TravelingRetninger

Hvor i Moskva for at lytte til jazz: Populær

Den russiske hovedstad er rig på koncertsteder og talentfulde musikere. Der er mange steder i Moskva, hvor de skal lytte til jazz. Du kan vælge - om at lytte til musik kun denne retning eller i kombination med andre genrer. Jazz kan være både i den traditionelle udgave, og med et moderne twist.

vinterhave

Lyt til jazz i Moskva, for eksempel, kan være i vinterhaven. Det er et sted, hvor gæsterne kan nyde musik i en afslappet atmosfære og uberørt ydeevne. Tchaikovsky Conservatory beliggende på gaden Bolshaya Nikitskaya, 13/6.

Bygningen har fremragende akustik, har to haller - den store og små. Ud over klassiske værker i vinterhaven jazz lyder ofte. For eksempel programmet "Kurehin og Aygi". Entré til vinterhaven varierer fra 600 til 3500 rubler.

Moskva International House of Music

Et andet sted i Moskva, hvor du lytter til jazz - det er Moskva International House of Music. Det er placeret på havnefronten Kosmodamianskaya, 52, blev Bygning 8. Musikkens Hus åbnede i 2003 og blev straks meget populær blandt beboere og gæster i Moskva. Komplekset har tre haller, der tjener og jazz kunstnere. De er begge enlige tal og hele programmet.

Klassisk musik udført af Yuri Bashmet, P. Domingo, D. Matsuev og mange andre. Du kan købe en billet til koncerten jazz orkester af Bolshoi. Den omtrentlige pris for indgangen billet til Musikkens Hus - fra 600 til 1300 rubler.

klubber

I Moskva er der flere kendte klubber, hvor jazzen udføres. For eksempel er "Union of Composers", hvis adresse er: Bruce Lane. 8/10, bldg 2. I weekenden klubben er et program Andreya Makarevicha "Jazz transformation" eller udført musik i en retro stil. Rigtig Jam projektet genopliver gamle jazz tradition, mens Che Guevara Jazz varige i virtuositet af de musikere og arrangementer. Billetprisen varierer fra omkring 600 til 4500 rubler.

Butman Club på Taganka - en anden institution i Moskva, hvor du kan lytte til jazz. Ud over hans program præsenteres og blues. Her er de populære Moskva kunstnere: Mike Stern, Dave Weckl, og mange andre. Klubben præsenteret en masse forskellige stilarter:

  • jazz-rock;
  • blues;
  • akustisk mainstream;
  • sjæl;
  • etnisk jazz;
  • Funk og t. D.

Blandt russiske kunstnere Butman klubben er også betragtes som en prestigefyldt mødested for forestillinger. Så ofte i institutionen vises "indfødte" kunstnere, der præsenterer deres nye albums og hele programmer.

I Defaqto klub, som er placeret på Bolshaya Lubyanka, 30/2, kan alle finde musik af sjælen, herunder jazz. Restaurant kombinerer både en bar med murstensvægge, og en restaurant med stivede duge. Derfor jazz henrettet ikke kun i den klassiske variant. Denne klub dybest set er unge kapital grupper og enlige musikere spiller solo. Men med jævne mellemrum besøger institutionen og de "hajer" af jazz.

Hvor i Moskva for at lytte til jazz endnu? Den "Forte" klub kan du nyde fantastisk lyd. Der er alle nødvendige betingelser for eksekutorer. Som et resultat, jazz spilles her alvorligt og fascinerer publikum. Den "Forte" er en hyppig taler ensemble "Arsenal" med lederen af A. Kozlov. Du kan også nyde et spil Gia Dzagnidze og en af de mest populære hold i Moskva - Moderne Blues Band. Esh En gruppe af brasiliansk jazz vil sætte pris på udførelsen af det portugisiske sprog.

Det forener musikelskere club "Essay". I institutionen er ikke kun indenlandske, men også udenlandske musikere. Kørselsvejledning anderledes musik, herunder jazz. Lige i klubben ofte holdt fotoudstillinger og screeninger af stumfilm under forestillingen kunstnere. Hovedvægten i denne institution gjort det til jazzkoncerter.

Bars

Hvor i Moskva for at lytte til jazz i dag? På en given dag kan du besøge baren Bourbon Street. Hver aften er der spiller den fortryllende jazz melodier. Baren er indrettet i stil med den amerikanske by New Orleans, som det var i begyndelsen af det tyvende århundrede. Det er denne metropol er hjemsted for den berømte Louis Armstrong. New Orleans kaldes "vugge verdens jazz." Udformningen af stangen er helt genskabe atmosfæren i disse tider. Musikere spiller deres værker hver nat indtil morgenen.

Bar "Rhythm Blues" er beliggende nær metrostationen "Lenin Library". I den institution, du hver dag kan høre live-optrædener af jazz, country og blues. Baren har en sommerterrasse og en stor hal. Væggene i rummet er indrettet med graffiti, en meget lav billetter omkostninger.

Moskva House of Blues "Bi.Bi.King"

Et ideelt sted i Moskva, hvor de skal lytte til jazz og blues, er institutionen i "Bi.Bi.King". Bygningen er en kulturel ferie er placeret på Sadovaya-Gravity, 4C2. Enhver besøgende kan være heldig at få en bonus. Han er at give gæsten bordet, hvor sad Sting eller Ghris Rea. Den omtrentlige pris for billetten - fra 1000 til 4500 rubler.

Art Cafe

Der er få steder i Moskva, hvor de skal lytte til jazz i caféen. Art institution "Durov" findes på: Pavlovskaya Street, 6. Café indtager en stor bygning. Ud over forestillinger og modeshows, "Durov" berømt og velkendt projekt, der udkom i væggene i institutionen. På scenen, en kunstcafé ugentlige jazzmusikere udføre. I "Durov" kan høres som svingere og moderne.

Det anbefales at besøge FAQ-Cafe. Denne kunst-cafe fejre ikke bare jazz. Der er områder som blues, Jamie-session. Og ifølge den scene mandag kom ud de bedste jazz kunstnere i Moskva med et andet format. Art Cafe ligger på Bolshaya Polyanka 65/74, bygning 1.

Restauranter

Et andet sted, hvor du kan lytte til jazz i Moskva - det er restauranter. En af dem, "Akademisk", ligger i hjertet af hovedstaden, på gaden Don, 1. Restauranten opererer på en "non-stop". Hver aften på en skole spille de bedste europæiske og russiske musikere, herunder jazz retning.

Restauranten "Radio City" kan ikke kun nyde den lækre mad, men også for at føle sig hjemme jazz. Ud over musikalske forestillinger, i en institution der er nogle værksteder som kan besøge alle udfordrere. Disse erfaringer har lært at danse.

"Rhythm Blues Cafe" - en af de mest berømte restauranter i Moskva. Det er beliggende på følgende adresse: Starovagankovsky vognbane, 19, bygning 2. Stifterne af restauranten blev verdensberømte kunstnere og musikere .. Dette er Valery Meladze, Andrei Makarevich og Stas Namin.

I "spillet Rhythm Blues Cafe 'jazzmusik hver dag. Og koncerter er "live". Udover jazz, udført rock and roll, blues, funk og mange andre områder. Restauranten er centrum for attraktion for musikelskere siden 1998. "Rhythm Blues Cafe 'kan du nyde den gamle New Orleans jazz, forfatterens programmer og improvisationer. På facaden af restauranten viser verden af rockstjerner. Ejendommen er ikke langt fra Kreml. Restauranten er et fint udvalg af retter: Mexicansk, europæiske, amerikanske, og så videre ..

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.