Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Hvorfor drøm om politiet: fortolkning af en drøm

Med biljagter, anholdelser, tilbageholdelser og andre lækkerier i forholdet til organerne i orden, møder vi ikke kun i livet, men i de ture langs vejene i det land, Morpheus. Hvorfor drøm om politiet, hvad der vises i visionerne om natten mand, klædt med betydelig autoritet? Lad os se gennem kilderne og undersøge fortolkninger.

Hvordan man griber til at dechifrere?

Faktisk ikke så svært at forstå, hvad drømme politiet. Det underbevidste sind skaber billeder, der er forbundet med de dybe reflekser. I oldtiden, har politiet endnu ikke eksisterer. Derfor især i form af vage svar og hæk stemme behøvede ikke at kigge. Forstå, hvad drømmer politiet i en drøm, er det nødvendigt, baseret på vores egne erfaringer, hvis det er, selvfølgelig, er der. Hvis du er bange for retshåndhævelsen eller påvirket af, forventer problemer. Mange kommentatorer præcis dechifrere billedet af politiet i en drøm. Han forudsiger alvorlige problemer. Bliver nødt til at tage konsekvenserne af fejl og fejl begået tidligere. Intet i øvrigt meget slemt vil ske. Bare irriterende det kan være en skam, fordi alle vil vide om dine tidligere tåbeligheder.

Undertiden ordenshåndhævere selv er også interesseret i, hvad drømme politiet. Især for dem, vi siger, har brug for at hvile. Beskæftigelsen er sandsynligvis træt dig, så du ikke kan slappe af, selv under nattesøvn. Denne drøm er ikke profetisk.

Se politiet i udførelsen af

Hvis retshåndhævelse i landet engageret i arbejdet i Morpheus, men du behøver ikke at hævde, i virkeligheden i en nag til nogen.

Denne historie lover ikke behageligt. Han forudser, at en mand længe har næret onde. Snart vil han være i stand til at smide ud den sorte energi til drømmeren. Tænk over, om eller ikke at tage det, tage i sjælen? Har du brug for ekstra, fremmed aggression? Før du tager handling, så prøv at forstå den stakkels fyr, stående på sin position. Sandsynligvis, viser det sig, at han havde ret til at være vred. Og hvis en negativ for ham den naturlige tilstand, jo mere lydhøre over for noget. Drøm politiet i udførelsen - at træfning med en vred person eller modstandere. Men hvis politiet skulle du krav, vil du være i stand til at korrigere situationen i deres favør. Tilgang det med humor, spøgte - Sinister halter bagefter for evigt.

Hvorfor drømmer om at løbe væk fra politiet

Sådan en historie er født i hjernen kujon. Hvis du havde at haste hovedkulds, hørelse bag ham støvletramp kyndige uniformer, så bange for livet. Forandring er skræmmende, forårsager bekymring og græmmes over det sikkert tilflugtssted fra fortiden. Og foran nye perspektiver, held og lykke og succes, hvis du kan klare frygt. Vi er nødt til at arbejde på dig selv, meditere eller tage en pause fra bekymringer.

Husk, hvor mange gange nødt til at være bange for noget nyt? Og det er en kort periode viste sig at have ganske behageligt og praktisk. For eksempel, når de kom til den første klasse, er ikke bekymret for det ukendte, forårsagede ikke rystende i knæene? Men nu med vemod og nostalgi for årene brugt på sit skrivebord. Det underbevidste sind forsøger at skubbe dig til større tillid, det er, hvad drømmen jagt. Fra politiet til at flygte - at miste en chance for at vinde i det virkelige liv, siger kommentatorer.

undersøgelse

I processen med at udrede forbrydelsen tre sider. Essensen af dekryptering af søvn afhænger af, hvilken en du var. Det var en forbrydelse, mod hvem en straffesag, - foran en sort stribe. Du vil støde på en række besværligheder skænderier og skandaler. Hvis du var vidne til en alvorlig forbrydelse - har at gøre med en andens konflikt. Sandsynligvis, venner eller kolleger til at smide de gamle problemer og tilbyder at løse tvisten. Giv ikke op, fordi disse mennesker ikke længere at bede om hjælp. Selv at være en efterforsker - at ræsonnere med en bølle eller sladder i det virkelige liv. Denne drøm er den mest positive. Han taler om styrken i en til at komme.

arrestere

Vågne op, tjek konti og andre pengesager. Anholdelse i en drøm - et tegn på uorden i den finansielle sektor. Hvis de retshåndhævende myndigheder sætte håndjern på dig - lad dig ned debitorer. Folk du tog et bestemt beløb, vil ikke være i stand til at returnere det til tiden. Mest sandsynligt, de gør det ikke ud af ondskab, og ikke med vilje. Ikke desto mindre, vil du finde dig selv i en meget rodet situation. Søvn kalder "podstelit strå." Det vil sige, holde op med at håbe på debitor. Læg planer under hensyntagen til dens nuværende insolvens.

Endnu værre, da landet Morpheus du tog politiet. En drøm før slå fra chefen eller inspektion. På de mørke skyer. Du har brug for et par dage til at være særligt omhyggelig med ikke at argumentere over ingenting og handle forsigtigt. Være fængslet - økonomisk tab for mænd, afsked med illusioner vedrørende foretrukne - for kvinder.

Brugen af våben af politiet

Hvis du ikke er en fan af kriminalromaner, så denne historie er profetisk. Dekryptering er afhængig af de nuancer og finesser. Hvis en politimand skudt efter dig og savnet - sladder som høge kredser rundt, lægge mærke til de mindste detaljer for adfærd, huske hvert ord. De gylpe disse oplysninger til alle, der ønsker at lytte, gøre dem sort. Men deres falske påstande vil ikke påvirke dit omdømme.

Være værre sårede retshåndhævende myndigheder. Det er et tegn på alvorlige skader. Schemers i tjenesten kan forårsage alvorlige problemer. De skyde skylden på dine egne fejl og mangler. Myndighederne vil være meget utilfredse. Desværre, for at klare de fjender, indtil du får det. Må ikke blive involveret i skandaler og demontering, det er nytteløst. Drøm: Politiet fangede et resultat af massen runde-up - du vil blive opkrævet i hvad man ikke skal gøre. Dette er plottet lover en reel sammenstød med politiet.

Værdien af søvn for kvinder

Smuk dame nu også i stigende grad interesseret i en karriere end kærlighed. De rådes til at stole på ovenstående dekodning. For piger, der sætter pris på en personlig liv, giver vi anderledes, mere positiv fortolkning. Hvis politiet havde en ensom skønhed - det vil være i hjertet af hver. Det vil være en mand med fremskreden alder, stringent og ansvarlig. Han vil gøre en vidunderlig mand, lidt kedeligt, men meget loyale og hardware.

Politiet jagter drømmen om damer, der snart vil blive superpopulyarnymi det modsatte køn. Drømmen smuk og positiv, ikke kun for gifte damer. De herrer kan dreje hovedet til synd, som man siger. Men at vælge, selvfølgelig, kvinden selv.

Hvis drømmen er politiets efterforskning mod pigerne, vil hun lide af bagvaskelse. Være et vidne - den mest sladder, på trods af, at formålet med at forbande lidelse og lidelse.

Drømme om politiet sjældent varsle gode ting. De gør opmærksom på samvittigheden i enhver situation. Behandl andre som til dig selv, så du ikke får og ikke forårsager unødvendig forbrydelse, og verden ville være en lille smule renere. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.