Mad og drikkevarerVin og spiritus

De bedste bulgarske vine - et overblik

Vinproduktionen i Bulgarien begyndte at praktisere de gamle grækere. Det vides, at i disse lander drikkevarer modnet i kældre ved en konstant temperatur optimal for fermentering. Vinen er aftappet i store amforaer med den stigmatisering, der angiver høståret, oprindelsesområdet og "Leib" producent. Selv da de bulgarske vine var meget efterspurgt i den antikke verden og er aktivt eksporteres til moderen land - Grækenland. Siden da er kunsten at dyrke vinstokke og drikkevarer ikke standset.

Antikke Rom, byzantinsk, bulgarsk imperium, det osmanniske rige - er ikke altid skæbne begunstiget til lejerne. Dobbelt næsten alle vinstokke blev hensynsløst skære ned. Første gang var, da lovgiveren Khan Krum i 681, den anden - i løbet af de lange (siden 1396 til 1878 år) den tyrkiske åg. Men hver gang vinstokkene overlevede takket være de ortodokse munke. Til ære for dem, nogle bulgarske vine har navne, der er forbundet med eremit. Den mest berømte - "Monastic hytte", "Confessions of a munk".

Bulgarien er hjemsted for flere sorter af druer. Nu kan hele verden er fyldt klassiker, der blev transkontinentale typer, såsom Merlot, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Pino Nuar og Riesling. Men de lokale vinproducenter foretrækker at beskæftige sig med deres egne, traditionelle vinstokke. Hovedsagelig bulgarske vine - sort, er der produceres fra bær af samme art. Men nogle gange er der blandet. Den buket sammenflettet bare europæiske sorter - Shiraz, Merlot, Cabernet, Ugni Blanc, Traminer.

De bedste bulgarske vine, i modsætning til vores længe holdt overbevisninger, den røde farve. Den første til at blive nævnt Mavrud bedømmelse (især smukt det er i den sydlige del). Gør førsteklasses tør og ud af denne slags dessert vin. Ikke ringere end ham i smag bulgarere. Han giver vinen astringens og rig rød farve. Det er umuligt ikke at mindes de sene-modning sorter. Gamza skiller sig ud blandt dem (dyrket i det nordlige Bulgarien). Ud fra disse druer og det lokale champagne. Kadarka giver liv til de halvtørre og Pamid - lyserøde vine.

Men ikke kun drikkevarer rød er kendt for dette land. Hvide bulgarske vine fortjener også oprigtig ros. Fra Dimiat producere cognac alkoholer. Cherven Misket kan købe billige, afslappende i bydelen Varna og Bourgas. Han giver vinen muscat, fløjlsagtig smag og leg. Vratsa- Misket giver spiritus med en rig aroma. I de hvide vine , er lokale producenter aktivt bruger de europæiske sorter - Chardonnay, Aligote. Men klimaet i Bulgarien, med sine varme somre ugunstige for Riesling.

I Sovjettiden, denne sydlige land var den største leverandør af vin. Dagligt til Moskva gik todelt halvtreds tanke. Så eksporten faldt på grund af høje afgifter. Men nu gode bulgarske vine kan købes fra 250 rubler pr flaske i Moskva. Først og fremmest er det Mezzek, produceret fra Mavrud med tilføjelse af Cabernet og Merlot. Også en god blanding af Shiraz og Mavrud præsenteret i vin Villa Vinifera. Mærket Pamidovo blandet saft Actis lokale druer med Merlot. Især værdsat Mmgorud af Assenovgrada - en vin-overlevende. Det kan holdes i over ti år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.