HobbyHåndarbejde

Steg krog: beskrivelsen ordningen. Sådan laver du en buket?

Blomster, hækling, kan bruges til at dekorere alle mulige ting, fra tasker til tøj med en hat. Ikke mindre imponerende udseende og den sædvanlige blomstrende gren i en vase. Dette kan være en rose eller krysantemum (hæklet). Kørsel med den sidste beskrivelse af fremstillingen er præsenteret nedenfor.

beskriver knop

Opret din buket vil ikke forsvinde med ordningen beskrivelse. Rose (krog) vil blive fremstillet med den smukkeste del af den, nemlig en fuldt blomstrende knop.

Start en kæde om den består af 75 loops, men det er let at stige eller falde. Det er nok til at tilføje (trække), så mange af dem, at det var opdelt i ti. Det er mere bekvemt at arbejde med og derefter kronblade.

Det begynder hæklede roser (diagram beskriver hjælp dig) med knop centrum. I den indledende kæde skal gøre en anden luft løkke til løft. De første to sløjfer binde 4 forbindelsessøjle. I tredje kolonne vi gøre uden fm og en fm, på 4. og 5. - en stilling med fm.

Fortsættelse af hele første serie - grundlaget for kronbladene som steg med (krog) vil være. Ordning (beskrivelse) er som følger: først strikket med to kolonne nakida i to sløjfer, og derefter går til udgangen af en og to alternerende søjler fra én base. Gennemfør det er nødvendigt, så: at associere i den næstsidste løkke af kolonnen med fm og uden fm i sidste - forbindelse.

Hele anden række - det selv kronblade. Det vil sige, hvordan man laver dem, viser kredsløb (beskrivelse). Rose, krog-relateret, er næsten klar. I processen med at strikke er allerede rullet bånd, hvilket tyder på, i hvilken retning derefter nødt til at lave en blomst. Det er fortsat kun at rulle det i opløbet og sy i bunden.

bægerblad

Det vil holde en rose (krog). Kredsløbsbeskrivelsen er meget enkel. Det starter med to luft sløjfer. Længst væk fra krogen til at binde stænger 6 uden fm. Dette er den første serie. I den anden og tredje skal være jævnt tilsat til 6 i de samme kolonner. Fjerde række: 2 og 6 luft kolonne uden nakida gentages, indtil det sidste. Luk et nummer og efterlade en lang tråd. Hun ville gå på syning bægerblade til opløbet.

ark

Uden dem steg krog (med en beskrivelse af ordningen er givet i artiklen) vil se ufærdige. Blade kan foretages samme størrelse eller endda forskellige.

For bunden af den første række antages at ringe 14 loops, de to sidstnævnte danner et opsving. Dernæst skal du se.

  • Første række: en tredje hængsel, der forbinder forbindelsesstang, derefter to på hinanden følgende uden nakida 6 med et sc, sc uden 1, 2-stik.
  • Anden airbag, den forbindelsessøjle, 2 kolonne med fm i én sløjfe (2 gange) kolonne med fm, 2 kolonne med fm i en løkke, et med fm (2x), 2 kolonner med fm i en løkke, der forbinder, bypass top blad og gentag dette mønster i omvendt på den anden halvdel.
  • Tredje række: luft loop, 2 kolonne med fm i en løkke (3 gange), den ene med fm (2 gange), 2 af det samme i en løkke, en, 2 kolonne med fm i en løkke, så har du forbinder kolonner komme til toppen ark og forbindelsesstangen uden fm. Gentage mønstret for anden halvdel af bladet i modsat rækkefølge.

uåbnet knop

Men dette er ikke den eneste, der er beskrevet (Rose krog). Hvordan at strikke, så lignede en buket? Det er nødvendigt at præsentere ikke kun de åbne blomster, men knapt blomster åbning.

For meget små blomster roser påberåbt strik som beskrevet ovenfor, kun længden af kæden skal gøres er ganske lille. Men næsten lukket knop afhængig udføre forskelligt.

Monter først koppen. På ringen af de tre sløjfer skal udføre otte kolonner, uden fm jævnt i tre rækker med seks kolonner for at tilføje. Så følger en strik i henhold til ordningen efterlader koppen. Nu centret er afhængig af koppen slips kegle opløbet. Det er udført i analogi med koppen, kun i omvendt rækkefølge.

Konstruktionen rose

I tætte wire bøje en centimeter i den ene ende. Det fix Rosenknop. Hvis det er åbnet, under ham sy bægerblade. Så skal du vikle tråden af samme garn, som udfører strikke den grønne del af rosen.

Efterfulgt af forbifarten vedhæfte kviste af tråd med uåbnede knopper og blade. For mere lighed med bladene af denne rosen anbefales at fastgøre dem tre på én lille ledning. Endvidere antages det centrale af at binde store, og dem, der er på siderne, lille. Nederst wireparten vil blive limet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.