SundhedMedicin

Bilirubin direkte og frie fraktion

udveksling bilirubin

Respiratoriske funktion giver alle blod væv i kroppen nødvendige mængde oxygen båret af højt specialiseret transportør - hæmoglobin - i strukturen af røde blodlegemer. Disse celler har en begrænset levetid, gennemsnit 100-120 dage. Næste de indtaster kroverazrusheniya organer, hvor de udgav hæmoglobin. Det binder haptoglobin og straks transporteres til cellerne i det retikuloendoteliale system til yderligere omdannelse til et ikke-toksisk pigment (direkte bilirubin) og isolering af galde. I makrofager og histiocyter hæmoglobin oprindeligt dekomponerer til biliverdin, som er en fire pyrrolringe forbundet methan broforbundne. Og endvidere er der dens reduktion til frit bilirubin, som er fanget proteiner transportører og transporteres til leveren. I sin parenkym er dens omdannelse til direkte bilirubin, dvs. bindende glucuronat til sin rådighed.

Rollen af bakterier

Uundværlig rolle i yderligere reaktioner vedrørende tildeling af galdepigmenter udfører de normale tarmflora. Bilirubin går lige fra leveren i sammensætningen af galde i vesica fellea, og ved åbning faterova patten kommer ind i duodenum, og længere, i tyndtarmen, hvor befries glucuronsyre og omdannes til sterkobilinogena udlæse fæces. En del af det, når de passerer gennem endetarmen absorberes i hemorrhoidal vener ind i blodbanen, uden om leveren og udskilles gennem nyrerne i urinen. Således blodet løbende detekteret som gratis, og direkte bilirubin. den sidste sats er ca. 5,1 mol / l, og den totale - 15.

Diagnosticering af leversygdomme

Ifølge vibrationer og forholdet mellem disse indikatorer kan blive bedømt på funktion af leveren. Så hvis parenkym af kroppen har en infektiøs eller toksisk skade, de fleste af de frie pigment og forbliver ubundet, og koncentrationen i blodet af begge former af pigment stiger dramatisk. Direkte-bilirubin i blodet detekteres i såkaldte obstruktiv gulsot, hvor der er hindringer for normale strøm af galde og derfor galde opstød forekommer i blodbanen. Årsagen til dette kan være kompression galdegangsceller tumorer i bugspytkirtlen hovedet, sten osv udslettelse. Der suprarenal og gulsot, årsagen til som forstærkes henfald af hæmoglobin i blodet. Dette kan påvirke hæmolytiske toksiner og mikrobielle toksiner, nogle af den fysiologiske tilstand. Men med alle disse typer af hepatitis bilirubin ophobes i vævene. Ubundet samme på grund af dens lipofilicitet, den let trænger ind i celler, herunder gennem blod-hjerne-barrieren, og adskiller elektrontransportkæden i mitokondrierne og derved hæmmer energimetabolisme. Sikrere i denne henseende, direkte-bilirubin, hvis normen er ikke-toksisk, eftersom det er uopløseligt molekyle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.