LovOverholdelse om regulering

Hvordan er det karakteristisk for retten

Ofte et spørgsmål om nogle vanskeligheder stave egenskaber, der kræver en advokat eller retfærdighed. Når kompilering er nødvendigt ikke blot at beskrive de personlige kvaliteter af mand, men også hans opførsel i hverdagen, holdningen til familiens værdier, ejendom tilstand. Udarbejdet funktion i retten, som regel i tilfælde af human tiltrækning til det administrative ansvar, hans deltagelse i straffesagen. Det er et officielt dokument.

I tilfælde af, at en sådan karakteristik kræves af arbejdsgiveren, den vigtigste værdi i det udgør oplysninger om sociale og arbejdskraft aktivitet af medarbejderen. Foretrække ser direkte vurdere de personlige egenskaber en leder, der var i stand til at studere i detaljer medarbejderen og er i stand til mere fuldstændigt reproducere visse aspekter af hans karakter. Endnu bedre at rådføre sig med et repræsentativt organ i anmodningen, og finde ud af, hvad det skal indeholde den medfølgende dokument.

Regler for registrering og udarbejdelse af business korrespondance skal nødvendigvis være opfyldt, da karakteristisk for organiseringen af retten vedlægges retssagen. Dermed de grundlæggende krav til tilstedeværelsen af ordregiverens bank detaljer. Clearance karakteristika er lavet på organisationens brevpapir eller på en standard ark A4 med en kantet arbejdsgivers stempel. I et ekstremt tilfælde, skal alle identifikationsinformation være indeholdt i pressen, lederen af fastgørelsen signatur. Fortrinsvis tilstedeværelsen af det udgående nummer og dato for udarbejdelsen af dokumentet. Karakteristik af retten kan omfatte flere strukturelle blokke tildelte afsnit. I headeren herunder navnet på medarbejderen og hans stilling.

Den sub-tekst bør opliste følgende:

- kort spørgeskema med angivelse af uddannelse og eksisterende specialiteter, hvis der er oplysninger om tjenesten i hæren, de også kan ikke skade at reflektere;

- sammensætningen af arbejdstagerens familie, at antallet af personer på dens indhold;

- Set ud en kortfattet levnedsbeskrivelse i din organisation: når han hyrede, på hvilke holdninger arbejde, som er en del af sit hverv;

- evaluere sine forretningsmæssige, faglige og personlige egenskaber, hvis medarbejderen opmuntret eller været udsat for disciplinære foranstaltninger - Angiv, hvad;

- beskrive hans opførsel i hverdagen.

Ved udformningen af teksten skal være så objektiv som muligt, at give en ærlig vurdering af arten, viden og færdigheder. Karakteristik af retten fra arbejdspladsen kan have væsentlig indflydelse på skæbnen for dine medarbejdere, så du bør ikke skamme sig over udtryk som hårdt arbejde og ansvar, venlighed, integritet, kommunikationsevner. En positiv anmeldelse af arbejdsgiveren er et stort plus, når man overvejer sagen i retten.

Noget nemmere kompileret husstand karakteristika i retten. Blank for hende, som regel trykt borger trustees er involveret i sagen. Hun kan ikke have detaljer eller udskrive enhver organisation. Den væsentligste betingelse for sine forsikringer - oplysninger om sine naboer, dens bekræfter deres adresser og telefonnumre (ideelt set - pas eller fotokopier af pas).

For at demonstrere udseendet karakteristisk for retten, en prøve af sit forfatterskab (for eksempel) giver nedenfor.

Venstre - hjørne stempel med detaljerne. Højreklik - adressaten eller anmoder om en performer.

Dernæst centreret:

navlen karakteristisk IA, maskinchef af "Prima".

Pupko Ivan Andreyevich 05.07.HHHH af fødsel, uddannelse, teknisk sekundær, specialiserede mekanisk tekniker. Han er gift og afhængige har tre sønner. Forud for ansættelse i "Prima" LLC serveret i Republikken Armenien (i 2009-2010). I 2011 arbejdede han i privat virksomhed "Monolith" tekniker-mekaniker - har en positiv anbefaling.

Pupko IA er medlem af "Prima" NNN by i januar 2012, og i øjeblikket arbejder som senior mekaniker. Udfører hvervet som reparation og vedligeholdelse af flådens ydeevne organisation. Hårdtarbejdende, i stand til at acceptere ikke-standardiserede løsninger, det har en tendens til at være aktiv. Det behøver ikke undgå at træffe selvstændige og informerede beslutninger. På trods af sin unge alder, har han et indgående kendskab til bilens enhed. Overtrædelse af arbejdsdisciplin er ikke tilladt, opmuntret af ledelsen af det hårde arbejde og problemfri drift af udstyr. For at øge professionelt uddannet på universitetet i absentia (navn).

Holdet - venlig, omgængelig. Konflikter forsøger at undgå, er i stand til at gå på kompromis. Overdrevent ambitiøs, den søger at øge sin troværdighed. Taktfuld, til ledelsen for at vise respekt.

I dagligdagen er det overholder de normer og principper for universel kommunikation. Hans dårlige vane er rygning, er alkohol ikke misbruge. Altid pæn, pæn. I familieforhold stærk, venlig. En masse tid på uddannelse af sin søn. Indkomst tilfredsstillende levevilkår - en lejet lejlighed.

Karakterisering er lavet til NNN-Raion Court.

Dato, titel og underskrift af hovedet, print.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.