SundhedMedicin

Anal revne: operationen, indikationer og effekter

Mennesker, der lider af hæmorider kan være af alle aldre, ikke nødvendigvis sygdommen påvirker de ældre, som den seneste lidelse og ungdom. De forårsager komplikationer henviser sædvanligvis til ikke dolechennomu sygdom begynder at forekomme ved dette tarmslimhinden defekt. Når en anal fissur, operationen i mange tilfælde er den eneste mulighed for behandling.

Hvad er en anal fissur?

Revnen i anus er en alvorlig sygdom, der giver patienten en masse besvær. Mennesket er konstant oplever ubehag, selv under losning og smerte, alt dette er en meget alvorlig hindring for at leve et normalt liv. Af sig selv, revnen er et hul, som ikke kun berører anus, men også tarmslimhinden. Former for sådanne huller kan være anderledes, mest almindelige ovale eller aflange trekant. Med hensyn til størrelse, kan de endda nå 3 centimeter. Det er ikke nødvendigt at kommunikere med sådanne revner hæmorider, fordi de kan forekomme uafhængigt og uafhængigt af andre tarmsygdomme.

Årsagerne til forekomsten af revner er faktisk en masse at overveje dem alle ganske vanskeligt, så fokusere på de grundlæggende præmisser:

 1. Hvis du oplever langvarig diarré eller forstoppelse, kan resultatet blive en revne.
 2. Kroniske hæmorider.
 3. Spise krydret mad i lang tid eller brug af alkoholiske drikke.
 4. Mekanisk tarm skade.
 5. Hårdt arbejde, hvor det er nødvendigt at løfte en last.
 6. Andre sygdomme i mave-tarmkanalen.

Selvfølgelig undgå helbredsproblemer er ganske reel, men det er til at frygte så meget som muligt de situationer, der er beskrevet ovenfor, i alle andre tilfælde vil kræve operation for at fjerne anal fissur.

Symptomer på sygdommen

I medicin, betragtes ofte som årsagen til sådanne revner i den anale passage:

 1. Lange hæmorider, som blev efterladt uden behørig opmærksomhed til den person, der er syg.
 2. Kroniske symptomer på forstoppelse eller diarré.
 3. Stillesiddende livsstil, lider ofte blot kontor arbejdstagere, der konstant arbejder på computeren, og de opstår stagnation af blod i bækkenet.
 4. Lidelsen har på hormonniveauer, det manifesterer hos gravide kvinder.

Det er værd at bemærke, at i risiko er unge fra 25 til 40 år. Oftest opstår anal sprækker i kvinder, der er mindre almindelig hos mænd eller små børn. Når foretaget en lægeundersøgelse, læger diagnosticeret ikke kun analfissur, men også det faktum, at det var ledsaget af forekomsten af for eksempel før den person kunne lide af gastritis.

Undergår kirurgi anal fissure selv børn, hvis andre behandlinger kan være ineffektive.

symptomer

Skader på anus ledsaget af visse kliniske symptomer, som ikke er opmærksomme på det er simpelthen umuligt:

 1. Under afføring, en stærk smerte.
 2. I området af anus kløe og brændende.
 3. Fæces kan se striber af blod.
 4. Hyppig forstoppelse.

På revne i den anale passage mennesker kan være bange for at gå på toilettet, og barnet handle op, fordi der er stærke smerter. Når anbefales de første symptomer til straks at søge hjælp fra en læge så yderligere behandling kan være muligt uden kirurgi.

Sådan diagnosticere anal fissur

Der er mange mennesker, der udskyder deres tur til lægen, fordi de er bange for, at undersøgelsen vil være smertefuld. Men når voksende og forårsager ubehag anal fissur, kirurgi er uundgåelig, hvilket betyder, at en specialist inspektion også skal ske. Nogle gange, for at bestemme sværhedsgraden af hele problemet, ganske visuel undersøgelse af lægen, men for en komplet diagnose og anvende andre metoder til inspektion:

 1. Digital forskning.
 2. Anoscopy.
 3. Sigmoideoskopi.

Hvis en patient har alvorlige smerter, er undersøgelse under bedøvelse.

Kronisk anal fissur

Hvis en lang tid folk ikke gå til lægen, er der risiko for, at der vil være Kronisk anal fissur, vil operationen i dette tilfælde være den eneste måde at behandle. Det faktum, at et lille sår gradvist begynder at forvandle sig til en stor revne, der på kanterne zarubtsovyvaetsya. At slippe af med sådan en revne med hjælp af medicin kan ikke være så afstumpet kun symptomerne, men problemet forsvinder ikke helt. Effekten af narkotika bringer midlertidig lindring, og derefter begynder en anden optrapning med endnu større kraft. At udskyde operation i dette tilfælde er ikke det værd.

kirurgisk indgreb

Når konservative behandlinger ikke bringe lindring, herefter udført operation for excision af analfissur. Som regel brugt to metoder til excision:

 1. Klassisk kirurgi.
 2. Laserkirurgi.

Vi kan ikke sige, at disse to metoder er komplicerede, fordi som regel er driften afsluttet i kun 20 minutter, meget afhænger af tilstanden af revnen, og i hvilken alder patienten. Til hvordan man forbereder til operation, bør videregive alle de ordineret af den behandlende læge tests, rådføre sig med eksperter, kost og sikre hygiejne.

Indikationer og kontraindikationer for operation

Hvis behandles uden operation anal fissur, og resultaterne af en sådan behandling betaler sig, er der ingen indikation for kirurgi, men i de fleste tilfælde er det den anden vej rundt. Konservative metoder ikke altid bringe den forventede effekt, senest to uger efter en sådan behandling en revne kan vokse i størrelse, og den akutte form vil gradvist blive kronisk.

Anvendelse med excision af analfissur udpeges læge, når der opstår komplikationer i form af purulent betændelse. Under alle omstændigheder er det umuligt at udføre operationen, hvis patienten har en åben blødning, så lægen bør udpege en medicinsk behandling for at stoppe blødningen, og derefter foretages et kirurgisk indgreb. Heller ikke anbefales at udføre operationen, hvis patienten har en viral eller infektionssygdom, dette skyldes en svækkelse af kroppen og immunsystemet.

Sådan behandler anal sprækker

En fremgangsmåde til behandling af en sygdom, vil afhænge af, hvor lang tid det tager, og metoderne er elimineret. Hvis problemet er i de tidlige stadier, kan det kun anvendes på medicinsk behandling. Til at begynde, er patienten inviteret til at lindre smerter og spasmer, og der træffes yderligere foranstaltninger for at hele sårene. Selvfølgelig, i denne periode, vil patienten nødt til at opgive kulsyreholdige drikkevarer, alkohol og krydret mad. Til revner i den anale passage helbrede hurtigt, anbefales det at bruge specielle salver og stikpiller.

Effekten af denne behandling virker ikke altid positiv, så det anbefales at vælge en anden metode til terapi. Hvis en anal fissur, at kirurgi med en laser hurtigt fratage patientens problem. Dette er kendt som koagulation, og udføres under lokalbedøvelse. Under proceduren, ved hjælp af en infrarød stråle revne er simpelthen fjernet for at genoprette den syge vil kræve en minimal mængde tid. En anden måde at slippe af analfissur anses for at være radiofrekvens drift. Ved den tid, det tager kun 10 minutter og har mange fordele frem for andre metoder:

 1. På nyttiggørelse fra radiobølger kirurgi vil kræve kun et par dage.
 2. Efter excision forbliver lille, næsten usynlig ar.
 3. Blødt væv heler hurtigt.

Driftsmetoder

Hvis jeg har hæmorider, anal fissur, driften - til en fremragende metode at slippe af med sygdommen en gang for alle. Men det er vigtigt at vide, om de typer af excision og principper for drift:

 1. Klassisk operation udføres ikke umiddelbart, men gradvist. Patienten ikke føler smerte, det er en injektion af anæstesi, hvorefter lukkemuskel i anus skæres for at tillade afføringen at bevæge sig frit på anus, og såret vil helbrede normalt. Dernæst kirurgen fjernet kanterne omkring revnen og fjern granulering. En uge senere, er såret helt strammet, men som en bivirkning, kan patienten føler nogle gange smerter i anus.
 2. Elektrokoagulation - en anden metode til behandling af en anal fissur. Strøm til kauterisere såret forårsaget af høje temperaturer. Blødning ved en sådan operation er elimineret.
 3. Elektroradiohirurgicheskaya koagulation er den mest populære metode, og udføres under anvendelse af højfrekvente radiobølger. Med denne metode er der ingen blod, og såret heler hurtigt.
 4. Laser kirurgi udføres ved anvendelse af en laserstråle, som hurtigt fjerner revnen, men der er ingen sandsynlighed, der ikke vil have en anal fissur efter operationen igen.

Vælg den relevante metode til driften kunne kun læge, der vil operere, startende fra resultaterne af sin undersøgelse af patienten.

Rehabilitering efter operation

Efter operationen, er excision af analfissur forpligtet til at gennemgå et kursus af genoptræning. Det er vigtigt at sørge for, at der ikke var nogen betændelse, så det er nødvendigt at overvåge hygiejne og vaske dit anus efter hver afføring. På dette tidsrum, indtil personen ikke er fuldt restaureret, i stedet for toiletpapir Best Practices til vask væk et afkog af urter. Slip af med smerter ved hjælp af smertestillende medicin. At såret kunne hele hurtigere, du skal huske om den rigtige måde at leve på, er det ikke anbefales at løfte vægte og føre en stillesiddende livsstil, er det også i stand til at udføre let motion, der tager sigte på at forbedre blodcirkulationen i bækken.

I medicin, var der ingen tilfælde relateret til komplikationer af excision af analfissur, alt går hurtigt og med succes. At patienten kan komme sig så hurtigt som muligt, for at forberede sig til drift og følge anbefalingerne for rehabilitering.

Sådan gendannes hurtigt efter operationen

Hvis anal fissur er fjernet, en operation under anvendelse af enhver metode kræver genopretning og rehabilitering. Patienterne opfordres til ikke kun at holde øje med deres hygiejne, men også for at spise rigtigt, samt at observere regimet. Bør ikke spiser mælkeprodukter, da de kan forårsage intestinal oprevet, men samtidig lov til at spise grøntsager og frugter. Som regel skal du holde sig til en kost i to måneder, hvorefter patienten kan leve et normalt liv, og intet benægter ikke.

Også i løbet af de tre måneder patienten ikke skal løfte noget tungt, er det tilrådeligt at bevæge sig mere, for eksempel, kan sendes til hver aften ture i parken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.