ComputereComputerspil

Sådan oprettes et hold i World of Tanks og skiven til folket?

World of Tanks - de mest populære og succesrige simulator tanke i dag. Du får en unik mulighed for at erhverve og pumpe tanke, at både eksterne data og tekniske egenskaber svarer til de reelle maksimum. Du kan holde kampene på forskellige typer af militært udstyr, ved hjælp af snedig strategi eller forsøger at løse alt ved dig selv. Stadig, teamwork - det er nøglen til succes i dette spil. Men det er vanskeligt at opnå forståelse i teamet, hvis hver gang der andre medlemmer. Derfor kan du være interesseret i funktionen af at skabe din egen deling, som er magen til den klan i andre computerspil. Den Klan du indsamle pålidelige og erfarne folk på hvem du kan stole på, og sammen med dem vil bekæmpe enhver modstander. Men først, skal du forstå, hvordan du opretter et hold i World of Tanks.

Opret deling

Faktisk bør du ikke bekymre dig om spørgsmålet om, hvordan man kan skabe et hold i World of Tanks, da denne procedure er meget enkel. Det faktum, at mange spillere simpelthen ikke mærke til dem med den nødvendige nøgle, selvom pressede hende næsten hver dag. Oprettelse af en Klan er tilgængelig fra den menu, der falder, når du klikker på hyppigst anvendte "at kæmpe" knappen. Valg af skabelsen af sin egen deling, kan du give den et navn, og gøre det aktivt. Tidligere denne funktion var tilgængelige kun premium brugere, så når du ønsker at købe deres egen deling, du nødt til at betale rigtige penge. Men nu er alt har ændret sig, og du kan bruge denne funktion gratis. Selvfølgelig, på nogle måder funktioner vil være begrænset, men det påvirker ikke processen. Nu vil der være to faner foran dig - "Inviter deling" og "Platoon" direkte selv. Du ved allerede, hvordan man kan skabe et hold i World of Tanks. Nu er du nødt til at drage fordel af den første fane og begynde at rekruttere.

venner invitation

Den første er forskellen mellem den præmie kunde fra den sædvanlige vil blive set allerede på dette tidspunkt. Hvis du beslutter at lære at oprette et hold i World of Tanks, skal du deltagerne, og i det første sted, du vil kalde dem, der ved, hvem har spillet - selvfølgelig dem, der er i dine venner. At fane og er designet til denne "Inviter delingen." Der vil blive vist en liste over dine venner, hvoraf du vil være i stand til at vælge en person, der har opnået en plads i din deling. Men det er mere bekvemt at gøre dette, når der er en præmie konto, så du kan vælge et hvilket som helst antal venner, at finde yderligere kandidater og sende invitationer til dem alle samtidig. Hvis du har en standard konto, bliver du nødt til at udføre en opfordring fra en. Og dog den mand, der blev sendt en invitation, skal du ikke acceptere det eller afvise, du kan ikke invitere en anden. Så din trup i World of Tanks vil blive tilføjet langsomt, hvilket ikke er meget kritisk - bare lidt ubehageligt.

Opret kravene opkald

Selvfølgelig, hvis du beslutter at oprette en World of Tanks deling, så er du sandsynligvis ikke kun at stole på deres venner. Alle har brug for at vokse, så udvidelsen af deling - det er en ganske standard ting. Men du skal vælge de specifikke soldater, der ville passe til dine behov. De er noget dig og vil være i stand til at trække i kravene i opkaldet. Du kan angive den ønskede og teknik, og et minimum vindende procent, og den minimale mængde af slagsmål afholdt, samt meget mere.

Studiet af personlige filer

Hvis du beslutter at lære at lave truppen i World of Tanks, skal du bruge en stor indsats, som udvælgelsen af spillere - er en kompleks opgave. Selvfølgelig appellen af sit behov meget lettere, da vil du blive tilbudt kun til de spillere, der matcher dine krav. Men du har stadig en masse arbejde på udvælgelsen af de selvsamme mennesker, som du har brug for i delingen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.