HjemlighedKonstruktion

Metal "Monterrey" - egenskaber, funktioner og anmeldelser

Metal "Monterrey", hvis egenskaber vil blive beskrevet nedenfor, udgør en af de mest almindelige tagmaterialer. Som de vigtigste parametre er de nøjagtige dimensioner af arket, flerlagede strukturer samt tilstedeværelsen af en særlig beskyttende belægning, der forlænger levetiden.

Egenskaber

Dette metal er blevet næsten en klassiker i dag. Det følger formen af de mest keramiske fliser. Inde er en robust galvaniseret stål, der hærder polymeren. Materiale, der anvendes i restaurering af historiske bygninger tage, reparation af beskadigede pletter, samt på enheden af tagene på moderne huse.

Klud metal "Monterrey", de særlige kendetegn ved som vil være nyttigt at læse, inden de køber varer består af mange lag. For at beskytte stål nettet er belagt på begge sider med en speciel sammensætning. Hvert lag har en bestemt funktion. Top samling er en beskyttende film, som dækker harpikslaget. Næste er et primerlag, og efter - korrosionsbestandig belægning, hvorefter zinklaget og stålpladen. Nedenfor det er omfattet af en anden primer lag og et beskyttende lak og korrosionsbestandig belægning og et lag af zink.

ekstra kvalitet

Væsentlig belastning materialet er stand til at undergå på grund af tilstedeværelsen af det indre lag. Hver side af pladen overtrukket med aluminium og galvaniseret, reducerer sandsynligheden for korrosion. Med hensyn til jord, det har høje klæbeegenskaber, er det imidlertid stramt holdt maling på metal. På forsiden er der en polymer, som ikke kun beskytter fliser, men også gør det mere holdbart og modstandsdygtigt over for ugunstige forhold. Indenfor er der en lak lag, der garanterer en ekstra beskyttelse.

tekniske egenskaber

Funktioner metal "Monterey" er obligatorisk at overveje, før du køber dette materiale. Der bør afsættes ekstra punkter en tykkelse på metalpladen, som er bestemt af regeringen standarder. Denne værdi for metallet er i området fra 0,4 til 0,6 mm.

I den anvendte produktionsproces koldvalset stål, og arkene dannes ved valsning maskine. Udsving i tykkelse er ikke tilladt. Det beskyttende polymerlag deponeret før flisen får en bølget form. Polymerlag tilvejebringer en barriere for korrosion og sollys, materialet i lang tid ikke mister sin farve. Overfladen er mindre ødelagt, og om sommeren og kolde perioder stof ikke påvirkes ugunstigt.

Polymercoatingen fremstilles på basis af en af de mest almindelige polymerer, herunder polyester, som anvendes i 25 mikrometer tyk. Den underliggende polyester maling, som beskytter mod mekanisk beskadigelse og korrosion. Med hensyn til polyester mat, er dens anvendelse udføres i 35 mikrometer tyk. Udseende opnået raffineret materiale finder særlige vejrbestandige udsving.

Hvad andet er det vigtigt at være opmærksom på?

Dette metal "Monterrey", hvis egenskaber er præsenteret i artiklen er egnet til ethvert klima. Plastisol - en belægning af PVC påføres til en tykkelse på 200 mikron. Som følge heraf muligt at opnå en overflade, som er modstandsdygtig over for ultraviolet stråling, kemiske og mekaniske skader samt korrosion. En belægning af polyurethan - Pural er, påføres den et lag af 50 um og overfører temperatursignaler hopper. De resulterende farver er modstandsdygtige over for korrosion med næsten 100%.

Yderligere specifikationer

Det beskrevne materiale har en høj fleksibilitet og styrke, hvilket forenkler monteringen. På markedet kan du finde tre versioner af metal. For eksempel "Monterrey" plade har en bredde i området 118 cm. Med hensyn til trinnet højde og bølgeprofilet, disse parametre er 35 cm og 3,9 cm.

Metal "Supermonterrey" har samme bredde af arket, den bølge tonehøjden forbliver den samme, men profilhøjden lig med 4,6 cm. Metal i "maxi" arter har et trin bølge, der er lig med 40 cm. Profil højde er 4,6 cm. Den samlede bredde det er fortsat den samme.

Metal "Monterrey" specifikationer, som skal være kendt ikke kun professionelt, men konventionel forbruger har en zink belægning. Det kan have en forskellig tykkelse. Jo højere indstilling, jo større korrosionsbestandighed. Materialet har høj frostbestandighed er den i stand til at undergå en temperatur i området fra -40 til +110 ° C I dette stof er ikke lagdelt og dækket med revner. Belægningen brænder ikke, hvilket er særligt vigtigt under påvirkning af sollys.

Fastgørelsessystemer ark gjort skruer, som strømmer per kvadratmeter op til 8 stykker. Metal præsenteret til salg i 40 forskellige nuancer. Dette giver dig mulighed for at bygge et tag til de mest komplekse arkitektoniske strukturer.

positive anmeldelser

Forbrugerne vælger beskrevet tagmateriale til en række faktorer, bør fordeles mellem dem:

  • hårdhed;
  • evne til at afvise fugt;
  • UV-resistens;
  • lang levetid.

Købere påpege, at de tidligere har studeret de særlige kendetegn ved metal "Monterey." Standard under produktion observeres, så materialet er egnet til taget, som afviser vand godt. Gennem det ultraviolette beskyttende lag polymer trænger ikke igennem. temperatursvingninger, som fremhævet af køberne, ikke skader metal flise. Det betyder ikke knække fra kulden og ikke mister sit udseende fra varmen.

Gennem polymerlag næppe trænger korrosion. operation, der dækker en periode på op til 50 år. Før du foretager et køb, er det tilrådeligt at studere specifikationerne for metal "Monterey." GOSTS dette materiale vil blive nævnt nedenfor. Fortrolig med dem, vil du forstå, at den beskrevne materiale er kendetegnet ved høj kvalitet funktioner. Stoffer er lette vægt, så du skal ikke lægge særlig vægt på spærene. Dette indikerer, at brugen af et forstærket system spær er ikke nødvendig. Forbrugerne også sige, at materialet giver mulighed for at spare tid og penge.

Specifikationer og funktioner "Monterrey luksus"

I betragtning af forskellige metal "Monterey", bør du være særlig opmærksom på stoffet under navnet "Lux", en vægt på 1 kvadratmeter, der er 4,5 kg. Trin bølge er 350 mm, tykkelsen af stål kan variere fra 0,4 til 0,5 mm. Med hensyn til højden profil, det svarer til 24 mm. Det er vigtigt at tage i betragtning og dimensioner: bredden af pladen er 1190 mm. Dets længde kan være lig med grænseværdien på 0,5 til 8 m. Anvendelig pladebredde er 1100 mm.

Metal "Monterey Suite" specifikationer, som bør læses, inden de køber materialet har en forholdsvis bred vifte af størrelser. Hertil kommer, at forbrugeren har mulighed for at vælge længden af den bølge profil. Viser det mest tæt ved siden af hinanden, mens leddene er næsten usynlige. For meget bør ikke være overlapninger. Blandt andet banerne har groove tagudhæng. På grund af den lille højde af profilet, ved hjælp af den beskrevne metal kan implementere næsten ethvert tag format, kan det være glat eller skarpe linjer, holdbarhed og pålidelighed af tagkonstruktionen at forblive høj.

Metal "Monterey Suite", som gennemgår bør hjælpe dig med at træffe det rigtige valg er lavet med flere muligheder dækning, der giver et stort udvalg af nuancer og farver. Dette materiale er bedst kopierer udseendet af traditionelle fliser, hvilket gør belægning det perfekte værktøj til at skabe et klassisk billede af de lave bygninger og huse.

konklusion

Eksperter anbefaler at være sikker på at studere de særlige kendetegn ved en metal flise "Monterrey". GOST 24045 (mere præcist, 24.045-94) vil gøre det muligt at løse dette. Efter at have læst det, vil du lære, at denne tagdækning materiale har en høj grad af kold hårdførhed og fremragende undergår udsættelse for sollys.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.