Nyheder og SamfundNatur

Den blade, bark og blomster af kirsebær og deres anvendelse i medicin

Siden tidernes morgen, især populære kirsebær i Japan, men i det mindste var hun altid æret i Rus. Tidligt i foråret, bliver voksne og børn venter på en cherry blomstre. Dette træ blomstrer blandt de første, glæde os en overflod af hvide-lyserøde blomster med en delikat og behagelig aroma. Blomsterstand af kirsebær - et par blomster, som består af fem sarte kronblade.

indsamling funktioner

Blade, kviste og blomster af kirsebær høst anbefales i maj under bevægelsen af saft. Blomsterstande skal være hele, uden nogen skader. Frø, stilk og frugt høst i alle efterfølgende sommermåneder. Det er nødvendigt at være opmærksom på kvaliteten af råvarer. Beskadigede blade og stængler er ikke egnede. Det er nødvendigt, at træet var helt rask, sundere end det er, jo hurtigere en person får på benene, der modtager "kirsebær medicin."

Magic egenskaber besad bark, blade og blomster kirsebær

Egenskaber af denne plante kendt siden oldtiden. Patienter gned betændte sted af kirsebær bark, udført forskellige magiske ritualer, til venstre smerten af kroppen sengeliggende mand. Et sådant ritual er at fremstille en speciel drik bestående af kogt med sukker, løg og hampefrø kirsebær bark. Halvdelen af denne kornart spiste patient, mens den anden halvdel blev skubbet ud i floden, så vandet kunne bære sygdommen med dem. Til opnåelse bogatyrs kræfter særlige drik brygget under anvendelse af kirsebærsaft, som tilsættes til vand eller mælk. Drik på grundlag af de aske kirsebær grene blev givet til børn til hurtig vækst. Således nødvendigvis udført ritual magic anvendelse blomsterstand kirsebær, efter at ritual tørres og lagres i bygningen i token tak for helbredelse. enkelte blomster og små knopper magiske bryllup ritualer blev også anvendt. Man mente, at hvis de kirsebær blomster vil være på tøj Suite, så vil de være sunde og stærke børn.

Brugen af folkemedicin

Folk healere mener Cherry Blossom fremragende værktøj til at bekæmpe sygdomme i øjet. I dette tilfælde er blomsterne destilleret over med damp. Resultatet vintergrøn vand, som anvendes effektivt til behandling af okulære lidelser associeret med inflammatoriske processer.

Friske kirsebær blade er et glimrende middel til suspensionen af næseblod. Hvis du slår på bark, blade eller blomster af kirsebær slimløsende indsamling, behandling er langt mere effektiv. Sådanne afgifter vil også bidrage til at forbedre appetitten og fordøjelsen. Diuretisk effekt har særlig vintergrøn emulsion, som fremstilles ud fra stilke og kirsebær frø. En sådan emulsion også med held anvendes ved sygdomme i det kardiovaskulære system. I gigt, ledsmerter og renal kolik held anvendt olie er lavet af kerner af kirsebær. Også, at denne olie hjælpe med at håndtere pigmentpletter på huden og bringe vorter. Blade, kogt i vand eller mælk - et godt værktøj til at løse problemer med udstrømningen af galde. Denne bouillon har udtalt choleretic egenskaber.
Folk healere kirsebær anvendes til behandling af epilepsi af forskellige psykiske lidelser, som det bruges i febrile tilstande og kronisk forstoppelse.

kirsebær blomster også anvendes til fremstilling af et afkog gurglevand med angina, sygdomme i tandkødet. Bouillon stilke - god hæmostatisk og vanddrivende.

Som du kan se, et træ, der kan findes i hver gård, i parker og pladser i rækken af frugt, er kuren for mange sygdomme. De vigtigste ting - at lære at være lidt tættere på naturen og at bruge sine gaver ordentligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.