Mad og drikkeOpskrifter

Strenge bønner med æg - enkelt og velsmagende

Bønner er et meget nærende produkt. En særskilt linje blandt sine mange sorter er en strengbønne. Det har en mere delikat tekstur, er forberedt hurtigt og behageligt at smag. Den mest almindelige måde at forberede den på er en strengbønne med et æg. Men på trods af al simpelhed er der et stort antal variationer af denne skål. De afhænger af de anvendte ingredienser.

Lad os tage den nemmeste måde at lave en nyrebønne på med et æg. For at gøre dette skal du ikke forkoge strengen bønnen. Det har en delikat smag, og så skal du bare give det lidt kogende vand. For unge bælg er det nok. Men hvis du stadig vil koge det, skal tilberedningstiden ikke være mere end 5-7 minutter. Så kaster vi det tilbage til kolanderen, så overskydende væske drænes. Spred bønnerne i en stegepande med tilsætning af smør og let steg. Slog derefter æggene og fyld dem med vores ret. Salt og peber bør være efter eget valg. Du kan også bruge krydderier. Dæk stekepanden med et låg og vent på de grønne bønner med æget at være klar.

Du kan lidt komplicere opskriften. Til dette skære kuber friske tomater og løg. Steg dem i en stegepande. Næste tilføjer vi en strengbønne til dem. For nemheds skyld kan du skære det i små stykker. Alle ingredienserne er stuvet, salt og strøet med krydderier. Derefter køres i æggene og blandes. Strø med de øverste greens. Strenge bønner med æg og grøntsager er klar.

Du kan lave en skål med bønner og i ovnen. For at gøre dette skal det vaskes og skæres i stykker. Kog derefter 5-7 minutter i vand med tilsætning af salt. På dette tidspunkt steg de hakkede løg i små terninger i en stegepande. Til stegning bruger vi olivenolie. Derefter tilsættes det tærte bulgarsk peber og kogte bønner. Derefter hælder vi i stegepanden fint hakkede tomater og hakket grønne. Bland alt sammen, tilsæt krydderier og salt til smag. Derefter spredes grøntsagerne i en skimmel og fyld dem med æg blandet med sur mælk. Vi sender alt til ovnen og bages til en smuk, gylden skorpe vises øverst.

Du kan tilberede en lys salat, som vil omfatte grønne bønner og æg. Til dette koges 200 gram grønne bønner i saltvand. Tilberedningstiden er minimal (5 minutter), for ikke at fordøje og bevare nyttige egenskaber. Æg også koge hårdt. Skær i en salatskål med små stykker og æg i terninger. Tilsæt dem tærsket bulgarsk peber. Lad salaten blive saltet og peberet. Derefter hældes det med mayonnaise og blandes. Det er en hurtig og meget nyttig salat.

For dem, der kan lide originale retter, tilbyder vi en usædvanlig opskrift. For at gøre dette, kog bønnerne i lidt saltet vand og kassér dem i en kolander. Adskil proteinerne fra æggeblommer i forskellige skåle. Vi slog æggeblommer og tilsæt salt, grøntsager, krydderier, lidt mel og piskede hvide. Så binder vi bønnebælgene i flere stykker. For at gøre dette kan du bruge pigtailost eller bare hugge dem med tandstikker. Derefter dyppes hver bundt i den tilberedte blanding og steges i en gryde med nogle få skeer vegetabilsk olie. Serveres med skiveskårne grøntsager eller kød.

Ved madlavning af bønner kan du bruge ingredienser. Meget godt med det kombinerer kødprodukter og grøntsager. Du kan stege de blancherede bønner og derefter tilsætte det et røget kyllingebryst, enhver grøntsag og hæld æg. Et par minutter før fuld beredskab skal du drysses op med revet ost og dække med låg, så det smelter. Før du serverer dekorere med grønne.

String bønner med æg er en vidunderlig skål til morgenmad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.