FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hvad er design og forskningsaktiviteter inden for uddannelse?

I dag taler vi om, hvad et design og forskning. Det siges, at dette er en progressiv metode til undervisning, som for relativt nylig brugt, men har formået at bringe store resultater. I dag vil du finde ud af hvilke fordele det har, og hvorfor det er ved at indføre selv på statsligt niveau. Desuden vil artiklen være nyttigt at enhver, der planlægger eller har børn, fordi vil se på processen med at lære en helt anden vinkel. Dette er især nyttigt for de forældre, der er bange for det øjeblik, hvor det er nødvendigt at være ukendte kræfter for at tilskynde eller tvinge barnet til at lære af hensyn til sin fremtid. Du ville blive overrasket over, men det kan gøres uden anstrengelse, men kun med den rigtige strategi.

Hvad er design og forskningsaktiviteter?

I øjeblikket kan du ofte finde den forkerte konceptualisering af de forskellige pædagogiske processer. Nogle lærebøger og metoder giver lærere og undervisere en ide om, hvad korrigerende udviklende træning og tier differentiering. Kun få specialister kan anvende disse metoder i praksis og opnå resultater. Med hensyn til de metoder og teknikker, der er forbundet med arbejde uden for mainstream, er der rigtig mange forskellige meninger fra videnskabsfolk og forskere, hvilket ofte modstridende. Vi vil se på de design-forskningsaktiviteter af studerende, som mange er skrevet af ordet "og", ikke indser, at det ikke er identisk, men forskellige retninger. De adskiller sig i den måde, organisationer med at udvikle de færdigheder og andre vigtige indikatorer.

Design og forskningsaktivitet - en aktivitet, der tager sigte på at udvikle kreative og forskning kvaliteter af studerende. Det er en søgen efter en løsning på et problem, hvor svaret ikke er kendt på forhånd. Dette er den væsentligste forskel mellem denne aktivitet fra en simpel værksted, hvor alt er kendt og behøver kun videregive tommelfingeren. Design og forskningsaktivitet af studerende indebærer faser, der er karakteristiske for den typiske videnskabelig forskning: problem, teoretisk studie af Moderen, valget af metode eller taktik, praksis, indsamling af resultater, analyse og syntese af data, fjerne konkrete resultater og deres egne konklusioner. Hver undersøgelse, uanset i hvilken sfære det ikke sker, består af disse ovenstående trin, som er nødvendige for relevant forskning.

Forskelle i design og forskningsaktiviteter

Organisering af projektet forskning indebærer komplekse metoder, der inkluderer separat til hver af de to aktiviteter. Det skal forstås, at de supplerer hinanden og har en række forskelle. Som et resultat af forskning får vi et intelligent produkt, som er skabt ved at etablere sandheden om de traditionelle metoder til forskning. Projektet aktivitet indebærer søgen efter sandheden ved at vælge den mest effektive måde at lære på. Værdi teknik og forskningsaktiviteter i, at det bringer en omfattende resultat, og når coachet en gruppe af vigtige færdigheder. Særskilt, projektet aktivitet er meget vigtig, men det gør ikke undervise i praksis, og hvordan man kan søge information, til at behandle og sende det. Forskning aktivitet i sig selv ikke bære sådan en stor betydning. Derfor er det brug for et projekt.

Design og forskningsaktiviteter i børnehaven

Denne aktivitet kan udføres på forskellige niveauer af den menneskelige modning: i børnehaven, i skolen, på universitetet og endda på arbejde. Design og forskningsaktiviteter i børnenes have - det er en bred vifte af kognitive, spil og kreative aktiviteter, der er beregnet til at opdrage et barn i de første forudsætninger for en korrekt løsning af problemer. Et barn fra fødslen har en tendens til at kontakte og interagere med omverdenen, han er meget nysgerrig og ønsker at finde, genkende og løse. Hver kid - er en pioner og den vigtigste opgave for pædagoger er at fastholde og udvikle et barns nysgerrighed egenskaber. Da den kinesiske ordsprog siger, en person forstår noget, når han forsøger. Design og forskningsaktiviteter med små børn er næsten udelukkende baseret på det faktum, at de beslutter, hvad de skal gøre i en bestemt situation. Selvfølgelig vil den endeløse overflod af muligheder fratage barnets stabilitet, og det bliver forvirret, så i første omgang den knægt kan vælge mellem flere muligheder, men dem er det bør komme på egen hånd.

yngre elever

Design og forskningsaktiviteter af junior skolebørn er meget lig det arbejde, der udføres i haven. I de yngre klasser, børn oplever stress, når de skal adlyde stram tidsplan, løser obskure opgaver hver dag for at lave lektier, og konstant lærer noget. Denne periode er svært, men hvis du holder den korrekt, er det muligt at opnå betydelige resultater. Design og forskningsaktiviteter junior skolebørn fuld af selvstændige opgaver, hvor barnet skal ikke kun komme til en beslutning, men at finde den mest korrekte og rationel måde ud. menneskelige opgaver, der fokuserer på forskning, er som følger:

 • sikre et gunstigt psykologisk klima i teamet;
 • udvikling af kreative kvaliteter;
 • udvikling af selvstændighed og evne til at træffe beslutninger, der er forskellige fra flertallets mening;
 • udvikling af kommunikationsfærdigheder, venskab, afviklingen af konflikten;
 • udvikling af fantasi og fantasi.

sti implementering

Vi kender allerede de centrale begreber i denne artikel. Det er tid til at finde ud af, hvilke metoder implementeret design og forskningsaktiviteter. Det siges, at de er flere, men i intet tilfælde bør ikke vælge nogen sikker og hængt på ham, overvejer prioritet. Hver metode bør vekslede med andre for at maksimere harmonisk udvikle forskellige færdigheder af børn.

Design og forskningsaktivitet i børnehaveklasse kan manifestere i det følgende:

 1. Projekter, hvor børn eksperimenterer. Resultaterne kan være anderledes, det vigtigste - evnen til at modtage og sikkert. Efter operationen barnet skal arrangere oplysningerne i et album i form af en collage, tegning, eller hæfte.
 2. Rollespil, som ligner teater. Denne øvelse er meget effektiv, og det er ofte brugt i forskellige psykologiske træning selv voksne. Børn har brug for at lære at være kunstnerisk, prøve forskellige roller til bedre føle din egen unikke og individualitet. Rollespil spil er ikke for sjov, fordi der på det tidspunkt, hvor barnet skal ikke kun forsøge på et nyt billede, men også til at løse inden for sine grænser et problem. Et meget vigtigt punkt her er, at problemet skal løses præcist i stil med det valgte tegn.
 3. Den praksis oplysninger, der er fokuseret på at indsamle og præsentere information. Børn har brug for at indsamle visse oplysninger og placere den på nogen måde. Det er vigtigt at lære børn ikke bare at tegne eller tale og demonstrere noget gennem udstillinger, shows, forestillinger, historier og så videre .. Med andre ord, er det nødvendigt at lære en person at udtrykke deres ideer på mange forskellige måder.
 4. Kreative konkurrencer, som sigter mod at udvikle organisatoriske færdigheder. Børn individuelt eller i en gruppe skal sørge for en lille begivenhed. Derefter en præsentation af deres arrangement. På denne måde lærer børnene at se deres egne fordele og forskelle fra andre, samt at lægge mærke til de svagheder, og derefter gøre dem stoppe.

underlagt relationer

Design og forskningsaktivitet er oftest realiseret inden emnet relationer "lærer - elev". Læreren oversætter en vis viden, og de studerende er nødt til at tage dem. Dette kredsløb har længe været etableret og anvendes altid af dem, der er kritiske over for progressive undervisningsmetoder. Den ineffektivitet ved denne metode ligger i det faktum, at mange situationer ikke kan passe ind i sin ramme. Der er mange tilfælde, hvor en uvildig udtalelse eleven er mere passende, logisk og korrekt, end at bestille din lærer. Børn ser på verden uden fordomme og film masse af information, der begrænser opfattelse af virkeligheden, så de kan se det fra en anden vinkel. En masse af lærere bare ikke ønsker at udvikle sig selv, er det langt nemmere at handle på den riflede mønster, der ser ud til at give gode resultater, så selv samvittighed vil være ren. Og alligevel er det en stor fejl, som danner barnets frygt for konflikt med læreren og opgivelse af kritisk tænkning.

Design og forskningsaktivitet i moderne uddannelse

I dag i Rusland der er gamle traditioner gennemførelsen af denne tilgang, som er blevet forældet, fordi de er ineffektive og ikke opfylder moderne krav. Over hele landet er etableret og drives et lille Academy of Sciences, videnskabelige og tekniske samfund, som er de "forvaltningsorgan" projektaktiviteter. De er yderst nyttige, men kan bringe endnu større. Det vigtigste formål med sådanne institutioner - er at skabe en model af, hvordan akademiske forskningsinstitutioner. Børn, der deltager i sådanne arrangementer - er de fremtidige forskere og fagfolk, der har at flytte historiens hjul. Uddannelse er holdt i sådanne samfund mere individualiserede og kvalitet, der er en tid til at lytte til alle, og alle kan realisere nogen af dit projekt. Moderne uddannelsesmæssige standarder har til formål at minimere byrden for børn. Skal reducere mængden af, men forbedre kvaliteten.

Hvad er det kan våbenhvile? For eksempel er design-forskningsaktiviteter af studerende i fysik klasser manifesteret i praksis. Børn behøver ikke at huske formler og love, og uafhængigt udføre eksperimenter og til at se en visuel bekræftelse af bogen viden. Kun i dette tilfælde, er læringsprocessen ikke længere opfattes af barnet som pålægges og bliver interessant. Og kun på denne måde vil den studerende forstå og ikke lære de nødvendige oplysninger og vil være i stand til at drage paralleller og at bruge det i forskellige områder af livet.

GEF

Design og forskningsaktivitet af studerende inden for rammerne af GEF er registreret af staten. Moderne pædagogik er ikke mulig uden design-forskningsaktivitet, da kun når det dannede de nødvendige færdigheder for selvstændig tænkning og beslutningstagning. Disse kvaliteter kan ikke læres fra en bog: behov praksis. Aktiviteten tilgang er grundlaget for moderne pædagogisk videnskab, og bedst af alt det er realiseret takket være gennemtænkt design og forskningsaktiviteter. På mange måder er det en uafhængig, især for gymnasieelever. Selv-organisering af deres egen læreproces tillader en person at planlægge og overvåge deres handlinger.

Design og forskningsaktivitet i børnehaveklasse GEF er forskellig fra andre områder for sin ansøgning. Små børn kræver en særlig tilgang, fordi de mangler stadig at udvikle sådanne evner som sammenligning, analyse og planlægning færdigheder. Dog er aktiviteter nationale standarder projektet implementeres i alle faser af uddannelse.

positive faktorer

Design og forskningsaktiviteter i børnehaven som et middel til at lære selvhjulpenhed, ansvarlighed og beslutsomhed har flere fordele. Børn, der er involveret med sådanne lærere vil være i stand til fra en tidlig alder at lære, hvad nogle halveringstid læring. Beskriver aktiviteterne i en række positive egenskaber:

 • flere øge børnenes motivation til at løse forskellige problemer;
 • hæve ægte interesse, ikke de nødvendige mål mekaniske ydeevne;
 • hæve ansvar;
 • dannelsen af den teknologiske tilgang til løsning af problemer;
 • kommunikationsevner uddannelse;
 • evne til selvstændigt at sammenligne og analysere for at lære sig selv kun det bedste;
 • træning udholdenhed, koncentration;
 • Learning offentlige retoriske evner;
 • dannelsen af en kollektiv kommunikationsevner;
 • evnen til at organisere din arbejdsplads, planen;
 • evne til at finde fælles sprog med mennesker, der har et andet synspunkt;
 • danner et positivt syn på livet;
 • udvikling af samarbejdsevner.

ekstra uddannelse

Design og forskning i videre uddannelse bliver mere og mere populære. I første omgang at gennemføre denne aktivitet fandt sted i den vigtigste proces for læring, men senere blev det klart, at det kan være nyttigt og som gælder for alle samfundslag, og valgfag. Dette område af uddannelse er lige begyndt at udvikle sig, så de trykkerier, der afsættes til dette emne, er der ikke meget. Alle kan finde anvendelse på GEF. Designet og forskningsaktiviteter, der er beskrevet i de nationale standarder, vil hjælpe dig med at forstå de vigtigste punkter i denne tilgang. De fleste aktivt det bruges inden for informationsteknologi. Dette gør det muligt at bringe en computerkyndig person, der ville være i stand til at udtrykke deres ideer og projekter med hjælp af moderne maskiner og udstyr. De første forsøg med denne tilgang har allerede givet positive resultater. Træning tilbydes til studerende 7-16 år. Da arbejdet er at være kreativ, hver er fri til at vælge den ønskede emne og måder at dens repræsentation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.