Mad og drikkevarerOpskrifter

Fried Green Tomatoes: opskrift

I efteråret, efter høst af hovedafgrøden af tomater, er mange gartnere spekulerer på, hvad de skal gøre med grøn frugt. Modne de ikke har tid på grund af vejrforholdene, og smide en skam. Af grønne tomater kan tilberedes en masse lækre snacks. Der er mange traditionelle opskrifter på saltning og marinering af frugt, som adskiller sig i vejen for madlavning og sæt af krydderier. Men vi vil fokusere på, hvordan man kan lave mad stegte grønne tomater. Opskrifter af retterne er usædvanlige, men resultaterne er imponerende.

Lidt historie

Denne skål kom til os fra landene i Syd. Det er også populært i USA, hvor de stegte grønne tomater, opskriften med et foto, der er i denne artikel, er meget populære og ikke indrømme forrang grøntsager, kogte eller grillede asparges i forskellige fortolkninger. Forbered det kan være flere varianter. Dette kan være en separat skål eller snack. Stegte grønne tomater kan fodres til morgenmad. Meget gode de er kombineret med krydrede saucer.

simpel snack

For at gøre denne parabol du har brug for meget få ingredienser, derudover har de i ethvert køkken. Så hvis du har fået et par modne tomater ikke, skal du bruge følgende opskrift. For at fremstille de stegte grønne tomater, opskriften på, som er meget simpelt, det er nødvendigt at tage 5-6 store frugter, et glas mel, to hønseæg og vegetabilsk olie. Tomater skåret på tværs i ringe på ca. 0,5 centimeter tykke. Piske æg i en separat skål. Sæt gryden på varmen og hæld vegetabilsk olie. Hver cirkel af tomat dyppet i mel, derefter i æg og derefter i mel. Vi lægger dem på en opvarmet pande og steg på hver side. Branden bør være moderat, til at stege tomaterne, og på toppen var der en smuk gylden brun. Sæt tomaterne på papirservietter til at fjerne overskydende fedt, og derefter anvende dem til bordet. Ristede tomater, kan opskriften hvoraf suppleres med urter, være sikker på at nyde dine kære.

Ristede tomater med bacon

Denne ret er især populær i USA. Til fremstilling af 400 g bacon tage et halvt glas mælk, to store grønne tomater, halvt glas majsstivelse, til en lille skefuld salt og peber smag. Sæt gryden på varmen og steg skiver bacon. Branden skal være lille. I processen med bacon vil give alle deres fedt, som vi vil stege tomaterne. I mellemtiden, skær hver tomat er ikke meget tynde skiver. I en separat beholder hæld mælken. Bacon trække sig ud af asken og fedt reserven. Hver cirkel af tomat dyppet i mælk, og derefter smuldre det i melet. I en separat skål, slå æg. Efter mel tomater dyppet i æg, og derefter stivelsen. Dernæst steg dem på en pande til de er gyldenbrune. Salt og peber efter madlavning. Stegt, grønne tomater, opskrifter, som urter og krydderier kan suppleres, serveret varmt eller koldt, efter eget valg. Stegt flæsk kan suppleres med fade.

Ristede tomater med krydret sauce

Batter forberedt i denne opskrift med tilsætning af varm sauce, hvilket giver en usædvanlig smag fad. Tag 4 store tomater, 100 milliliter mælk, et æg, 100 g smør, tre store skeer af rasp eller majsmel, stikkende chili eller Tabasco sauce og salt. Tomater vaskes og skæres i skiver ikke mere end 10 millimeter. Separat, piskeris æg med mælk og føje til mix en lille smule hot sauce (efter smag). Bland kiks eller mel med salt og peber. Panden smelte smør, som kan blandes med vegetabilsk. Nu hver tomat cirkel dyppes i æg blandingen og derefter ind i krummer eller mel. Vi sætter dem i panden og steges på hver side i 2-3 minutter. Panering skal være rosenrødt og smuk. Fried Green tomater, en opskrift, der kan forenkles, dyppet dem kun til mel, spredt på et håndklæde, og derefter tjene.

Ristede tomater til vinteren

Forbered tomaterne i deres klassiske ydeevne til langtidsopbevaring ikke kan. Men der er en opskrift, der er tæt på den traditionelle. Stegte grønne tomater (opskrift til vinteren!) Fremstilles som følger. Batter vil ikke bruge. Tomater vaskes og skæres i skiver. Så steg dem på hver side i vegetabilsk olie. Sæt tilberedte tomater i en forberedte krukker. Hvert par lag sætte krydderier (peber og salt). Tryk let ned tomaterne med en gaffel, lidt stampning dem at lade saften. Hvis ikke alle de tomater smurt ind i olie, så refill til toppen. Luk glassene kapron låg og læg dem på et køligt sted. Hold de stegte grønne tomater, opskriften til vinteren kræver lidt tid til at lave mad, behøver ikke mere end et år. Om vinteren du dyppe dem i dejen og steges i 1-2 minutter.

Tomater med hvidløg

Denne ret er kendetegnet ved en usædvanlig smag. Crisp, lys surhedsgrad inde og delikat aroma af hvidløg vil imponere selv de mennesker, der ved en masse om mad. For at forberede de stegte grønne tomater med hvidløg opskrift, som vi tilbyder, er du nødt til at tage tre grønne tomater stor størrelse, en halv kop majsmel, 100 ml kærnemælk, en kvart kop rasp, salt, peber, vegetabilsk olie, 100 ml creme fraiche og mayonnaise, 1-2 hvidløgsfed oprenses. Tomater skæres i skiver og drys med krydderier. Særskilt, Bland mel, rasp og krydderier. Dyp skiver i kærnemælk, og derefter blev en blanding af mel og rasp. Efter dette, steg dem på begge sider på en forvarmet pande med vegetabilsk olie. Særskilt, forberede sauce. Bland creme fraiche og mayonnaise, tilsæt knust hvidløg og krydderier. Serveres de stegte grønne tomater, opskriften som er forpligtet til at bevare i sine optegnelser, med en duftende sauce.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.