Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvad er pizza: typer. Valg til toppings til pizza

Tal om, hvad der sker pizza, kan være uendelig, da de opskrifter af retter der er en million, på samme måde som hemmeligheder i forbindelse med forberedelsen af dejen og toppings til det. Ved at kombinere forskellige produkter, kan du få en unik smag. Der er dog visse hemmeligheder, hvorefter du kan tilberede meget lækker traditionel italiensk måltid.

Historien om forekomst af de mest populære pizza

"Margarita" anses for at være den nemmeste løsning, men fordi denne opskrift er ikke meget kompliceret, er ikke mindre velsmagende. Navnet på denne skålen blev givet til ære for dronning Margrethe - det var hende pizzaiolo R. Esposito dedikeret pizza, som er i farver svarende til flag Italien. Mozzarella, basilikum og tomat - hvid, grønne og røde farver af disse produkter med stor succes gengivet den italienske trikolore. Af den måde, en anden interessant faktum - denne pizza er en absolut indeholder de samme ingredienser som den berømte salat Caprice. Disse to retter anses for at være klassisk i den traditionelle italienske køkken.

ingredienser

Så hvad sker der pizza "Margarita"? I den konventionelle udførelsesform, omfatter de ovenfor beskrevne tre ingredienser. Men nogle føje til denne ekstra ost.

Pizza dej gær skal være - det er let at tilberede. Teskefuld gær blandet med 250 gram mel, tilsættes lidt salt på toppen og hæld 2/3 kop varmt vand. Rør grundigt, efter at tilføje en masse olie og smør deres egne hænder, så dejen ikke klistrer. Grundigt mash det og holde pasform - fortrinsvis i et vandbad. Til fyldet har brug mozzarella (egnede mellemstore bolde), modne tomater, duftende basilikum sauce og hård ost. Selvfølgelig ikke uden den traditionelle ingrediens - olivenolie.

opskrift på

Så skal gryden smøres. Du behøver ikke rigelige nok en spiseskefuld. Dejen rulles ud og spredes ud på en bageplade. Derefter kan det resulterende lag fedt med sauce. Madlavning det er nemt - i tomatpuré at tilføje tre fed hvidløg (knuse dem ikke), en knivspids italienske urter og kog. Det er nødvendigt at holde saucen over den varme, indtil det koger. Så på dejen, smurte den resulterende tomat masse, lagde modne tomater skåret i skiver, derefter mozzarella, er det også nødvendigt at skære på en sådan måde. Lagtykkelsen skal være omkring 1 centimeter. Mozzarella sætte enten tomater eller mellem dem. Top er lagt ud omhyggeligt vasket basilikum. Yderligere pizza blev anbragt i en ovn forvarmet til 220 grader, og vente 15 minutter. Så har du brug for en fin rivejern riv ost, drys dem næsten færdige fad, bage igen sende (i to minutter), og så kan du tage med til bordet.

Pizza napolitanske: hvordan man forbereder dejen

Fortsat at tale om hvad der er pizza, så glem ikke om den napolitanske. Det var i Napoli, i det XVIII århundrede åbnede den første pizzeria i verden, hvor forberedt på en stor sten ovn, og der syntes denne opskrift. Selvfølgelig er det nu ved at forberede et par mennesker, men hvis du holde sig strengt til opskriften, kan du lave en fantastisk måltid og en moderne ovn.

Forskellige typer af pizza skelnes for sine kulinariske særegenheder. Dejen er ingen undtagelse. Selvfølgelig kan du foretage og standard opskrift, som er beskrevet ovenfor, men forskellige slags italiensk pizza bør være forskellige fra hinanden, ikke kun udfylde, men også en test. For følgende opskrift vil kræve hvedemel finformalet (halv kilogram), varm at forsvare vand (ca. 400 ml), olivenolie, salt og endda sukker, men lidt - en teske. Sigt mel skal være i en passende beholder i midten af bakken lave et hul i som at sætte salt, sukker, gær og olie. Gradvist tilføje varmt vand, bland alle ingredienserne indeni, lave en fordybning. Når gæren begynder at opløse, kan du ælte massen. 15 minutter er nok til at ælte dejen til den perfekte napolitanske pizza. Så skal de anbringes i et vandbad, og fjerne, når det vil være dobbelt så høj.

fyldning

Hvis vi taler om den slags italiensk pizza, bør det bemærkes, at den napolitanske er den oprindelige smag. Ja, i sin sammensætning omfatter skaldyr - muslinger og ansjoser, der giver fadet en lækker smag. Også behov flåede tomater (4 stk), hård ost (suluguni mozzarella), løg, oliven og olivenolie.

Tomater skåret i tykke skiver, løg yngel, skaldyr vask. Et lille stykke af dejen til at strække fingrene nærmede (en traditionel napolitansk pizza har aldrig rullet ud med en kagerulle), så kanterne af tykkelsen var omkring 6 mm, og i midten - halvdelen. Taler om hvilken slags pizza der og hvilken slags funktioner, de deler, skal det bemærkes, at den napolitanske er forberedt på tynd skorpe. Af den måde, før at lægge fyldet, er det nødvendigt at smøre overfladen af smør og æggeblomme. Typisk ost drysses på toppen af alt, men i dette tilfælde en del af det er sat på prøve, og først derefter - tomater, stegte løg og skaldyr. Men skal også drysses på toppen af ost. Næsten klar, er det fortsat at sætte pizzaen i ovnen, forvarmet til 200 grader i 20 minutter.

Dej til krydrede "Fire Ost"

Hvad er de toppings for en pizza? Variety - champignon, grøntsager, kød ... Men elskere af krydret og raffineret smag vil have på ånden i fadet, fyld, som kun består af osten. For at forberede den nødvendige olivenolie, som i øjeblikket er på krydderier, og fire slags ost: Dor Blå, parmesan, fontina og mozzarella. Også brug de italienske krydderier, som omfatter dem, nødvendigt at have en bitter paprika, oregano og basilikum. Kombinationen af urter, krydret Dor Blå, Fontina duftende, cremet mozzarella og parmesan giver en fantastisk klassisk smag og lugt. Taler om hvilken slags pizza der, og hvad er det mest beundrede fra italienerne, skal det bemærkes, er det en behandler. Efter at have prøvet det en gang forelsket i det for evigt.

Dejen skal være tynd, gær. Opskriften på præparat er enkel: i mælken skal fortyndes med sukker (3 tsk) gær og efterlade blandingen i et varmt sted. Så har du brug for at piske to æg, salt masse, og tilsæt 4 spsk olie (vegetabilsk). Efter 20 minutter blandes mælkeblandingen og æg, tilsæt mel, rør godt og lad i et varmt sted, efter at have dækket.

Fyld og madlavning

Efter 40 minutter (dette er nok til at gøre dejen hæve) det skal rulle ud og fyld med olivenolie. Top pakke ost: Dor Blå med mozzarella og hakkede Fontina og parmesan brug for at gnide. 15 minutter i ovnen ved 200 grader - og krydret måltid er klar. Optælle hvad er pizza, navnene på retterne, skal det bemærkes, at navnet på denne delikatesse er i fuld overensstemmelse med essensen. "Fire Cheese" afspejler, i virkeligheden, opskrifterne, men kun overholde hvert trin, du kan forberede en kulinarisk mesterværk.

originale opskrifter

Spørgsmål vedrørende med, hvad der er pizza, kan ses i lang tid. Kulinariske variationer kan være meget forskellige - og blændende. Tag for eksempel en sød påfyldning. Hvad er denne form for pizza? Original, aromatiske og appetitvækkende! Dette er en stor dessert, der vil behage alle gæster. Dejen kan være enhver - usyrede, gær, pust, tynd eller tyk. En morsomme og i endnu højere grad er varieret. Dejen til denne ret skal du tilføje sukker, salt her er ikke nødvendig. For smag tilføje hakkede mandler og citronskal. Af den måde, kom op og det første, og en anden, så du kan kombinere. Og i stedet for vand bedre at tage mælk. Resten - alle de samme. Men i tilfælde af fyldning der er nogle særheder. For det første fundament før du lægger på toppen af ingredienserne, der er nødvendige til at bage. 12 minutter er nok. Så top med rastorty med sukker og hakkede nødder, flødeost, ananas, banan eller en anden frugt og sætte yderligere 10 minutter. Top kan du drys med chokolade, men kun i et par minutter indtil de er møre. Som du kan se, masser af opskrifter, og valget er kun begrænset af fantasien af den kulinariske og præferencer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.