SundhedPræparater

"Metronidazol" (lys): anmeldelser og vejledning

I kraft af sin krop struktur mere retfærdig sex ofte nødt til at bruge medicin til vaginal administration. Disse kan være flydende opløsninger, geler, tabletter eller suppositorier. Det stof er ordineret til en hormonel korrektion, med henblik på at antibakteriel virkning, genoprette mikrofloraen, og så videre. Ofte patienter gynækologer ordinere et middel til "Metronidazol" (lys). Anmeldelser om dette stof og dets anvendelsesmåde vil blive præsenteret for din opmærksomhed.

Frigivelse og sammensætning

Den mest populære form af lægemidlet "Metronidazol" - stearinlys. Frigivelse form af dette værktøj kan være anderledes. De apotekskæder er tabletter til oral indgivelse. Der er også geler, der har en vaginal påføringsmetode. Du kan købe og injektionsvæsken.

Den vigtigste aktive ingrediens af lægemidlet er en forbindelse af samme navn - metronidazol. Doseringen kan det være anderledes. Tabletterne fremstilles i portioner 250 og 500 milligram. Omkostningerne ved en sådan facilitet vil være henholdsvis ca. 100 og 200 rubler.

"Metronidazol" (stearinlys)

Sammensætningen af denne form for lægemiddel kan beskrives ved følgende komponenter: Metronidazol 500, 250 eller 125 mg, polyutelenoksid, polyethylenoxid, at danne en fedt suppositorier. Udgifterne til medicin afhænger af dosis. En pakke med 10 suppositorier 500 mg koster omkring 200 rubler.

Præparatet har en antimikrobiel virkning med antiprotozoisk virkning. Lægemidlet er et nitroimidazolderivat. Det aktive stof reagerer med DNA fra celler af mikroorganismer. Det forhindrer syntesen af bakterier og fører til deres død.

brug af stoffet

På trods af at effektivt hjælper "Metronidazol" (Candle) fra gær, anmeldelser lægeerklæring, at stoffet er tildelt og andre patologier. Før du registrerer midler, er lægen forpligtet til at tage en vatpind til undersøgelse. I laboratoriet anvender specielle materialer kontrolleres på mikroorganismer følsomme over for det aktive stof. Hvis bakterierne er ikke resistente over for metronidazol, den sandsynlige effektivitet af lægemidlet. Indikationer for er følgende tilfælde:

 • protozoinfektion (trichomoniasis, giardiasis, leverabsces, gastrointestinale og intestinal amøbiasis) ;
 • bakterielle sygdomme (meningitis, lungebetændelse, infektioner i led og knogler, centralnervesystem);
 • infektioner forårsaget af bakterier i bughulen og kønsorganer (endometritis, metritis, salpingitis, adnexitis, peritonitis, blindtarmsbetændelse);
 • bakteriel sygdom i hud og blødt væv;
 • mavekatar, mavesår eller sepsis;
 • infektion erhvervet gennem seksuel kontakt (for effektivitet og behandling skal også partner);
 • strålebehandling for cancer;
 • forebyggelse af infektioner, som kan udvikles efter kirurgi.

Drug "Metronidazol" er tildelt til behandling af alkoholisme. Men i dette tilfælde bør stoffet have en anden form end de vaginale stikpiller. Men erklæringen ikke forbyder terapi og stearinlys. Hvert enkelt tilfælde er en læge, og derefter gjort brug af lægemidlet.

Kontraindikationer

Om medicin "Metronidazol" (stearinlys) anmeldelser rapporterede, at stikpiller tolereret ganske godt af forbrugerne. Denne betingelse er kun gyldig, hvis den korrekte dosis og regime af lægemidlet. På trods af dette, er der kontraindikationer narkotika. De har altid brug for at være opmærksom på før behandling. Brug ikke et antibiotikum i følgende situationer:

 • høj følsomhed på komponenterne og sandsynligheden for at udvikle en allergisk reaktion;
 • sygdomme i blod, leukopeni;
 • lidelser i nervesystemet og koordinering af bevægelser, epilepsi;
 • amning.

Når du har en leversygdom bør rådføre sig med en specialist. Udtrykt leversygdom i den akutte form er årsag til afvisning af terapien og vælge den erstatning medicin.

drug-analoger

Hvis patienten af en eller anden grund ikke er i stand til at tage den medicin ordineret, er hans afløser vælges. Hvad er udarbejdelse af "Metronidazol" (stearinlys) comments? Drug-analoger kan være perfekt og indirekte - af dette, rapporterede læger. I det første tilfælde er der tale om midler på grundlag af det samme aktive stof - metronidazol. Det er det stof med handelsnavne: "Clione-D", "Metrogil", "Metrovagin", "Trykhopol", "Trihosept", "Flag", og mange andre.

Hvis vi taler om indirekte substitutter, kan vi skelne narkotika "Terzhinan", "Pimafutsin", "Polizhenaks", "Giksekon" og så videre. Alle disse stoffer har en anden sammensætning og aktive ingredienser. Men deres påføringsmetode og virkemåde er den samme.

Under graviditet

Er det muligt at vordende mødre bruger "Metronidazol" (stearinlys fra gær)? Anmeldelser af læger siger, at stoffet tilhører antibiotikum. Brug af antimikrobielle stoffer i første trimester kan påvirke barnets udvikling i fremtiden. Derfor vil enhver terapi, som kræver et antibiotikum, forsøger udskyde indtil andet trimester.

Instruktionerne om narkotikasituationen siger, at det er kontraindiceret til 14 uger af graviditeten. Senere er det stof, der anvendes med forsigtighed og kun under lægens anbefaling. Gynækolog bør afveje alle fordele og ulemper ved denne behandling. Hvis den forventede fordel er større end risikoen for barnet, så stikpiller er tildelt til ansøgningen.

"Metronidazol": brugsanvisning (stearinlys)

Anmeldelser kvinder tyder på, at stoffet i form af stikpiller indført udelukkende i vagina. En anden anvendelse af denne formular betyder uacceptabelt. Den daglige dosis af 500 mg af metronidazol. For gravide kvinder, er det tilrådeligt at reducere dosis medicin til 250 milligram.

Dernæst vil du lære, hvad er det præparat "Metronidazol" (stearinlys) anmeldelser. Når bakvaginoze medicin ordineret 125 milligram to gange om dagen. Eventuelt daglige indtagelse (250 mg) kan administreres en gang ved sengetid. En sådan behandling giver yderligere oral anvendelse af antibakterielle midler. Varigheden af anvendelsen af suppositorium er fra 5 til 14 dage.

Funktioner af brug af stoffet

Om medicin "Metronidazol" (vaginale stikpiller) rapporterede følgende medicinske anmeldelser. Det stof bør anvendes strengt angivne tidspunkt. På trods af at midlerne til denne form, er et antibiotikum. Hvis du stopper brugen af lægemidler på 3. eller 4. dag af behandlingen, mikroorganismerne udvikle resistens over for denne aktuelle komponent (i dit tilfælde, metronidazol). I fremtiden, denne medicin skal være ineffektiv. Forberedelser analoger baseret på denne komponent vil være lige så ubrugelig.

Selv med den markante forbedring af status er det nødvendigt at bringe behandlingen til slutpunktet. Brug stearinlys så meget som blev påpeget en læge og ikke en dag mindre.

bivirkninger

Det har medicin "Metronidazol" (stearinlys) negative anmeldelser. De er som regel baseret på manifestationen af bivirkninger. De er altid beskrevet i resuméet. Nogle ubehagelige symptomer er årsag til annullering af lægemidlet. Men en sådan beslutning træffes af lægen. Husk, hvad der blev sagt ovenfor. Tidlig afslutning af behandling fører til fremkomsten af resistente organismer.

Blandt bivirkningerne angivet en krænkelse af fordøjelsessystemet: flatulens, diarré, kvalme. Bivirkninger rapporteret ved patienter: en brændende fornemmelse i skeden, øget udflåd, kløe og allergi. Nogle kvinder efter terapi udviklet candidiasis. Mindre almindeligt, folk klager over mundtørhed og ændringer i smagen.

Da medicinen virker

drug "Metronidazol" (stearinlys) Hvor hurtigt virker det? Anmeldelser af læger siger, at stikpiller opløse næsten øjeblikkeligt. Meste af det aktive stof absorberes i den systemiske cirkulation og bestemmes i leveren. Næste komponent begynder sit arbejde. Det hæmmer formeringen af bakterier kolonier. Medicin fremmer død eksisterende mikroorganismer.

Vises medicin nyre og gennem tarmene. På trods af dette, leveren deltager i distributionen. Efter et par dage med regelmæssig brug af kvinde bør føle sig bedre. De vigtigste tegn på patologi er 3-4 timer. Men dette er ikke en grund til at stoppe behandlingen. I kombination med andre lægemidler virkningen af at anvende metronidazol kan stige.

Et lægemiddel anvendes til behandling af alkoholisme. Men mere tilbøjelige til at bruge andre former for penge. Hvis dette ikke er muligt, er det tilladt at ordinere vaginale stikpiller. Ved samtidig anvendelse af alkohol i patienter, der udvikler disulfiramopodobnye reaktion og en aversion til ethanol.

Hvad folk siger om stoffet

Hvad betyder "Metronidazol" (stearinlys) anmeldelser i gynækologi? Patienterne siger, at en af styrkerne ved lægemidlet er dens sammensætning. Den abstrakte klart, at omfatte antibiotika og yderligere komponenter i stikpille, med til at give lægemiddelformen. Outsidere ukendte komponenter i medikamentet er ikke. Også vigtigt den lave pris af lægemidlet. Køb en pakke i den maksimale dosis kan være så lidt som 200 rubler. Mens andre lignende stoffer er meget dyrere.

Plus værktøj er og dens effektivitet. I 80 procent af alle tilfælde af narkotika viser sig nyttigt. Kvinderne siger, at efter behandling, de forsvandt udledning med en ubehagelig farve og lugt, har feber passeret, og forbedret generelle sundhed. Effektiviteten af behandlingen bekræftes ved laboratorieundersøgelser. Den smøre ikke længere detekteres skadelige organismer, leukocyttal vender tilbage til normal.

Mange kvinder tildelt flere antibiotika. Sammen med stearinlys "Metronidazol" anvendes amoxicillin. Denne aktive ingrediens er til stede i mange handelsnavne af lægemidler. Kombinationen kan fjerne mikroorganismer resistente over for metronidazol, hvilket øger sandsynligheden for fuldstændig helbredelse.

Der er kvinder, der ikke er i en flatterende facon sige om dette lægemiddel. Terapi nydt patienter og reddet fra sygdommen. Men på samme tid, brug af stearinlys førte til udviklingen af candidiasis. Det viser sig, at de midler ordineret til behandling af trøske, men på samme tid, kan det forårsage det. For at hente en rigtig ordentlig behandling, bør du kontakte din læge. Med langvarig brug, den kræver anvendelse af vaginale suppositorier komplekse gavnlige bakterier.

Som konklusion

Der henvises til de antibiotiske og antimikrobielle stearinlys "Metronidazol". Anmeldelser, er brug af lægemidlet og dets analoger præsenteret for dig i denne artikel. Du kan også se fremkomsten af lægemidlet. Det stof er ikke en recept. Det kan købes på egen hånd i hvert apotek. Men det bør ikke bidrage til populariteten af selv-behandling. Som du kan se, skal i hvert enkelt tilfælde blive anvendt individuelle tilgang til terapi. Først da vil du udvikle positive tilbagemeldinger om lægemidlerne. Behandlet korrekt og til tiden, held og lykke og godt helbred!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.