Nyheder og SamfundFilosofi

Ph.d. Alexander Rubtsov

Kendt filosof Alexander Rubtsov deltaget i skabelsen besked fra russiske præsident budskab til Forbundsrepublikken kode. Men det er ikke det eneste projekt, der gjorde ham berømt. Hvis det ønskes, kan du finde nogle politiske teknologiprojekter, som var Alexander Rubtsov, og også læst en masse bøger og artikler skrevet af hans hånd. Også i 2006 og 2007 modtog han en personlig tak fra formanden for Rusland.

begyndelsen af vejen

Rubtsov Aleksandr Vadimovich blev født i Moskva i 1951. Graduate grad oprindeligt modtaget på byplanlægning afdeling af den berømte Moskva Architectural Institute (Institut for arkitektur). Hans første job Aleksandr Rubtsov valgt All-Union Institute of Tekniske Æstetik. Men efter et par år blev han leder af to afdelinger ved Institut for Filosofi, der beskæftiger sig med et sociokulturelt forudsigelse og forskning af social bevidsthed.

Vejen til "magt"

Inden for to år (i slutningen af halvfemserne) rådgiver for regeringen for Den Russiske Føderation var Alexander Rubtsov. I 1996 blev han udnævnt til koordinator for gruppen Administration præsidentvalg rådgivere, og efter fem år, blev han souschef i arbejdsgruppen for Den Russiske Føderation hoved økonomiske.

Hertil kommer, at fra 2004 til 2005, kombineret han dette indlæg med posten som rådgiver for den første næstformand af RF regering. Hertil kommer, at i 2001-2002 hørt han CERN filosofiske problemer i public relations. Sammen med andre, lederen af den sagkyndige råd i forskellige industrier i 2003-2008 var Alexander Rubtsov. Hans biografi er fyldt med fakta deltage i alle former for politiske projekter.

I 2004-2006 akademiske år var formand for udvalget oprettet for at støtte reformer i Den Russiske Føderation. I 2010-2011. - eksperten af Institut for Samtidskunst Development. I dag, Alexander Rubtsov leder Center for Filosofiske Studier, erstatter leder af Institut for filosofisk antropologi og axiology Ifran. Desuden Rubtsov - et medlem af det videnskabelige råd Indem. Desuden er han formand for bestyrelsen af eksperter "Polignozis" magasin.

filosofiske tanker

I samarbejde skabte han en sådan monografi "Rusland i jagten på ideer" og "Reform af teknisk forskrift." Selv hun arbejdede på "russisk identitet og den udfordring, modernisering", og andre. I en række artikler påvirker Alexander Rubtsov en række politiske emner. For eksempel fortæller han om den såkaldte cargo oplevelse, der får vores land i en given tid. I en anden artikel refererer han til, hvad der sker nu, "træg verdens ende." I det, han giver eksempler på, hvordan folk reagerede på tab af menneskeliv, katastrofer før og nu.

Filosoffen taler om den igangværende revurdering af værdier. Selv, hvis man sammenligner virkelighed med tidligere epoker, kommer til den konklusion, at det gode altid kommer til at erstatte de dårlige, en tid med skiftende bølger. I næste artikel Rubtsov påvirker temaet patriotisme og nationale ideer, vurderer deres eksistens i vores land.

I denne artikel er det umuligt at selv kortvarigt at fortælle om alle de værker af kandidat filosofiske videnskaber. Fascineret, kan du nemt finde dem i det offentlige rum. Måske for nogen troede Alexander V. vil lukke og klar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.