagen i hvert næsebor for børn fra syv til fjorten år - 25 mg én gang dagligt, med et år til seks år - til 25 mcg en gang om dagen i et enkelt næsebor.

Det stof er blevet brugt i ti dage for behandling og for tre - fem dage forebyggelse.

Tilladt at udføre gentagne kurser af sprøjtepåføring en måned senere.

Til indgivelse opløsning injektor hætteglas udstyret med en dispenser er indsat i næseboret vertikalt opad. Tryk på følgende gang.

Fløde "Timogen" bør anvendes et tyndt lag på det sted, hvor nederlag. Påfør ikke mere end to gram om dagen. Strimlen creme fem millimeter tyk og har en længde på fire centimeter per gram vægt.

Anvendelsens varighed fastsættes af lægen.

Alvorlige manifestationer af lægemidlet "Timogen" Bruger applikationer omfatter den sandsynlige udvikling af reaktionerne, der er forbundet med overfølsomhed.

Det stof er kontraindiceret i tilfælde af overfølsomhed. betyder også "Timogen" brugsanvisning ikke giver mulighed for ansættelse af sygepleje og gravide.

I nogle undersøgelser er det blevet fastslået virkningsfuldhed i genoprettelsen af immunologisk reaktivitet som del af kombinationsbehandling pseudotuberculosis, tuberkulose, influenza, hepatitis, sepsis, akut respiratorisk papillomatosis og virussygdomme i naturen.

Eksperter Bemærk forbedring af patienternes sundhedstilstand samtidig tage medicin "Timogen" på baggrund af hæmoragisk feber med renal syndrom, brucellose, difteri, erysipelas, dysenteri (akut), tyfus, intestinal form af amoebiasis. Det stof samtidig fremskynder normalisering af immunologiske og biokemiske parametre.

På trods af den store mængde af positive tilbagemeldinger, stoffet "Timogen" bør kun anvendes efter samråd med en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.