FormationHistorie

Det vigtigste slag i Første Verdenskrig. Større slag i Anden Verdenskrig I.

I det store og hele menneskehedens historie - er en serie af slag og våbenhviler, undertiden forbigående, nogle gange længere. Nogle kampe er tabt i hukommelsen af århundreder, andre forbliver under retsmødet, dog med alt slettet, glemt med tiden. En krig, der har kostet mindst 20 millioner mennesker og forkrøblede meget større slag i hvis navn lyutovali ikke kun i Europa, men også i Afrika og Mellemøsten, efterhånden vigende ind i fortiden. Og den nye generation ikke blot ikke kender de store slag i Første Verdenskrig, men kan ikke engang huske den kronologiske rammerne af denne side i historien, fyldt med blod og strøet med brændte krudt huse.

deltagere

De stridende parter blev samlet i to blokke - Ententen, og en fjerdedel (Triple Alliance). Sammensætningen af den første indtastet de russiske og britiske imperier, Frankrig (samt snesevis af allierede lande, herunder USA, Japan). Tripelalliancen konkluderede Italien, Tyskland og Østrig-Ungarn. Men Italien senere sidet med de allierede og de allierede begyndte det osmanniske rige og Bulgarien under dens kontrol. Denne forening blev opkaldt Quarter Union. Årsagerne til konflikten, som førte til de store slag i Første Verdenskrig, kaldet anderledes, men mest sandsynligt er stadig et kompleks af flere faktorer, herunder økonomiske, territoriale. Kogepunktet for verden var opnås, når i Sarajevo dræbte ærkehertug Franz Ferdinand, håber det store østrig-ungarske kejserrige. Således fra den 28. juli nedtælling krigen begyndte.

Marne kamp

Dette er måske de største slag i Første Verdenskrig, i begyndelsen, i september 1914. Arena kampe, der udfoldede sig i det nordlige Frankrig, tog omkring 180 km og 5 deltog hære af Tyskland og 6 i England og Frankrig. Som et resultat, de allierede lykkedes at hindre planerne om en hurtig nederlag i Frankrig, således fundamentalt ændrer den fremtidige kurs for krigen.

Slaget Galiciens

Denne operation kræfter i den russiske imperium blev markeret som de vigtigste slagmarker Første Verdenskrig, der opslugte Østfronten i begyndelsen af den militære konflikt. Striden varede i næsten en måned, fra AUG-SEP 1914 og deltog i omkring 2 millioner mennesker. Østrig-Ungarn som et resultat har mistet mere end 325 tusinde soldater (fanger inklusive), og Rusland - 230 tusind.

Jyllandsslaget

Dette er et stort slag i Første Verdenskrig, skueplads for handling, der er blevet Nordsøen (nær den jyske halvø). Konfrontationen brød ud mellem de flåder i Tyskland og det britiske imperium den 31. maj og 1. juni 1916 magtbalancen var 99 til 148 skibe (på overlegenhed af den britiske side). Tab på begge sider var meget mærkbar (henholdsvis 11 skibe og mere end 3 tusind mennesker fra den tyske side og 14 skibe og næsten 7.000 kampe af briterne). Men sejr kandidater delte - selvom Tyskland har undladt at nå målet og bryde blokaden, men også tabet af fjenden var meget mere markant.

Slaget ved Verdun

Dette er en af de mest blodige sider, herunder de store slag i Første Verdenskrig, som varede det meste af 1916 (februar-December) i den nordøstlige del af Frankrig. Som et resultat af kampene dræbte omkring en million mennesker. Hertil kommer, at "Verdun kødhakkemaskine" var et forvarsel om et nederlag for den tripelalliancen og styrkelse af Entente.

Brusilov Stødende

Denne kamp om første verdenskrig med Ruslands deltagelse i den syd-vestlige Front var en af de mest storstilet militær aktion, arrangeret af den russiske kommando direkte. Starten af tropper overdraget til General Brusilov, blev lanceret i juni 1916 på den østrigske sektion. Blodige kampe med varierende succes fortsatte hele sommeren og det tidlige efterår, men stadig ude af krigen Østrig-Ungarn mislykkedes, men de enorme tab i det russiske imperium blev en af katalysatorerne, der førte til Februarrevolutionen.

operation Nivelle

Kompleks offensiv designet til at vende strømmen af slag på vestfronten, blev arrangeret i fællesskab af Storbritannien og Frankrig, og varede fra Apr-MAJ 1917 og udstillede deres styrke væsentligt overstiger mulighederne i Tyskland. Men for at udføre en strålende gennembrud mislykkedes, men antallet af ofre er imponerende - de allierede mistede omkring 340 tusind mennesker, mens de forsvarende tyskere - 163 tusind.

Hovedtanken slag i Anden Verdenskrig I.

På tidspunktet for den første verdenskrig, mens omfattende brug af tankene er endnu ikke kommet, men de havde skal bemærkes. September 15, 1916 for første gang på slagmarken forlod britiske Mk.I, og mindst 49 maskiner, kun 18 var i stand til at deltage (17 viste sig at være defekt, selv før kampen, og 14 stak irreversibelt på farten eller ude af drift på grund af skader) , men meget deres udseende har bragt forvirring ind i rækken af fjenden og tyskerne brød igennem den linje til en dybde på 5 km.

Det første slag fandt sted direkte mellem maskinerne er tættere på slutningen af krigen, da Wheeler Breton i april 1918 pludselig står tre Mk.IV (England) og tre A7V (Tyskland), hvilket resulterer i en tank på hver side blev alvorligt beskadiget, men det samlede resultat er vanskeligt at fortolke til fordel for den ene part. Samme dag, "uheldig" engelsk Mk.A, der led af overlevende i det første møde A7V. Selvom forholdet var 1: 7, men fordelen forbliver på den side af pistolen "Tysk" er yderligere understøttet og artilleri.

Interessant sammenstød fandt sted, og 8. oktober, 1918, da den britiske stod over 4 Mk.IV og det samme antal af de samme tyske kampvogne (tilfangetagne), konstateret tab på begge sider. Men den vigtigste kamp i Første Verdenskrig forlod uden støtte fra en ny farlig pansrede køretøjer.

Den første verden har ført til et sammenbrud af de en gang fire store imperier - den britiske, osmanniske, østrig-ungarsk og russisk, og lidt som vindere i ansigtet af Ententen, og besejrede i ansigtet af Tyskland, Østrig-Ungarn, til tyskerne i lang tid blevet formelt frataget muligheden opbygge en militariseret stat.

Krigsofre begyndte for mere end 12 millioner civile og 10 millioner soldater verden over er kommet en meget vanskelig tid for overlevelse og helbredelse. På den anden side, det var i årene 1914-1919 var der en mærkbar udvikling af våben, blev lette maskingeværer første gang brugt, granatkastere, blev noteret på vejene i krig og kampvogne, og på himlen - begyndte fly til at yde luftstøtte til tropperne. Men de store slag i Første Verdenskrig var der kun et forvarsel for kampene, der udfoldede efter to årtier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.