HjemlighedMøbler

Bar tæller: størrelse billeder. Standarddimensioner af baren i køkkenet

Barer i de typiske russiske køkkener har længe været hverdagskost. Efter at have oplevet et boom i popularitet omkring 10 år siden, var de på et eller andet tidspunkt er blevet glemt, men nu igen vendt tilbage til design af konventionelle russiske boligområder lejligheder, huse og hytter. Deres kærlighed for bekvemmelighed og kompakthed, til den oprindelige visning og mulighed for at eksperimentere med design af hele køkkenet.

Historie bar

Oprindeligt bar - denne attribut pub, som fik sit navn fra denne meget indlæg. Barer i Amerika fik stolperne under Guldfeberen af det 18. århundrede. Slab af sten eller en tyk træ adskilt fra hallen og bartenderen gav ham husly i shootout begivenhed eller en flyvende hoved ware og møbler.

Hårde tider i USA er gået, og den rack og opholdt sig i hver bar. Senere flyttede de i hjemmene af almindelige amerikanere, derefter europæerne og senere russerne.

I dag er af spånplader, træ, plast, sten og selv glas kan fremstilles bar. Størrelser, former og endda anden funktionalitet adskiller dem fra hinanden.

funktionel

Når søjlerne var kun i almindelige amerikanske hjem, de bar det samme problem som i den moderne bar - under festen vært, spiller rollen som en bartender udleveret gæster drikkevarer, er der også holdt den flaske alkohol, briller og andet udstyr. Men senere, på en mere begrænset plads, rack ophørt med at være en selvstændig genstand og blive en del af køkkenet. Det viste sig, at størrelsen af baren i køkkenet og hendes højde er meget praktisk at have morgenmad eller en hurtig snack, en kop kaffe på flugt. I dag baren i mange hjem simpelthen udskiftet køkkenbordet - efterfulgt af frokost og middag, forberedt og bare sidde med en avis og en kop te.

Over tid, til stativet igen adskilt fra køkkenet blive omdannet til et køkken ø - det er et højt bord, i virkeligheden, bar, som er monteret kabinetter, keramiske kogeplader, ovn, vask. Det gode ved denne ø er, at det er et arbejde køkken område, og et stort spisebord, og et bredt felt til at rulle ud dejen, modellering hjemmelavede ravioli, madlavning med din familie eller noget andet, såsom en storstilet.

typer af stande

I forhold til køkkenet sætter stativet kan opdeles i flere typer:

  • Pristennaja.
  • Stand-partition.
  • Ø.

Dimensionerne af baren af væggen type er ideel til små køkkener. Dens smalle kant fast til væggen og har en lang tilgang fra begge sider, således at selv i et lille køkken kan passe flere personer. Ofte er dette stativ er en del af køkkenet møbler og en fortsættelse af bordplader, da de er udstyret med en støtte holder rack og den øverste afsats. Gesims og støtte er også ofte spillet op møbeldesignere - i tagskægget monteret indbyggede inventar eller suspension til briller (goddag til det oprindelige formål med den bar), og en støtte til kurv af frugt eller dekoration.

Stand-partition kan også være væggen, men det har en indlysende funktion - at opdele eller zone rummet. Det er ofte brugt i store værelser kombineret køkken-stue, hvor du har en eller anden måde adskille fakta køkken og stue. Dimensionerne af baren i køkkenet, kan stuen være helt vilkårlig.

Bar tæller her har flere funktioner:

  • Dekorative og udlagt.
  • funktion bord til snacks og bar.
  • Fortsættelse af arbejdsområdet på grund af den højere højde.

Øen - en fritstående bar, der huser køkkenskabe, indbyggede apparater, håndvask. Det er i virkeligheden, en fritliggende del af køkkenelementer, som bruges både som arbejdstager og som et spisebord.

For lille køkken har sin egen bar

Dimensionerne af ethvert køkken er velegnede til baren, men hun fik en særlig fordeling i små køkkener. De er ganske vanskeligt at passe og færdiggøre arbejdet overflade og spisebord, så smal og høj bar perfekte løsning.

Til at passe på den lille størrelse køkken er bedre at gøre det i samme højde som den vigtigste top, der er 85-90 centimeter. Ved udformningen af positionen af stativet, så glem ikke om det arbejde trekant, det vil sige området mellem komfur, køleskab og vask. I denne trekant bør ikke være nogen forhindringer, så fejlen er for eksempel, at adskille counter køleskab fra arbejdsområdet.

Det er også en fremragende løsning til et lille køkken vil bar - fortsættelse af karmen. I dag, kan du bestille en vindueskarm af ethvert materiale og enhver bredde. Sådan en lille detalje kan være ganske funktionelt. Denne stand vil skjule under et batteri under vinduet, og at udvide rummet for det, kan du vælge de relevante højde barstole, som skubbes helt under det.

Lille køkken lider ikke et stort voluminøse møbler, så støtten bar er bedre at vælge en krom rør, vil de stå som det var svævende og let. Stole til baren, du kan vælge fra en gennemsigtig plast eller tynde forkromede ben - de er mindst synlige i rummet, og derfor giver en større følelse af tomhed og vægtløshed.

Barer, dimensioner: højde

Højden af søjlen i området fra 86 til 130 cm. Denne forskel kan forklares med funktionelle stativer - jo lavere den er, jo mere bekvemt at bruge som et spisebord. Hvis stativet er i niveau med arbejdsfladen af køkkenet, hendes højde, sædvanligvis ca. 86-90 cm. Hvis stativet tjener som en skillevæg, vil dens højde være mere end en meter.

Der er forskellige niveauer og rack, når en del af det er på højden af køkkenet bordpladen, og den anden over bordet og spiller en rolle i virksomhedens høje barstole.

Også, når du vælger en højde opmærksomme på væksten af dine familiemedlemmer, hvis den er højere end gennemsnittet, og højden af stativet kan tage op til 130 centimeter, henholdsvis for de lave værter vil det være ubelejligt - højden bør ske omkring 1 meter.

Dimensionerne af baren: længden

Længden af standarden stå 120 centimeter, men i virkeligheden kan det være ganske alt, det afhænger af fødevarer præferencer ejeren og af dens størrelse. Ved udformningen i tankerne, at for en komfortabel indkvartering for én person, behøver ikke mindre end 60 cm. Normalt sidde ved tælleren ikke mere end to personer på en gang, så 120 centimeter og er blevet en universel mål.

bredde

Standarddimensioner af baren bredde tælleren, normalt 55 cm, kan naturligvis være mere, men dette er den gyldne middelværdi. Men for at gøre det bredde på mindre end 30 cm bør ikke være - det vil være ubehageligt og ikke-fungerende. Rack bredde på 30 centimeter er også ganske smal og ikke egnet til en fuld servering frokost eller middag, men for små lejligheder kan være en ideel løsning.

Hvordan vælger barstole

Uden stole ikke vil gøre, ingen bar. Dimensionerne af de særlige barstole - en vigtig detalje, for hvis en normal bord, kan du bruge en hvilken som helst, vælger behøver kun design, i tilfælde af stangen størrelse - det første tilfælde.

Højden af barstole er normalt 75 eller 85 centimeter, men kan findes i salget af andre dimensioner, såsom "Ikea", der fremstiller bar stole højde 63 cm Den vigtigste regel, når de vælger en stol -. Forskellen mellem stolen og bordpladen bør være mindst 30 cm, ellers person, der sidder bag tælleren vil være ubehageligt. For information: Hvis størrelsen af køkkenet fra bar 120 cm, derefter tage stolene ikke er mindre end 85 centimeter, og hvis stativet under den forholdsvis 75-centimeter-stol.

Barstole med ryglæn kommer i eller uden på fire ben eller på en, spinning og stille. Stole med højt ryglæn og fodstøtte så behageligt som muligt - de kan sidde i lang tid, uden at føle, at du er flydende på en ubehagelig aborre. Men afføringen er mindre bekvemt, men sparer plads - de er nemme at glide ind under baren.

Vi forsøgte at fortælle mange detaljer om, hvad der har bar størrelser. Foto præsenteres i artiklen, vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg af denne populære og eftertragtede elementer af køkkenelementer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.