SundhedMedicin

Striker "Valgus Pro": anmeldelser af læger. "valgus Pro": brugsanvisning

menneskelige fod er det organ, der bærer den mest belastning. Ud over den støtte, den udfører amortisering og statiske funktioner, der giver den egentlige proces af menneskelig bipedalism. Men i løbet af evolutionen, og især fremkomsten af nye transportformer og under indflydelse af mode, denne anatomiske struktur kan undergå ændringer, der har brug for tid til at forebygge og behandle korrekt. Den mest almindelige og velkendte er flad og valgus deformitet jeg tå.

Hvad betyder begrebet hallux valgus

Valgus deformitet er et fælles problem for patienterne er ældre end 40 år. Ændre konfigurationen af foden er afvigelsen af hovedet og metatarsal knogle i, og den første finger - udad. I de indledende faser af patienterne rapporterede typiske ændringer. Men efter flere måneders deformation det erhverver den karakteristiske form og skaber en masse problemer som en æstetisk karakter, og for udvælgelsen af sko. I dette tilfælde kan du hjælpe "Valgus Pro". Anmeldelser af læger og patienter understrege effekten af behandling med denne lås.

De biomekanik foden og dens forandring med hallux valgus

Den anatomiske struktur af foden er indrettet til at udføre de funktioner i kroppen støtte. Ti knogler er forbundet til hinanden ved tætte samlinger, der tjener som et solidt grundlag. Tarsal og metatarsal knogle ikke ligger i ét plan, der sikrer dannelsen af buer, som er orienteret i tværgående og langsgående retning. De danner en elastisk støtte til de nedre lemmer. På grund af den hvælvede struktur af foden ikke hvile hele plantar overflade, og har kun tre støttepunkter: hæl hump - tilbage, hoved I og V metatarsal knogle - foran.

Et sådant arrangement tillader referencepunkter definere fem langsgående og et tværgående bue. Alle langsgående svang begynder på calcaneus og udvide den tilsvarende metatarsal akse. I den tværgående retning, alle fem hvælvinger har samme højde. Som et resultat, det dannede bueformet tværgående svangen. Funktionsmæssigt de tre mediale langsgående svang udføre en fjeder funktion, og to laterale - lejet. Hver bue af foden er fast støttet af ledbånd og muskler.

Når valgus observeret en gradvis udfladning af tværgående bue af svækkelsen af den ligamenternes apparat. Som et resultat - skiftende biomekanik støttefunktion på det punkt i projektionen af den første metatarsalknogles hoved øger belastningen og deformation karakteristisk opstår. Ændring af konfiguration er adaptive i naturen at bevare de grundlæggende funktioner i foden.

Årsagerne til hallux valgus

Faktorer, der fremprovokerer valgus deformitet, en hel del, men til langt undladt at identificere nøglen. Forekomsten af ændringer i form af foden kan udløse aldersrelaterede ændringer i kroppen, flad, diabetes, osteoporose, iført sko med høje hæle og en genetisk disposition. Normalt en kombination af disse faktorer effekt, som er særligt tydeligt hos kvinder. Iført sko med høje hæle forårsager en ujævn omfordeling af belastningen på foden. Den unge krop er i stand til at kompensere for denne ændring som følge af det hårde arbejde med muskler og ledbånd i den relative stabilitet i enheden. Med alderen mindskes kompenserende egenskaber, som gradvist fører til en deformation.

Hvordan valgus deformitet: dens stadie

Når hallux valgus fod er noget udvidet på grund af manglen på tværgående bue. Den første finger afviger betydeligt udad og kan være under eller over den anden. I forløbet af hovedet af den første metatarsalknogles knogle bestemmes ved en smertefuld hævelse eller udvækst, som ofte kaldes exostosis.

Stadium af sygdommen til at bestemme er ganske enkel. Det er nødvendigt at måle afbøjningsvinklen af den første finger. For trin I det ikke overstiger 10 °, for II - til 15 °, for III - 15-30 °. Der er behov for en sådan klassificering primært til ortopædisk traume, der tildeler en fremgangsmåde til behandling af denne sygdom, og bestemmer prognose af sygdommen.

Behandlingsmuligheder spørgsmål

De indledende faser er nemme at behandle ved konservative midler. der er betyder iført sko med en bred tå-caps og lave hæle sko, brug af ortopædiske indlægssåler, som hjælper med at genoprette den tværgående bue af foden. Dette trin III er vist kirurgisk behandling, som sigter på at eliminere deformation og fiksering metatarsofalangealled i den korrekte position. Operationel valgus behandling giver en endelig kur, men med mulighed for fornyet. Efter det skal gennemgå en rehabilitering kursus, der varer fra 1 til 6 måneder.

Fordelagtig alternativ behandling - Valgus Pro

Den hurtige udvikling af medicin og kunstige materialer, hver enkelt tilbyder en masse forskellige måder at terapeutiske virkninger. Dette gælder også for abnormiteter i foden, og i særdeleshed, hallux valgus.

Nyheden i behandlingen af den karakteristiske deformation af foden repræsenterede holderen "Valgus Pro." Anmeldelser af læger og patienter, der brugte låsen, pege på dets høje effektivitet. Alternative brede ortopædiske sko kan ikke kun forhindre, men også for at fjerne problemet med knoglerne i foden.

"Valgus Pro" - brugen af

Holderen er udelukkende anvendes til korrektion af unormal position Jeg tå. Indikationer for anvendelse er næsten hele gruppen af patologier, der forårsager forekomsten af deformationen. De mest effektive middel til at hjælpe med et passende valg af sko og observationstid iført.

Ændringer, der forårsager låsen valgus

Valgus Pro, takket være en slags ergonomi fremmer kontinuerlig fastholdelse af fingeren i en fysiologisk position. Langvarig bære holderen pererastyagivaet ledbånd, og over tid er der en styrkelse af foden konfiguration.

Korrekt anvendelse og timingen

Holderen er udformet til at blive båret på den første finger af foden. Først og fremmest bør du prøve "Valgus Pro". Manuel angiver, at det skal overholde fingeren, og jeg kan ikke medføre ubehag, når du går. Efteruddannelse bør udføres gå i forskellige sko, både hjemme og på gaden for at se, om der er ubehag. Velcro på foden og tæerne bør fastsættes i den optimale position for dig.

Udvidet slid er relativt selv, hvad der skal informere din læge. Han vil også fortælle dig, hvor at købe "Valgus Pro", og som låsen modifikation til dine behov. Den omtrentlige minimale tid for én dag er 6-8 timer, og det samlede - mindst 14 dage. For 2 uger, kan du se ændringerne fra at bære "Valgus Pro". Vejledning til brug angiver de omtrentlige betingelser for brug lås. Det afhænger af den fase af sygdommen.

Kvalitative fordele Valgus Pro

En betydelig mængde forskning og afprøvning i hele verden peger på effektiviteten af "Valgus Pro". Anmeldelser tillade læger og patienter til at identificere de vigtigste fordele:

- forebyggelse af forekomsten af blærer eller hudafskrabninger;

- fjernelse af ubehag, når walking;

- minimering rødme og øge knogle i fagområdet;

- reducere belastningen på forfoden;

- æstetiske udseende;

- ingen allergiske reaktioner;

- forholdsvis lav pris.

Den største opmærksomhed tiltrækkes af bekvemmelighed og relativt høje effektivitet "Valgus Pro". Instruktioner viser, at selv i den fase III-sygdom langsigtede konsekvenser Valgus Pro låsen brug ser ganske opmuntrende som gør det egnet som en erstatning operation.

Sammenligne valgus Pro og andre behandlinger

Anvendelsen af geler og salver praktisk taget ikke har nogen virkning, selv om Det reducerer smerter og rødme eliminerer knogle, samt "Valgus Pro." Anmeldelser af læger og patienter om kirurgisk behandling ser ikke særlig optimistisk med hensyn til muligheden for fornyet sygdom. Ortopædiske seler er almindeligt anvendt, når sove grundet besværet med at gå. Effektiviteten af disse produkter er tydelig kun i de tidlige stadier af hallux valgus.

Er der nogen kontraindikationer for brug af låsen

I tilfælde af inflammatoriske og trofiske forandringer på huden af fingeren af jeg ikke anbefale brugen af "Valgus Pro". Manual giver dig mulighed for at bruge låsen efter eliminering af disse problemer.

Analoger Valgus Pro

En forholdsvis ny lås er en "Valgus Plus", hvis pris er lidt lavere end "Valgus Pro". Det har form af et integreret element til korrektion af den første finger. Det gjorde helium allergivenlige materiale og er meget udbredt i landene i Vesteuropa og Amerika. Pakningen har en bred vifte af farver og størrelser, der passer til alle æstetiske smag af patienten. Desuden låsen "Valgus Pro" har et stort antal modifikationer, der kan anvendes afhængigt af de ledsagende problemer på foden. For eksempel er bandagen TL-2 benyttes under søvn og har en forstærket struktur for at køre korrektion trin. Fælles udførelsesform af TPS dæktype egnet med tilgængelige bursitis. Fanen Yderligere silikone minimerer traume til senen poser, som i væsentlig grad reducerer ubehag, mens walking.

priser

Find "Valgus Pro" på apoteket simpelthen på grund af den udbredte af holderen.

Den anslåede pris er mellem 750-1200 rubler.

For "Valgus Plus' prisklasser fra 590 til 750 rubler.

Uafhængigt vælge holderen vil hjælpe dig og apoteket, fortalte om fordelene ved hver af de ændringer.

Disse klemmer giver en relativt høj procentdel af den effektive anvendelse og minimal besvær.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.