ComputereSikkerhed

0x80072EFD Failure (fejlkode): konventionelle metoder til at eliminere de problemer

Paradoksalt som det lyder, med nye funktioner "ti" brugere var også en masse af såkaldte bugs, der opstår på det mest ubelejlige tidspunkt. En sådan fejl er 0x80072EFD. Fejlkoden i de fleste tilfælde henviser til "Butik» Windows, selv om det kan være en årsag og installation af opdateringer. Hvorfor sker dette, hvordan man kan lave den enkleste metode, nu vil blive vist.

0x80072EFD (fejlkode): hvad betyder dette?

Sandsynligvis mange bemærket, at nogle gange, når et program kaldes Store ( "Store"), fokuserer primært bruger direkte til "Start" menuen, programmet eller anden grund pludselig det fryser, det nægter at arbejde. Hvad er årsagen? Hvorfor får jeg en fiasko 0x80072EFD? Fejlkode taler for sig selv.

I det store og da det viser sig, at systemet kan ikke oprette forbindelse til en ekstern Microsoft-server. Men her er, hvorfor dette sker? Der er flere grunde til, at fjernelse, vi nu vende.

Fejlkode 0x80072EFD Windows 10: de simpleste metoder til korrektion fiasko

Lad os starte med det mest simple. I nogle tilfælde kan fejlen kun være forbundet med overløb af harddisken. Prøv at fjerne snavs og frigøre diskplads. Dette gøres ved hjælp af den indbyggede værktøjet Diskoprydning: Højreklik på afsnittet liter med et udvalg af egenskaber. Mærkeligt nok, mange brugere løse problemet ved at ændre indstillingerne for tidszone. Selv om det ikke svarer til regionen. Generelt kan korrekt eksponeret tid og dato forårsage en masse fejl. I dette tilfælde dog henvise til BIOS-indstillingerne, som anbefalet i andre situationer, er det ikke nødvendigt.

Det er overflødigt at sige, ikke den sidste rolle ved installationen af de seneste opdateringer spillet. Selv når den automatiske opgradering, skal du først bruge en kombination af Win + X, finde "Control Panel" og derefter gå til afsnittet for opdateringer og sikkerhed. Hvis der er tilgængelige opdateringer, installere. Hvis ikke - spørg en manuel søgning. I nogle tilfælde er det nødvendigt at anvende profilegenskaber browser, hvor du kan vælge et forbud mod brugen af dial-up forbindelser i menuen. Nu to ansøgning kommandolinjeflaget (cmd), kaldet menuen "Run» (Win + R). I det første tilfælde bør der indsættes følgende:

Så du går ind i sætningen:

-kommandoen «& {$ åbenbart = (Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore) .InstallLocation + '\ AppxManifest.xml'; Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $ manifest} "

I en anden udførelsesform foreskriver skiftevis følgende:

Hvis den første mulighed ikke hjælper, det andet arbejde præcist.

resultat

Her i almindelighed og alt der vedrører 0x80072EFD fiasko. Fejlkode efter anvendelsen af disse procedurer på skærmen vises ikke længere. Selvfølgelig, det er ikke de virkelige årsager til dette problem er blevet påvirket. Men jeg tror, den almindelige bruger at få mening ud af dem er ikke nødvendigvis nok til at vide løsningen for at afhjælpe situationen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.