SundhedMedicin

Galdestenssygdom, symptomerne på de forskellige stadier af sygdommen

Galdesten sygdom - en af de mest almindelige sygdomme i fordøjelsessystemet. For nylig har der været en tendens til at øge incidensen af galdesten. Det er især udbredt i de nordeuropæiske lande. Kvinder lider mange gange oftere end mænd.

Symptomer Cholelithiasis meget forskelligartet og afhænger i høj grad af den fase af sygdommen. De indledende faser af sygdommen er sædvanligvis asymptomatiske. Under gunstige betingelser for en lang tid, kan sygdommen opstå som kamnenositelstvo og ved et uheld diagnosticeres ved ultralyd af maven for andre årsager. I løbet af de åbenbare former for galdesten afhænger af antallet og typen af galdesten, galdeblære funktionel tilstand, arten af magt, komorbiditet. I normal motorisk-evakuering funktion af galdeblæren, fravær af inflammatoriske forandringer i det, besparende cholelithiasis kost, hvor symptomerne få er udtrykt, kan ikke åbenbare anfald af biliær kolik.

Galdestenssygdom: symptomer på præklinisk stadium

Prækliniske stadie er opdelt i to faser: biokemisk og fysisk-kemiske. Den biokemiske fase overtrædelsen sker galde kolloid stabilitet, og under fysisk - patologiske proces forstærkes og krystaller begynder at danne salte, som fører til dannelsen af sten i fremtiden.

Prækliniske fase tager sit navn fra det faktum, at ingen klager fra patienten, og er ingen objektive symptomer på sygdommen. De vises senere under det kliniske stadie.

Galdestenssygdom, symptomer kliniske fase

Det vigtigste manifestation af det kliniske fase er angreb lever eller galde kolik. Anfald kan varieres - fra sjældne, kortsigtet, let fjernes antispasmodika, til hyppig og langvarig, som er vanskelige at behandle og føre til udvikling af komplikationer. ofte fremprovokere et angreb af små sten bevæger sig i galdeblæren eller fælles galdegang. Årsagen til smerten er en reduktion af galdeblæren følge af strækning og dens kraftig stigning i trykket deri på grund af mekanisk forstyrrelse af udstrømning af galde.

Under biliær kolik angreb er ofte kropstemperaturen stiger. Smerten er ofte ledsaget af muskelspændinger i den rigtige hypochondrium, kvalme og opkastning, flatulens, langsom puls og forekomsten af smerter i hjertet. Alle disse fænomener er forårsaget af refleks stimulering af de relevante afdelinger i det perifere nervesystem. hvis varigheden af galde kolik mere end én dag, kan det udvikle en svag gulfarvning. Urinen bliver mørke og misfarvede afføring. Gulsot går efter ophør angreb, hvis der ikke tæller blokering af galdegangen. Lejlighedsvis håndgribelig forstørret galdeblæren, en lille stigning i leveren.

Galdestenssygdom - symptomer, som defineret i supplerende undersøgelser

Sygdommen kan diagnosticeres på noget tidspunkt, herunder før begyndelsen af kliniske symptomer, med yderligere forskningsmetoder. I præklinisk fase af sygdommen kan bestemmes stigning i kolesterol, leukocytter og blod ESR analyse på duodenale intubation - saltkrystaller i den anden del. Når holetsistografii og bestemme tilstedeværelsen af ultralyd krystaller og galdesten.

Således galdesten sygdom, hvor symptomerne en stor sort kan plukkes på alle stadier af udvikling, som gør det muligt at tildele rettidig behandling for at forhindre udviklingen af komplikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.