FormationHistorie

Den sande historie om forekomst numre

Antallet af forfulgt mand overalt. Selv vores krop er i harmoni med deres verden - vi har et vist antal organer, tænder, hår og hudceller. Scoren var sædvanligt, automatisk handling, så det er svært at forestille sig, at på et tidspunkt folk ikke vidste tal. Faktisk kan historien om forekomst af tal kan spores tilbage til oldtiden.

Og antallet af tidlige mennesker

På et tidspunkt, folk følte et stort behov i det lange løb. Dette er det
foranlediget af selve livet. Det var nødvendigt eller anden måde at organisere stammen, går på jagt eller indsamling kun et bestemt antal mennesker. Derfor, for den konto, der bruges med dine fingre på hænderne. Der er stadig familier, der i stedet for nummeret "5" viser den ene side, og i stedet for 10-2. Med sådan en simpel algoritme konti og begyndte at udvikle historien om forekomsten af tal.

For at beregne de 40 hjorte, primitive menneske skulle gøre, var at kalde en kollega tribesman. Men dette talsystem bliver meget vanskeligt, hvis det var en større antal af genstande eller dyr. Derfor, før tallene udbredte nicks på vægge, sten eller andre genstande. Nogle gange er de alt for lange og besværlige, hvilket fik en ny idé - tænk på symboler, som hver især vil være ansvarlig for en vis mængde noget.

Antallet og antikken

Emergence opstod numre hver etnisk gruppe på en særlig måde. Således er den gamle Mayan folk brugte de tegninger forfærdelige hoveder i stedet for de sædvanlige numre til vores øjne.

Det vurderes, at skabelsen af velkendte figurer - den fordel, at araberne. Ordet "figur" er kommet til os i sproget fra det arabiske "syfr" (bogstaveligt "tomme rum"). Afhandlinger om tal i Europa blev oversat det fra arabisk, men de kun tjente som den udbredte spredning af decimaltal systemet.

Den sande fødestedet for den konventionelle nummerering blev Indien. mange forskellige postnumre af variationer er blevet udvidet til hele indlandet, men på et tidspunkt, stod ud fra mængden den, som vi bruger den dag i dag. Numre har nøjagtig samme form som det første bogstav i deres navne i sanskrit. Efterfølgende, for at angive en tom kategori, indtaste et punkt eller en kreds af fedt, bedre kendt for os som "nul". Det blev derefter at talsystem har udviklet sig til en decimal. Fra det øjeblik kommer historien om forekomsten af naturlige tal.

primtal

Historien om forekomst af tal gør det muligt at observere, at folk for længst opdaget forskellen mellem ulige og lige tal og de forskellige relationer i dem numeriske udtryk. Væsentligt bidrag til disse
undersøgelser foretaget af de gamle grækere. For eksempel er den græske videnskabsmand Eratosthenes gjort en temmelig nem måde at finde primtal. For dette, skrev han det rigtige antal cifre i orden, og derefter begyndte at slå ud - først og fremmest kan det opdeles i to, så - på tre. Resultatet var en liste over numre, at uanset hvad ikke deler, undtagen enhed og ham selv. Denne metode blev kaldt "Eratosthenes 'si" på grund af det faktum, at grækerne ikke er overstreget, og sat ud uønskede numre på pladerne belagt med voks.

Således er historien om tal - fænomenet er gammel og dyb. Forskere anslår, at det går tilbage omkring 30.000 år siden. I løbet af denne tid formået at ændre mange ting i livet. Men det magiske tal , og i dag guider vores eksistens.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.