TravelingRetninger

Natklubber i Nizhny Novgorod: liste over, vurderinger, anmeldelser

Natklubber i Nizhny Novgorod er en stor konstellation, som består af snesevis af lyse lys på baggrund af den historiske by, hvor du altid ønsker at komme tilbage.

Programmer på forskellige emner for folk i alle interesser og aldersgruppe, et show for elskere af god hvile og intet benægter ikke - alt hvad du behøver for en aktiv tidsfordriv, vil du finde her.

I dag er diskussionsemne - natteliv i Nizhny Novgorod. Vurderinger, anmeldelser og meget mere vil blive præsenteret i dette materiale. Denne institution, som ønsker at vende tilbage igen og igen! Tematiske fester, magiske show, den enkelte ordre af begivenheder, kvalitet musik, musikere og de bedste bartendere vil give dig en nat drev, maling og uforglemmelig positiv! Hvil med glæde, der kommer til de bedste klubber i Nizhny Novgorod!

1. plads - "Salvador Dali"

Natklub Salvador Dali er den første linje i vores liste. Dette er et vidunderligt sted, hvor du kan prøve retter af japanske, italienske, tyske, russiske, Fra Middelhavsområdet, Spansk og europæiske køkkener.

Tilbyder en bred vifte af vine. I en af de seks komfortable værelser kan du fejre enhver ferie på bestilling. Det rummelige store værelse har mulighed for at udtrykke sig og til at behage andre - en karaoke bar.

Rimelige priser svarer til institutioner af lignende klasse. Produceret nogen form for betaling. Salvador Dali venter på dig fra mandag til onsdag og søndag fra 11:00 til 00:00, torsdag fra 11:00 til 02:00, fra fredag til lørdag fra 11:00 til 05:00 på adressen: Nizhny Novgorod, gade Komintern, hus №10.

Besøgende forlade anmeldelser, både positive og negative, men førstnævnte er større. Gæster som tjenesten og køkken serveret i denne institution.

2. plads - "Gagarin"

Og vi fortsætter stadig at overføre klubber Nizhniy Novgorod. Listen holder kaffe klub Gagarin. En stor begivenhed at støtte deres favorit hold til fans og fanklubber, middag med en samarbejdspartner, der opfylder klassekammerater, frieri eller Incredible part indtil morgenen - alt dette kan arrangeres her!

Levende musik vil give dig udførelsen af en sang på din ordre. Fin køkken vil overraske enhver gourmet og aromatiseret vandpibe vil være et udmærket supplement til din ferie. Kreative cocktails og foretrukne drikkevarer i en anden lejlighed, og uden at det vil blive serveret her.

Alt hvad du behøver, du finder i Gagarin cafe-klub fra mandag til torsdag fra 08:00 til 01:00, fredag fra 08:00 til 05:00, lørdag 11: 00-05: 00 og søndag fra 11 : 00 til 01:00 på adressen: Nizhny Novgorod, Ungdom Prospect, №12 (a).

Kunder offentliggøre ofte deres kommentarer på internettet om dette sted, hvorfra vi kan konkludere, at klubben er velegnet til enhver form for begivenhed. Her kvalificerede tjenere og andet personale. Administrator vil yde bistand på ethvert tidspunkt!

3. plads - "potion bar"

Måske er der ingen person, der har været i Mixtura Bar, ønskede ikke at komme tilbage her igen. Her vil du altid være velkommen og, startende fra 17:00, tilbyder åbne hav, til hvem ingen nogensinde har stået foran dig.

I Nizhny Novgorod klub Mixtura Bar er opført som det foretrukne sted for forretningsfolk og inkarnerede deltager i en fest. En behagelig atmosfære, specialiteter, professionel service, populære kunstnere for kvalitet musik, store crowd, en bred vifte af foretrukne drikkevarer - det er alt hvad du behøver for at slappe af.

Med hensyn til de anmeldelser, det større antal, selvfølgelig, positiv. Besøgende bemærkede professionalisme arbejdere og dræbte smagen af mad og drikkevarer.

4. plads - en natklub Milo

I kæden af de mest fascinerende steder i Nizhny Novgorod signifikant sammenhæng betragtes Koncertsal Milo. Beboere og besøgende opfordres til at rive partiet dedikeret til et vidunderligt sted, hvor du kan møde nye venner og tilbringe tid sammen med deres kære. Afsted til det fulde omfang med de mest berømte kunstnere i moderne moderne musik.

Musikhuset Milo løbeklub fotograf. Resultaterne af hans arbejde og din ferie kan findes i billedet rapport om den officielle hjemmeside (miloconcerthall.ru) og efterlade dine kommentarer, fordi, du ser, natklubber Nizhny Novgorod, anmeldelser, hvoraf mest positive værdsat af besøgende, der har besøgt der. På grund af dette, og her kommer nye kunder.

Milo klubben er åben for dig fra mandag til torsdag og søndag fra 12:00 til 21:00 fredag-lørdag fra 12:00 til 05:00.

Kommentarer til denne bar for det meste positive, men hvis du søger godt, kan du finde en negativ udtalelse, hvor de besøgende angiver dårlig vedligeholdelse.

5. plads - Bessonnica

Det fortsætter en perlerække af de mest berømte og populære underholdning for Nizhny Novgorod natklub Bessonnica. Døre cafe-klub er altid åben for gæster.

Der er tre rummelige værelser, hvor du tilbringer en behagelig tid i løbet af dagen, og måske ønsker at møde om morgenen publikum aften show eller en part af fashionable parter.

Retter fra kokken, en række europæiske og japanske menuer, vil musikken i live-optræden bringe glæde og tilføje til din personlige liste over natteliv i Nizhny Novgorod.

Her mødes mennesker tilbringer natten, de kan lide, og de altid kommer tilbage. En masse af anmeldelser bekræfter, at denne natklub i byen virkelig kan have en god tid. institution kunder trygt sige, at der er en god atmosfære, god og omgængelig personale, og dejlig musik.

6. plads - Dorward

Usædvanlige og fascinerende sted, berømt for sin mystik blandt de andre klubber i Nizhny Novgorod, en klub-cafe Dorward. Hvis du ønsker at tilbringe tid i et usædvanligt miljø, blandt stenvægge og eg borde, dæmpet lys og store vinduer, forhæng med tunge gardiner, så bør du helt sikkert her!

Her vil du føle dig som en rejsende i middelalderen, tidspunktet for riddere og konger. Men om fjerne tider det minder om kun interiøret. På trods af den konstruktion, atmosfæren i Dorward fleste, der har en moderne og kørsel, som det sømmer sig en hvilken som helst klub i Nizhny Novgorod.

For fans af gambling fritidsklub funktioner et billardrum. gourmet retter menu er suppleret med en bred vifte af vine institutioner. Du kan kontrollere dette, bare besøge Dorward fra mandag til fredag fra 12:00 til 5:00, lørdag og søndag fra 16:00 til 5:00 i byen Nizhny Novgorod, Ungdom Avenue, husnummer 12A.

Kundernes anmeldelser af dette sted viser professionalisme eksisterende personale og kokke institution.

7. plads - "Marmelade prestige"

Hvis du er en elsker af jazz musik og en fan af kendte musikere i dette område, så vil du møde klubben i Nizhny Novgorod under navnet Jam Prestige.

Ugentlige parter med musikere, kendte sangere, udenlandske gæster - er det selskab, der vil være i stand til at forlade en positiv udtalelse, du har om dette sted, giver havet af behagelige følelser og erindringer.

Højdepunktet af klubben er kendt i Nizhny Novgorod (og ikke kun), gruppen med det symbolske navn "Prestige". Talentfulde musikere vil være i stand til at overraske dig med udførelsen af originale kompositioner, og vil blive spillet på en rekord største hits.

Giv din aften klubben Jam Prestige, og du vil være en fan af denne restaurant for evigt. Tjek et program til at prøve retter fra menuen i byen Nizhny Novgorod, Bolshaya Pokrovskaya gade, hus №48. Slap af med Jam Prestige!

Gæster ofte forlade denne facilitet positive tilbagemeldinger. Mange er ligesom den service og kvaliteten af fødevarer tjente.

Således har vi dannet en top 7 klubber Nizhniy Novgorod:

  • 1. plads - "Salvador Dali";
  • 2. plads - "Gagarin";
  • 3. plads - "potion bar";
  • 4. plads - "Milo";
  • 5. plads - Bessonnica;
  • 6. plads - Dorward;
  • 7. plads - "Jam prestige."

For at opsummere

I denne korte artikel, du har indsendt de bedste klubber, der ligger i Nizhny Novgorod. Alt mærket i dette materiale er anbefalede steder at besøge. Besøgende regelmæssigt forlade anmeldelser på nettet, så vi var i stand til at gøre deres ratings af natklubber i byen, hvor du kan ikke kun have en god tid, men også smage lækre retter fra kokken.

Hav det sjovt, slappe af, og altid komme tilbage igen for at tilbringe en anden mindeværdig aften!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.