HjemlighedKonstruktion

Sådan laver forskallingen til fundamentet? grundlæggende regler

Hvis du ønsker at bygge et hus, skal du foretage forskallingen til fundamentet. Uden oprettelsen af forskalling er umuligt at gennemføre yderligere anlægsaktiviteter. Denne formular blev opfundet samtidig, hvornår og beton. I første omgang den flydende form af byggemateriale nødvendig for at den kan anvendes. Her romere og tænke over, hvordan man kan gøre forskallingen til fundamentet og lette processen. Perfekt glat overflade - en anden tilstand vender forskallingen som en lige overflade er lettere at håndtere på, og fejl i grundlaget for værdierne kan føre til, at væggene vil begynde at bøje, knække og huset er tomt, og som et resultat af et sammenbrud. Derfor skal oprettelsen af forskallingen gribes an omhyggeligt, selv om dette arbejde ikke virke kompliceret ved første øjekast. Form til at fylde blandinger til opbygning (især støbning af fundamentet), som er grundlaget for den fremtidige bygning, kaldet forskalling. Det er normalt nødvendigt at forberede sig på forhånd. Hvis du spekulerer hvordan man laver forskallingen for grundlæggelsen af en pålidelig materiale involveret, den har brug for tykke brædder eller metalplader, samt hardware :. Skruer, søm, jern stifter og nitter, skruer, stærk tråd i flere tråde, osv Der er to hovedtyper former: faste og aftagelige.

Sådan laver forskallingen til fundamentet - en aftagelig og ikke kan fjernes

Den sædvanlige form for aftagelig lavet til at arbejde med sine hænder, og når fundamentet vil hærde, forstår. Meget ofte er det skåret lige der, hvor de bygger. Men hvis du gør det professionelt, det forskalling samlingen købt fra eksperterne eller købe de virksomheder, der er involveret i skabelsen af paneler til denne form for arbejde. I det første tilfælde har brug for krydsfiner eller brædder, skruer og to-tre dage. Denne indstilling er billigere og lettere. Men der er en risiko for krænkelse af fundamentet, da den helbredes beton kan vspuchilis vil glatte overflade ikke være, og væggene er bygget på det ikke vil arbejde. Og hvis den plak på indersiden af kabinettet har været ujævn, fundamentet skal være ekstra forsigtig dekoration, og denne overskydende forbrug af materialer, tid og penge.

Factory forskalling

I det andet tilfælde, panelet bord form gør virksomheden. God kvalitet i denne udførelsesform: hurtig montering, perfekt plane overflader, især den indre del af forskallingen, og pålidelig fastgørelse af fabrikken. Hvilket ikke er meget rart - det er prisen for produktions- brædder. Hvis huset er bygget kun for sig selv, det er meget profitabelt. Det er meget bedre at tage en forskalling et sted at leje end at købe hans egen.

Det monolitiske bygning er meget udbredt slab forskalling stråle. Hvis du adskille den installerede struktur, som delvist kan ødelægge fundamentet. Nedtagning af forskalling gjort bedre udført tidligst to uger efter grundlæggelsen af bygningen fuldstændig helbredt. Meget ofte, er forskallingen fjernes allerede i færd med at efterbehandling kælderen og huset facade. Nu hvor du ved, hvordan du får forskalling til fundamentet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.