Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Ricotta ost: hvad er, opskrifter

Det er svært at finde en turist, der, hvilende i Italien, ville jeg ikke har prøvet de traditionelle desserter i dette land på grundlag af ricotta. Denne ost har en speciel, sød smag, som han er så glade konditorer. Men på andre områder af madlavning er ikke mindre populær ricotta ost. Fra hvad det spiser italienerne? Hvad er de opskrifter, der anvendes til dette formål? Svarene på disse og andre spørgsmål kan findes i denne artikel.

Hvad er ricotta?

Først og fremmest, ricotta - er en italiensk ost , hvis produktion er væsentlig forskellig fra andre sorter. Mere præcist er det ikke engang ost og traditionelle mejeriprodukter. Det er mere som hytteost, men det har en blød konsistens. Smagen er ikke sur, men temmelig intetsigende, endnu mere sød.

Ricotta ost er svært at kalde, fordi han ikke var fremstillet af mælk (traditionel opskrift), og fra serum, der er tilbage efter modtagelsen af mozzarella eller andre sorter. Dette produkt er genanvendelige råvarer. Forekomsten af denne type ost i Italien og var forbundet med behovet for at bortskaffe store mængder serum, som forblev i produktion af mozzarella.

Ricotta Ved tilstedeværelse af laktose, hvilket giver den en sød smag. Fedtindholdet i ost afhænger af, hvilken slags mælk, der anvendes i produktionen (ko, får, etc.), og varierer fra 8% til 24%. Et beslægtet og mere lavt kalorieindhold ricotta ost. Med hvad italienerne spiser det? Vær sikker på at desserter. Det gør dem ikke kun lækre, men også meget nyttigt for figuren.

produktionsteknologi

Ricotta - et produkt, der opnås ved genopkogning valle. Oversat fra italiensk cotta betyder "kok", og ri - et præfiks, der angiver gentagelse af handlinger. Processen med at opnå ricotta enkel og ikke tidskrævende.

Først serummet opvarmet til 80 grader. På grund af dette mælkefedt begynder at krølle og udfældes. Den vigtigste betingelse for produktionen er at opretholde en ønsket temperatur på niveau med 80-90 grader. Omkring 1 time fra overfladen af serummet vil være at indsamle alle de flager af ricotta.

Ifølge produktionsteknologien er mere som ricotta ost bløde sorter. Generelt er der flere typer af ricotta, som er lavet af forskellige valle og holdt en vis tid.

Italiensk ricotta ost: fra hvad de spiser?

Ricotta, som osten, let pisket ind i blød jord. På grund af dette en ost, der anvendes i de traditionelle italienske desserter. Men det er ikke kun værdsat af wienerbrød ricotta. Hvad har denne bløde oste endnu?

Ricotta er anvendes til fremstilling af visse typer Lasagne, bagning traditionel italiensk påske brød, er det spredes som en pasta på sandwich, kiks. Blød ost med en sød smag blander godt med friske grøntsager og frugter. Derfor er det ofte brugt som ingrediens i salater.

Ricotta giver dig mulighed for at gøre fadet mindre nærende. I desserter er det undertiden erstattes med fed fløde. I dette tilfælde den bløde ost tilføje lidt kogende vand og godt æltet masse af en ske. I en sådan sammenhæng kan den anvendes som en creme.

Ricotta velegnet til at smage på mange produkter. Det øger traditionelle retter unik italiensk twist.

Traditionel dessert med ricotta, "Fiadone italiensk"

Denne dessert har den læskende duft af citrus og vanilje, fantastiske smag og er kendetegnet ved en utrolig enkelhed forberedelse. Den vigtigste ingrediens i fadet - ricotta ost. Hvad har denne dessert? Det er især velsmagende med jordbærmarmelade, mens det i Rusland er det endda serveret med creme fraiche.

Til fremstilling af denne dessert traditionelle italienske skal først pisk 3 æg og 50 g sukker. Vægt bør være luftigt, hvid. Mængden af sukker kan forøge eller formindske, afhængig af smagspræferencer.

Nu er det muligt at tilføje andre ingredienser: tsk vanille, en knivspids salt, citronskal og stivelse 1 (1 st skeen majs eller kartoffel.). Masse godt pisk indtil ensartet. Derefter indtaste omhyggeligt ricotta (250 g).

Hæld den resulterende masse til dannelse af den fastsatte pergament. Bage til de er gyldenbrune ca. 40 minutter ved en temperatur på 180 grader. Klar fiadone skåret i firkanter eller trekanter.

"Siciliansk cassata"

Dette er en af de mest populære og foretrukne italienske desserter. Mange bagere finde, at en lægmand at gentage smagen af ægte Cassatt næsten umuligt. I virkeligheden er det ikke så svært. Den vigtigste ting, at det blev brugt til fremstilling af ricotta. Hvad er sådan en dessert? Cassatt serveret med siciliansk dessert vin eller med andre traditionelle drikkevarer.

Først skal vi forberede cremen, som det skal være godt kølet. Ricotta (500 g) med flormelis beat og tilsættes 100 g af forud gennemvædet i rom kandiserede. Den resulterende creme sende i køleskabet i 12 timer.

På dette tidspunkt, bage en kage på sin gennemprøvede formel, der nødvendigvis har hver familie. Klar kage skåret i 3 dele.

Til kagen ikke slået tør smag, er det nødvendigt at imprægnere. Til dette sukkersirup fremstilles ud fra 100 ml vand, spiseskefuld sukker og 25 ml rom. Vent cool, og du kan samle Cassatt.

I form sætte det første skive af svamp kage og suge det med sirup hjælp af en silikone pensel. Øverste lag creme. Gentag de samme handlinger med de andre drev. Cassatt sat i køleskabet i 12 timer.

Efter en bestemt tid, kan du dekorere desserten. Dette kræver det pulveriserede sukker og 200 g ricotta ost (fra hvad de spiser, supra). Forbered ingredienserne i fløde og smøre dem til siderne og toppen af kagen. Drys med hakkede pistacienødder. Ved den måde, Cassatt fremstilles ikke blot som en kage, men også i form af små kager.

Ricotta ost: fra, hvad de spiser, opskrifter på velsmagende og sund salat

Fin italienske desserter med kvark - det er bestemt meget velsmagende. Men det er ikke alle de retter, der bruger ricotta ost. Hvad at spise det? er det ofte bruges i salater, med friske grøntsager og frugter.

Mange italienere kan lide kombinationen af ricotta ost med kylling og æbler. Salat viser sig meget nyttigt og lavt kalorieindhold. For at forberede det, du har brug for at hugge de kogte kylling strimler (500g), sure-søde æbler (3 stk.) Store stykker og en masse grøn salat til at rive i hånden. Tilsæt 250 gram ricotta ost, hæld saucen ovenpå og pynt med halvdele af vagtelæg. Salat er klar!

Til fremstilling af fyldet skal 6 spsk. skefulde olivenolie, 2 timer. sennep ske bønner, 1 spsk. spiseskefuld vineddike, 3 spsk. spiseskefulde vand og koges i 1 time. spiseskefuld honning. Alle ingredienser blandes grundigt. Påfyldning er klar!

Du kan tilberede den søde frugtsalat på grundlag af ricotta ost. Hvad at spise, og hvad at tilføje til det? Favorit frugter og bær (æbler, bananer, jordbær, druer), skåret i store stykker, kombinere i én skål og fyld med pisket ricotta ost. Drys top med honning efter smag. Denne salat ville være nyttigt at have, selv for morgenmad.

Hvad kan erstatte ricotta?

Ricotta har en særlig smag, så de andre retter kan ikke anbefales at erstatte det i salater. Men hvis i dette er der behov, kan du vælge en blød ost (f.eks Almette), selv hytteost. Det er ønskeligt, at det var intetsigende, lidt ligesom smagen ricotta ost. Hvad er hans?

Blød flødeost føjes til de samme retter som ricotta. Men stadig gentage raffineret smag er usandsynlig. Derfor, i udarbejdelsen af den italienske dessert eller salat, giver det mening at se på butikkerne er ricotta.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.