Af teknologiElektronik

Parabol. Hvad det er, og om det er nødvendigt at lave en hjemmelavet antenne

De fordele, bringer til sin ejer en parabolantenne, har ført til populariteten af satellit-tv. Faktisk, takket være det bredeste udvalg af kanaler, du kan ikke kun få adgang til et stort antal film, foretrukne sport og kulturelle programmer, men også at være opmærksom på alle de vigtige begivenheder, til at stramme deres viden om et fremmedsprog, det vil sige, at kombinere det behagelige tidsfordriv med en nyttig selv-uddannelse. Hvis du tilføjer mere fremragende billedkvalitet og lydkvalitet, bliver det klart, hvorfor en parabol er så meget interesse i dem, der havde netop afspejler, hvad fjernsynet indstillet på en ny lejlighed eller der er trætte af den konstante indblanding i receptionen signalet.

Hvordan virker en parabolantenne?

Princippet om driften af alle retter er omtrent det samme. Første signal falder på spejlet overflade satellitantenne. Han registreres og sendes til konverteren, hvor til gengæld går til modtageren, og med det går direkte ind i selve fjernsynet.

Den parabol kan være en af to typer: direkte fokal eller forskudt. Offset antenne er ikke rettet nøjagtigt til satellitten, og lige under det som et signal, der reflekteres fra dets overflade, kommer ind i konverteren i en bestemt vinkel. Denne form for modtageindretning er fikseret næsten lodret, hvorved man undgår ophobning af nedbør, i høj grad forringer modtagekvaliteten. Det var sådan en antenne ofte kan ses fra vinduerne i beboelsesejendomme, da det er praktisk at installere langs væggene. Den optimale størrelse af pladerne er 1,5-1,8 m.

I direkte fokal spejloverflade del af indretningen lukker konverteren, men stigende diagonalen det bliver iøjnefaldende. Kvaliteten af modtagelsen afhænger af størrelsen. Gode egenskaber startende fra 1,5 m. Ved sådanne dimensioner strålerøret plader ikke længere "skygger" overfladen af spejlet. Denne type antenne anvendes til at modtage professionel.

Det skal bemærkes, at parabol er meget "kræsen" til området. Indgreb i signalvejen, hvad enten det er et træ eller en væg, kan helt eller delvis "at score modtagelse." Derfor, før en eventuel køb er nødvendigt for at kontrollere, om der er interferens i retning af den planlagte installation position til den valgte satellit.

Parabol med deres hænder. Er det værd at prøve?

Hvis du skriver i eftersøgningen af Google «hjemmelavet parabol", vil Internettet giver de mest bizarre billeder fra billeder sådanne fantastiske designs, der undertiden beundrer den grænseløse fantasi af mennesket. Her og øldåser, paraplyer og rammer af ståltråd og efterfølgende galvaniseret plader , etc. Vil noget af dette arbejde? Måske. Men det er usandsynligt, sådan struktur kan sammenlignes med en konventionel plade, som let kan købes på ethvert speciale butik. I betragtning af, at den gennemsnitlige pris på parabolantenner er ganske demokratisk, er der ingen grund til at bruge tid på opførelsen af tvivlsom konstruktion, undtagen måske tilfældet, hvis en person er af natur en opfinder eller har dyb viden på dette område.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.