SundhedMedicin

En nyttig historie om, hvordan man behandler endometriose

De fleste af de unge kvinder, der lider af smerter i bækken området. Når livet i det primære og tanker er behagelige begivenheder, ingen har tid til at undersøge og afklare status for hans helbred. Særligt modtagelige for betændelse i kvindelige reproduktive system.

I denne artikel vil vi diskutere endometriose, behandlinger og om det er muligt at helbrede den. Interessen for denne sygdom er ikke skyldes tilfældigheder, som de væsentligste årsager ikke er blevet fundet. Så spørgsmålet er, hvordan man behandler endometriose, en temmelig kontroversiel. Det fremført, at udløse spredningen af endometriale celler kan retrograd menstruation, svigt af immunsystemet hos en kvinde eller et kirurgisk indgreb. Men dette er kun et forslag, og de fleste tilfælde er en undtagelse fra reglen.

Sygdommen kan forekomme og asymptomatisk, men er normalt ledsaget af smerter i bækkenet, som har sin egen tidsplan. Sit højdepunkt i perioden med menstruation og aftager først efter fuld færdiggørelse. Ømhed i et bestemt område afhænger af placeringen af implantater, hvor er endometriose.

Må ikke få hængt op på at læse litteratur, og lære at behandle endometriose. Bedre bare at besøge din gynækolog og få testet. Efter alt, kan sygdommen udløse udviklingen af cancerceller. Der er tilfælde, hvor damerne udviklede kræft i æggestokkene. Lav en aftale med lægen, er det muligt at rette op på denne triste statistik og lære at helbrede endometriose.

Behandlingen afhænger af graden af spredning af sygdommen, så det er kirurgisk eller medicinsk.

Sådan behandle endometriose stoffer?

I den indledende fase af brug af NSAID, indbefatter disse naproxennatrium eller ibuprofen. På grund af det faktum, at en præcis diagnose stilles efter operationen, mange kvinder begynder at undergå behandling efter palpation undersøgelse. Hvis knuderne har et lille sted, og ikke skade sundheden, så disse stoffer er tilstrækkelig. Selvfølgelig med forbehold af regelmæssige besøg til gynækolog.

I betragtning af den reproduktive alder af patienter, er det hensigtsmæssigt at hormonbehandling. Med progestiner, piller og TG analoger patienter ændrer normale produktionscyklus ovariehormoner.

For at fjerne smerter angreb og reducere størrelsen af knudepunkter i endometrie implantater, er en kvinde indført i en tilstand svarende til overgangsalderen. Analog modtagelse gonadotropisk hormon fører til ophør af menses, det skyldes hæmning af ovariefunktion. I denne metode en masse bivirkninger, disse omfatter vaginal tørhed, hedeture, hyppige humørsvingninger og ændringer i knogletæthed. Reducere deres eventuelle bruger stoffer med en lille mængde af østrogen.

Veltolereret behandling med p-piller. Kontinuerligt at tage piller, hvilket resulterer i hel eller delvis ophør af menstruation aktive periode. Identificeret og bivirkninger af en sådan behandling. For eksempel kvalme, vægtøgning og brystspænding.

Modtager progestiner udføres, når kontraindiceret piller eller andre metoder var ikke effektive. På grund af nogle funktioner, behøver sådanne lægemidler ikke anbefale piger, der bliver gravide.

Sådan behandler endometriose kirurgisk?

Denne metode anvendes i alvorlig sygdom og ineffektiv medicin. Operationer er konservative eller radikale. I det første tilfælde lagrede livmoder og æggestokke i sidstnævnte - en hysterektomi udføres med den mulige fjernelse af æggestokkene.

Tilfældigt er konservativ behandling udføres ved laparoskopi eller laparotomi. I dette tilfælde er det muligt at slippe af implantater med laser endometriet. Når operative indgreb er tilbagefald, fordi bør fortsætte med at tage medicinen.

Komplet fritagelse endometriose sker ikke i alle tilfælde, hos mange patienter, der er tilbagefald. Statistik afhænger af egenskaberne af organismen og betragtes individuelt. Det er grunden til spørgsmålet "er det muligt at helbrede endometriose?" kan ikke besvares entydigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.