SkønhedKosmetik

Sådan ansøger concealer på dit ansigt til højre?

Hver dag, kvinder bruger kosmetik. Dekorative kompositioner hjælpe messen køn at skjule fejl og gør huden perfekt. Denne artikel vil fortælle dig om , hvordan man anvender concealer. Du vil lære de grundlæggende hemmeligheder af brugen af dette værktøj, samt stifte bekendtskab med hans synspunkter. Altid værd at nævne forskellige farvesammensætninger, såsom hvordan man kan anvende grøn concealer.

Hvad er offset (concealer)?

Før du anvender concealer på dit ansigt, er det nødvendigt at sætte sig ind i denne form for makeup. Hvis du har perfekt hud uden nogen fejl, da dette betyder, at du ikke har brug for. Det er ikke nødvendigt bunke på de naturlige og smukke dermis en masse dekorative midler. Det vil kun gøre dit look latterligt, og tilføjede et par årtier.

Opgaven med concealer er at synligt forynge huden og forbedre dens udseende. Denne concealer perfekt skjuler fejlene: fregner, alder pletter, acne og rosacea.

typer concealer

Concealer kan være af flere typer. Dette er den sædvanlige fast stift, stick at skrue, rør med væskeindhold og applikatoren, og så videre. Afhængigt af hudtype bør du vælge den passende type af midler. Ejere af tør og ældning af dermis nødt til at give præference til flydende formuleringer. Hvis du har fedtet og problem hud, få pind eller blyant.

Sådan ansøger concealer på dit ansigt? Der er flere regler i denne manipulation. Sørg for at tage hensyn til alle de trin instruktioner og tips. I dette tilfælde vil du opnå den maksimale glat tone og idealbillede.

Første trin: forberedelse person

Før du anvender concealer, skal huden renses. Gør det værd at bruge en speciel maske, krat eller afskalning. Men hvis din exit er planlagt i de næste to timer er det nødvendigt at udskyde den procedure til en anden gang. I dette tilfælde, skal du blot vaske med din favorit sammensætning.

Efter dette, skal fugter huden. For at gøre dette, skal du vælge fedtfattig og let konsistens, der absorberes hurtigt.

Andet trin: tonen udligning og læring defekter

Før du anvender concealer, du har brug for at bruge base for make-up eller tonale grundlag. Husk, at dette bør ske i tilstedeværelse af eventuelle fejl. Hvis du har en endnu hudfarve, så bare springe dette trin over og gå direkte til at skjule.

Alt, der ikke kunne skjule den tonale grundlag, omhyggeligt skjule korrektion. Men du har brug for at vide, hvordan man kan anvende concealer på dit ansigt. Der er mange nuancer af dette værktøj. Alle af dem er designet til specifikke områder af huden og camouflage visse mangler. Kontrollér omhyggeligt dit ansigt. Har du røde pletter og bumser? Eller måske du ønsker at slippe af med de forhadte sorte rande under øjnene? Du er nødt til at skjule fregner og pletter? For alle disse formål ikke er tilstrækkelig til at vælge kun én concealer. Du skal bruge flere forskellige nuancer.

Det tredje trin: valget af farver

Hvordan søger concealer? Den vigtigste og måske det vigtigste skridt er at vælge en farve korrektion.

 • Røde bumser og betændte områder hjælpe skjul oliven tone concealer.
 • Rosacea og mørke rande under øjnene perfekt maskere de varme gullige nuance midler.
 • Gulerod farve og skjule venerne stod og blålige områder. Denne concealer er dog at vælge kun sort pige.
 • Hvis du vil skjule fregner, pigmentforandringer eller dårlig solskoldning, få concealer med en lilla nuance.
 • Hvis på forsiden af nogle gamle blå mærker, der har erhvervet en gullig-grøn nuance, bruge lyserød korrektion.

Det fjerde trin: indførelse af concealer

Hvordan søger concealer? Tag en blyant og anvende det til ansigtets defekter (bumser, rødme eller pigmentpletter). Så brug en ren pensel af lille størrelse. Grundigt blend sammensætning og gentag proceduren om nødvendigt.

Hvordan søger concealer under øjnene? Hvis du ikke bruger den tonale fundament eller base, så dette område er nødvendig for at dæmpe fedtfattig creme. Corrector har normalt en forholdsvis tæt tekstur. Denne sammensætning kan hamret ind i de fine linjer omkring øjnene og visuelt tilføje dig år. For at undgå dette, er det nødvendigt at pålægge denne region af det tynde lag af fløde og kun derefter fortsætte til anvendelsen af corrector. Drage fordel af en flydende formulering. Tag nogle lodrette streger på det nedre øjenlåg og blend dem med en børste.

Femte trin: fastgørelse corrector

Når du zamaskiruete alle områder, er det nødvendigt at fastsætte resultatet. Dette kan gøres ved hjælp af en kompakt pulver. Vælg ikke en creme base, da de kan smøre dit resultat.

Ved hjælp af en børste eller et drag anvende et tyndt lag af pulver på hele fladen. Dette indgreb vil hjælpe din concealer til at opholde sig i lang tid og ikke spredes. Efter denne manipulation kan anvendes på den resterende makeup.

Hvordan søger concealers mosaik?

For nylig, dekorative værktøjer producenter foretrækker at producere sæt, der indeholder flere nuancer af korrigerende midler. Det er meget belejligt. Kvinder behøver ikke længere at købe forskellige blyanter og likvide midler. Man behøver blot åbne paller og vælge den rigtige nuance. Oftere end ikke her medtaget mellem seks og atten farver.

Påfør midlet er nødvendig som følger. Lilla og hvide farver er placeret i området af læber og næse. Dette vil hjælpe forklædning rynker og ændringer skjul alder. På det område af T-zonen, gælder beige toner, som er lidt mørkere end din hud tone. Dette vil gøre det muligt at skjule mindre bumser, sorte pletter og fjerne glans. Under øjenbrynene og på de øverste hjørner af øjenlåg bør sætte en lille mængde lys skygge. Således du gøre det ser mere udtryksfuld og åben. På kindben anvende en grålig-lilla concealer. Dette vil hjælpe med at identificere det angivne område og gør ansigtet åben. Brug om nødvendigt de enkelte nuancer af paller, der skjule ufuldkommenheder og mangler. Husk, at alle streger skal skraverede børste.

Da det ikke er nødvendigt at anvende concealer: grundlæggende fejltagelser

 • Ofte mere retfærdig sex brug concealer i stedet for foundation. Denne applikation kan gøre dit ansigt porcelæn og unaturlig.
 • Det er ikke nødvendigt at udskifte concealer tone betyder. Især når det kommer til blå mærker og bums. Ellers vil du kun øge virkningen af fejl og mangler.
 • Når bumser eller maskering pletter huske håndtere tilgrænsende zone. Ellers vil du vise sig dårligt definerede områder, iøjnefaldende.
 • Hvis du har meget tør hud, skal du ikke forsøge at skygge concealer. Fugt børsten i vand og duppes med en serviet. Derefter kan du forsigtigt sprede farve i ansigtet.
 • På fedtet hud kan ikke spredes sammensætning hænder. Dette vil føre til udseendet af grimme striber. Brug en svamp eller svamp til dette formål.
 • Det er ikke nødvendigt kun at bruge concealer makeup. Hvis du har foretaget male fejl, så i det mindste du nødt til at dække huden med pulver. Ellers vil dit arbejde være synlig for det blotte øje, og skabe den modsatte effekt.

Opsummering

Nu ved du, hvordan man korrekt anvender concealer til bestemte områder af ansigtet. Hvis du ikke har erfaring i brugen af disse midler, er det nødvendigt at henvende sig til fagfolk eller erfarne veninder. De vil ikke kun fortælle, men også for at vise, hvordan man korrekt anvender denne forklædning. Over tid, vil du forstå, hvad du har brug for, og hvad din hud farve korrektion til at vælge for en bestemt defekt. Påfør make-up ordentligt og være smuk!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.