Kunst og underholdningKunst

Institut for russisk realist kunst (Holografi) i Moskva

Institut for russisk realist kunst (forkortelse - Holografi) er åbent fra december 2011 museet kompleks. I hjertet af kollektionen er malerier Holografi russiske og sovjetiske kunstnere aldre 20-21 - AA Plastova SV Gerasimov, Y. Pimenov, AA Deineka, VE Popkov, GM Korzheva GN Gorelov, NI Andronov, NF Novikov brødre Sergey og Alekseya Tkachevyh, Viktor Ivanov, som belyser de forskellige historiske stadier i udviklingen af det russiske samfund.

Den generelle beskrivelse af museet

Grundlaget for den første eksponering og museet fond som helhed er en privat samling ejet af Alexey Ananiev forretningsmand, og som omfatter et antal skrevet i den realistiske tradition for malerier. Dets historie begyndte omkring 10 år siden. I dag Ananiev samling omfatter flere tusinde værker. Præsenteret i den første eksponering på omkring 500 af dem.

Institut for russisk realist kunst ligger overfor Novospassky kloster, nu tjener i en af de gamle bygninger er et stof fabrik. Efter restaureringen og ombygningen af væggene i denne bygning, som blev bygget omkring slutningen af det 19. århundrede, museet lokaler, besætter et areal på 4.500 m², er udstyret med avancerede ingeniørvirksomhed samt særligt udstyr, som er beregnet til at støtte museet en særlig ordning for opbevaring af forskellige kunstværker. I dag Holografi teknisk udstyr opfylder alle internationale standarder.

Workshops og foredrag

Udstilling af værker fra samlingen af Holografi fås Fra december 2011 blev en bred vifte af indenlandske og udenlandske besøgende, der er interesseret i den realistiske skole, sin kulturelle tradition i Rusland. Her afholdes hver første lørdag i måneden masterclasses og foredrag for hele familien. Der er gruppe og individuelle sightseeingture på engelsk og russisk. Studerende på kunstskoler, samt studerende på forskellige kunstskoler har mulighed for at besøge museet på bestemte dage (for flere detaljer om driftstiden af museet og udstillingen kompleks kig på den meget bunden af artiklen).

Museum Adresse og retninger

Institut for russisk realist kunst er nær metrostationen "Paveletskaya". Herfra kan du få på busser 106, 13, 632 eller 158, eller 13 th taxa til Paveletsky togstation til stop kaldet "første tekstilfabrik", eller tage sporvogn 38, 35 for at stoppe "Novospassky Bridge" og komme ind med Derbenevskaya sidegade i "Novospassky Dvor" businesscenter. Fra m. "Proletariske" tage sporvogn 38 eller 35 for at stoppe "Novospassky Bridge". Det vil sige, at der er flere muligheder for, hvordan man kommer til Institut for russisk realistisk kunst.

Adresse, som er Holografi - Derbenevskaya kajen, 7, bldg 31.

dette museum indtager tre etager af værelser. Find det ganske enkelt - er tæt mursten tårn, som er et rør kedel, bygningen og som indtager Institut for russisk realistisk kunst. Når du går ind på museet blandt de røde murstensbygninger i den tidligere fabrik, det indtryk, at du er i slutningen af det 19. århundrede, et eller andet sted i England.

Halls af museet i dag fyldt med en bred vifte af malerier af kendte kunstnere: Sergei Gerasimov, Arkady Plastova Aleksandra Deyneka, Victor Popkov Vladimir Stozharov og andre. I mange værker, føles og national karakter og den russiske ånd.

museum funktioner

Interiøret og selve bygningen, fra garderoben og lobbyen og slutter med udstillingshaller, siger, at det tekniske udstyr af denne museum virkelig er på det højeste niveau, Holografi (Institute of russisk realist kunst) er en veletableret galleri af moderne type.

Og kvaliteten og kvantiteten opfylder billeder af russiske og sovjetiske kunstnere ringere, måske, kun Tretjakovgalleriet. Alexey Ananiev, arrangør af det, fangede tidsånden, er ikke meget mærkbar, let, og satse primært på realistiske russisk kunst. Den avantgarde i sin nuværende form, dens æstetiske eventyrlyst psevdonovatorstve og fører ofte til en blindgyde. Korn af nyhedsværdi, selvfølgelig, var der i denne kunst, men det vil ikke spire. Og realisme giver en masse. Russisk kunst af dette område handler om livet, det skildrer tiden: de typer af mennesker, deres ansigter, menneskelige øjeblikke, livet, landskab, huse osv Og det kræver evnen til at tegne, faglig dygtighed ..

bedste arbejde

Institut for russisk realist kunst - et museum, hvor du vil se, for eksempel, er meget iørefaldende og glimrende udført et portræt af Aleksandra Osmerkina hedder "Kvinder i sort baret" eller skabelse Aleksandra Samohvalova "Portræt af en pilot." Museum and Exhibition Complex gør det muligt at se på malerier af Vladimir Stozharov, den mest berømte af dem er "Unzha" "Muftyug store vand". 'Autumn Køer græsser.' For eksempel, et produkt af "hegn" Arcadia Plastov - det er bare et hegn, blå, sne ... Men af en eller anden grund er der et ønske om at opleve den fylde og varme ydmyg kolkhoz liv, til at gå over hegnet. Creation Viktora Popkova: "Under the Syrener", "Holiday", "sen-eftermiddag skygger", og vil ikke efterlade nogen ligegyldig.

Kunstnere af den sovjetiske periode

I Sovjettiden, de forskellige værker skrevet af kendte kunstnere, købte Kulturministeriet, samt museer. Du vil ikke finde i udstillingen, for eksempel, denne form for arbejde før revolutionen, som et maleri "Farvel" Helium Korzheva og lærred Grabar "Krysantemum" erhvervede Tretyakov Gallery. Men også mindre kendte mestre i at male et så højt niveau, er en professionel, et museum og historisk interesse. Udstilling af værker indsendt af forfatterne til den sovjetiske malerskole som Gritsay, Zilina, Salah Ossowski, Stazharau Ivanov, Kugach, Nemensky, Sokolov-Scalia, Osmyorkin, Romadin, Chuikov og mange andre. Deres værker demonstrerer et højt fagligt niveau, som var i maleriet af den sovjetiske periode.

ideologiske arbejde

Art - en del af ideologien. Landet var heroisk, vanskelige liv. Dette afspejles i eksponeringen Holografi tilstrækkeligt og berettiget. Billeder Gorelov "Stalin Flowers" og "Farvel til Bitter" overbringe opfattelsen af livet i Sovjetunionen på det tidspunkt. Dette tema er undersøgt Denisovskoye arbejde "Portræt af marskal Budyonny," Brodsky - "Forår landskab" og "Akademisk Dacha", og andre. Sandelig enorm dette møde - vi har indikeret kun et par billeder.

små værker

Selvfølgelig er der ikke kun de mest succesfulde kreationer af berømte forfattere. Underskrift for den berømte kunstner stadig ikke taler om prisen eller om den kunstneriske værdi af arbejdet. Heldigvis er der ikke meget vellykkede kreationer i udstillingen Holografi lidt. Selv små malerier, praktisk undersøgelser bekræfter den ubestridelige dygtighed af forfatterne. For eksempel er det er arbejdet i kunstneren Reshetnikov samt portrættet af "kollektiv landmand" Tsyplakov og "Novospassky kloster" arbejde Dementieva. . Sidste billede af størrelsen på kun 30 x 25 cm Her bemærker vi Kupriyanov Mikhail Vasilyevich - hans maleri "Moskva. Winter 1946" og "1947 Moskva ..", En malerisk og meget frisk, "Portræt af kunstneren", udført af Pimenovym Yuriem Ivanovichem.

"Unfinished Samtale" er et sjældent eksempel på en betydelig nød bestået i stadig liv. Dette arbejde er nu i Tretjakovgalleriet. Institut for russisk realistiske kunst i Moskva giver os også mulighed for at genkalde arbejde førerne af maleriet.

Kunstnere i vor tid

Smukt præsenteret mange kunstnere i vores tid. Meget godt fra alle synspunkter, billedet - "Før arbejdende mand." Korkoda Vladimir Nikolaevich. Smukke sceneri prøver repræsenterer arbejde Izotov, Mikhail Nikolayevich, "På bredden af den Klyazma", "Winter Day i Vladimir," "Vladimir. Udsigt over Cathedral of the Assumption." Ikke prangende, men meget gribende billede - "Victory Day" Anton Vyacheslavovich Stekolschikova.

Arbejder Vadima Vladimirovicha Dementeva "Vorobyevsky Skov", "i oktober. Andreevka", "Selco" er et udsnit af kunstnere i Moskva malerskole. Bemærk også at male Vladimira Viktorovicha Yanaki "enke", Egora Nikolaevicha Zaytseva "juletræ". I vores land er der mange talentfulde kunstnere, hvoraf en lang række meget lidt er kendt. Disse forfattere har et stort stykke arbejde. Stor glæde - når de endelig når frem til publikum. Strålende kunstner Pirosmani værker kendt til en bred kreds. Men i de russiske landsbyer i disse vakkelvorne hytter, kan vi se de uhøjtidelige, skrevet i hus maling på krydsfiner, men meget rørende mesterværker, der ofte ikke er ringere end dem. Om dem, desværre, det vides ikke, og alligevel indeholder den åndelige rigdom af den russiske bonde. Tilsvarende i en række lidet kendte kunstnere-realisterne er værker, der ikke har set mange. I Holografi vil du finde nogle af dem. Det overordnede indtryk fra denne udstilling - følelsen af tunge og store arbejde, er det meget nødvendigt og nyttigt.

driftsform og omkostningerne af billetter

Museet er åbent fra tirsdag til søndag, fra 11 til 20 timer. På torsdag, tidsplanen er lidt off - fra 12 til 21. En halv time før lukningen af museets billetkontor lukker. Mandag - dagen.

Billetpris for voksne er 150 rubler for studerende - 50 rubler. Fri adgang - sidste lørdag og den første tirsdag i hver måned.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.