LovInternet lov

Sikkerheden certifikatet er endnu ikke gyldigt: hvad man skal gøre?

Elektronisk dokument, der giver en pc eller en anden enhed til at installere et bestemt program er et certifikat. Dokumentet fremsætter en række krav. Nogle af dem er diskuteret nedenfor.

Sikkerheden certifikatet er endnu ikke gyldigt: hvad man skal gøre? Elektronisk dokument, der giver en pc eller en anden enhed til at installere et bestemt program er et certifikat. Dokumentet fremsætter en række krav for at installere programmet, afhængigt af det operativsystem og i virkeligheden enheden. Også fra disse faktorer certifikatets gyldighed det afhænger af. Dokumentet indeholder nyttige informationer angående udviklerne af certifikater gadget ejerskab.

sikkerhedscertifikat fejl

Når brugeren er blevet den stolte ejer af en helt ny gadget, kunne han står over for et irriterende problem, nemlig sikkerhed fejl certifikat, når du installerer yderligere programmer og spil fra internettet. Efter lang tids søgen efter de rigtige kilder til hop og de nødvendige ressourcer, kan brugeren se i øjnene, at smartphone vil begynde at skrive mærkelige beskeder eller bare vil vise: "Sikkerheden certifikat er endnu ikke gyldigt"

Før du installerer programmet på en smartphone, du skal, du skal deaktivere certifikat kontrollere den. Denne handling betyder ikke, at du nu kan installere ondsindet program. Den omstændighed, at gadget udviklere har taget sig af det med hjælp fra sikkerhedscertifikater, der forbyder downloade upålidelig, og ofte alle "eksisterende" applikationer. Derfor bør brugeren have lov til at hente og installere usikre programmer.

Når du skal deaktivere sikkerhedscertifikater

Det er nødvendigt at:

  • Hvis brugeren anvender den officielle software, hvor at verificere behovet for at oprette forbindelse til internettet, hvilket resulterer i et overskud af affald og trafik kan kræve output indstillinger af netværket gennem en reel operatør.
  • Hvis brugeren anvender den uformelle program, som certifikatet ikke passere sikkerhedskontrollen og annullere installationen af det downloadede program.

De mest almindelige certifikatfejl

Der er nogle af de mest stødt fejl, der kan give din telefon. Nogle af dem er diskuteret nedenfor.

1. ugyldigt sikkerhedscertifikat. Fejlen opstår, hvis brugeren installerer programmet, som er underskrevet af et udløbet certifikat. For at løse problemet, skal du kende datoen for modtagelse af certifikatet, og overføre tid på telefonen til et bestemt tidspunkt. En god måde er metoden for "spyd", nemlig overførsel tid i seks måneder, et år, to år og en ved installation af programmet. Det kan også være en usigneret version af spillet til at underskrive en ny elektronisk dokument.

2. Certifikatet bestået. Fejlen opstår, når programmet er installeret, som er underskrevet af et udløbet certifikat. For at løse problemet, som i det foregående tilfælde, er det kun muligt ved at konvertere tid. Også hjælpe i en usigneret version af abonnementet "friske" certifikat.

sikkerhedscertifikat gyldighedsperiode er udløbet

Fejlen opstår, når der arbejdes med nye certifikater, ofte - med den forskel i tidszoner. Det er også årsagen til fejlen virker forkert indstillede dato og klokkeslæt på din telefon. Dag og år for begyndelsen af certifikatet er endnu ikke kommet, så brugeren skal bevæge tiden fremad.

Fejl "Installation sikre programmer fra upålidelige kilder ikke er muligt," står der installeret programmet er ikke signeret med et certifikat. For at løse problemet brugeren skal indhente et elektronisk dokument IMEI egen telefon og underskriver den bruger det. I nogle tilfælde kan du underskrive en ansøgning online.

certifikat fejl

Oftest opstår, når en ansøgning underskrevet certifikat eller fremmed IMEI forkert indtastet af brugeren. Det er nødvendigt at re-underskrive ansøgningen med et nyt certifikat, omhyggeligt kontrollere detaljerne.

For hurtigt at løse problemer såsom: sikkerhedscertifikat er endnu ikke gyldigt, fejlen, er installationen forbudt eller ugyldigt certifikat, kan det undertiden kræver et abonnement ansøgning, som er implementeret ved hjælp af en personlig computer eller på din smartphone ved hjælp af speciel software. For nylig var der en mulighed for at bruge en universel certifikat, velegnet til enhver telefon. Brugeren kan også helt deaktivere automatiske kontrol certifikater i telefonen. For at gøre dette, skal du have adgang til systemfiler og installere og underskrive et sikkerhedscertifikat. Dernæst skal du installere modificeret installserver.exe filtype, der deaktiverer en sikkerhedskontrol certifikater i operativsystemet.

Vi håber, at bevæbnet med nye og nyttige oplysninger til enhver bruger, selv en nybegynder, hurtige og løse sådanne ubehagelige situationer uden problemer, når sikkerhedscertifikat er endnu ikke gyldigt, er udløbet, og andre fælles problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.