ForretningIndustri

Mask "Chameleon" til svejsning: Er det værd at købe?

"Chameleon" maske svejsning er et produkt af høj teknologi, indlejret i masseproduktion. Disse enheder er nu tilgængelige for alle arbejdstagere, mens arbejdsproduktiviteten kan stige med 30 procent eller mere. Nidkære ejere forsøger at levere de ansatte netop sådanne instrumenter, t. Til. De helt dække ansigtet af svejseren fra sprøjt og lys lysbue. Desuden modtager medarbejderen fuld beskyttelse mod infrarød og ultraviolet bestråling.

Egenskaberne af masken

"Chameleon" maske svejsning tillader arbejde i et behageligt miljø, der forbedrer kvaliteten af produkterne. Dens virkemåde er ganske enkel. Når du har tændt buen filter designs næsten øjeblikkeligt (i 1/30 af et sekund, 000) bliver mørkere, beskytte svejseren fra den intense stråling, og arbejdstageren kan se alt ganske tydeligt. Denne hastighed opnås ved, at filteret er et antal særlige lag af flydende krystaller, som på en eller anden måde ændre deres rækkefølge ved at arrangere mellem polarisere film.

Mask "Chameleon" Welding har forskellige anordninger til justering, herunder manuel indstilling dæmpning niveauer. Det vejer omkring 430 gram, de fleste af modellerne er størrelsen af justeringen, som gør det muligt at bruge det samme udstyr for personale i forskellige skiftehold. Efter frakobling af svejsefilter gradvist, men hurtigt bliver det gennemsigtigt, hvilket gør det muligt ikke at fjerne masken, når det ikke er absolut nødvendigt. Udstyret er monteret fast på hovedet, der er helt håndfrit.

Fra plus 70 til minus 40

"Chameleon" maske svejsning udstedt i god tro af producenten, er PCT og CE-certificeret. Her må vi være forsigtige - kinesiske forfalskninger ikke besidder de nødvendige egenskaber. "Chameleon" af forskellige mærker kan anvendes til at arbejde på ethvert niveau af kompleksitet, ved temperaturer i området fra plus 70 til minus 40 grader Celsius. Før der arbejdes på masken er udsat justeringer, der tillader at vælge parametre for en bestemt type operation (manuelle, halvautomatiske og andre.).

Svejsning maske "Chameleon", hvis pris kan nå op til halvanden - to tusind, som regel udstyret med sol og lithiumbatterier, som tillader brug af alternative energikilder og standard. Dyre prøver kan skelnes fra svejsningen sollys, og deaktiveres automatisk i 10-15 minutter efter afslutning af svejseprocessen. Elektronik udstyr, der gør det muligt for svejseren at "se verden" efter afklaring af filteret gennem en 0,2-0,3 sekunder.

Fordele og ulemper ved "kamæleon"

Svejsning maske "Chameleon", anmeldelser af som er forskellig, anses for at være mere komfortabel i forhold til masken med en konstant dæmpning. Men fagfolk indikerer en række ulemper, herunder uønskede deponeret hende i mørke (ikke operere solpaneler), kompleksiteten af systemet (elektronik), er sandsynligheden for fejl ved opsætning (kan påvirke synet). Som erfarne svejsere viser, at i konventionelle filtre masker beskyttelse udfører mere modstandsdygtige over for høje temperaturer og mindre dyre glas, mens der i "Chameleon", denne rolle er dyrere og mindre pålideligt plast.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.