RelationerVenskab

Nye og klassiske korte kærlighedserklæring

På alle tidspunkter, har kunstnere og forfattere sunget en fantastisk følelse, forbedre med hjælp fra deres kunst. Frodige muse og historier med balkoner og roser allerede forårsager ganske entydig sammenhæng. Korte kærlighedserklæringer til udtryk i alle aldre på forskellige måder: fra erobringen af små lande til at præsentere de sjældne bjergblomster.

Metoder er ikke gammel og velafprøvet

Hvis hånden er ikke et lille land, der kan vinde, bare fortælle pigen: "Jeg tænker på dig, så snart jeg vågner jeg er glad, når du er i nærheden af mig, og jeg vil gerne gøre dig glad hver dag ..."

Riddere, forsvare æren af deres damer, kæmpede i blodige krige og turneringer. Børn gav dybtfølte løfter, i håb om, at deres følelser vil stå sin prøve.

Den mest romantiske i gamle dage blev betragtet som en kærlighedserklæring i vers. kort Digte om kærlighed herliggjort Omar Khayyam, Matsuo Basho, Fodora Tyutcheva. Rubaiyat af Omar Khayyam tager kun fire linjer:

Dawn lilla blid? Du forsigtigt.

Hyben skarlagen pyshen? Du er storslået.

Svag skak konge før dronningen,

Men jeg er et fjols foran du er svag.

Lost in translation

Selvfølgelig, meget har ændret sprog, som udtrykker sig i kærlighed, og duerne vil ikke sende korte duftende kærlighedserklæringer. Der er mere kortfattethed, enkelhed. På grund af den teknologiske udvikling og større åbenhed på området for personoplysninger (folk villigt føde sider på sociale netværk, og fylde forskellige profiler) del bliver sværere at genkende interesse i de kolde flimrende linjer tekst. Ingen vil skrive på en serviet en kærlighedserklæring i vers. Korte passager med et par smileys - er den mest ud af, hvad du kan forvente moderne rødmende teenagere. elsker britiske anerkendelse er som følger:

Roser er røde,

Violer er blå.

Du er min sol,

Jeg elsker dig!

Men selv i et sådant komplekst system af tilbageholdenhed og nem Instagram-stalking kan findes en vis charme: ingen grund til at tænke i indholdet af nogle støvede romantiske bøger. Du kan komme med deres egne unikke måder at være mere interessant end blot en kort kærlighedserklæring til en pige med dine egne ord.

Fodboldspillere afsætte succesrige mål til deres koner. Olympisk atlet sat på et show med et frieri lige ved prisoverrækkelsen med millioner af vidner. Nogen ordrer en restaurant, en person - balloner. Folk bryder ned i andre lande rundt om i verden tur og at tilbringe tid med en person, der er virkelig vigtigt for dem.

Ikke så fremmede skikke

Med udviklingen af kosmopolitisme er mere og mere multikulturel. Dette gjorde det lettere at kommunikere, lære af, og forbedre de områder, der skal gøre det, folk af en kultur var ikke så stærk.

For eksempel i Japan samtaler mellem elskende var korte, en kærlighedserklæring der ikke er accepteret at råbe i gaderne. Bare betale lidt mere opmærksomhed til manden, til at behandle ham noget hjemmelavet, invitere til foråret Festival. Nu, med indførelsen af store kultur overalt "valentines", selv indadvendte-japanske klare sig selv flere og flere mennesker.

Japanske fyr at skrive pigen: "Hej, jeg ser din side i" Facebook "i nogen tid, og jeg kan lide dig Lad os mødes.!" de normalt dette er nok til at strejke op en romance.

I Finland, folk kommer hvert år fra hele verden til at deltage i kapløbet med forhindringer. Men deltagerne kører ikke lys - de er på skuldrene af deres koner eller bare piger. Partnere søger at bevise deres tillid og ærlighed af hensigter. Potholes og forskellige vand forhindringer symboliserer livets prøvelser i kærlighed.

Forhåbentlig vil læse denne artikel inspirere unge læsere til at skrive en kort kærlighedserklæring til din kammerat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.