ComputereUdstyr

HP 1005 - laserprint overkommelig for alle

HP 1005. Наиболее оптимально его использовать в небольшом офисе. Entry-level printer-baserede laser metode, der kombinerer høj ydelse og stor skrift grænse - er HP 1005. Den mest optimale at bruge det i et lille kontor. Men det er også ganske godt denne løsning kan bruges i hjemmet eller endda i kopien centrum. I sidstnævnte tilfælde, at de ekstra enheder, der ville dække manglen på print anvendes.

Områder i brug. Valgmuligheder

HP 1005 er meget høj side udbytte for måneden, som er indstillet af fabrikanten på omkring 5.000 ark. Dette vil være nok til en lille bankfilial eller et lignende kontor. Også denne volumen sikkert være nok til hjemmet udskriftssystem. Den eneste hage i dette tilfælde - er den gennemsnitlige udskriftskvalitet. Hvis det ikke har fremført indholdsmæssige krav, denne løsning er perfekt. Hvis du har brug for regelmæssig udskrivning af billeder og billeder i farve, er det bedst at købe inkjet-løsninger. Liste over HP-udstyr i 1005 består af følgende elementer:

 • Printer.

 • Patron første påfyldning toner.

 • Rom med software og den nyeste version af dokumentation for det pågældende udstyr.

 • Brugervejledning.

 • Interfacekabel for gennemførelsen af at skifte til en personlig computer.

 • Strømforsyningen ledning til udskrivning samling.

 • Garantibevis.

Grundlæggende parametre. tilslutning

2 . Indførelse margen af bæreren densitet har HP LaserJet 1005. Den mindste værdi i dette tilfælde - en 60 g / m2. 2 . Det vil sige, at output dokumentet i dette tilfælde kan bruge næsten enhver form for andre end avis ark med en nominel massefylde på 30 g / m2 medier. 2 . Den største værdi af densiteten af siden kan være 220 g / m2. Det vil sige, kan denne printer vise og pap, og på Whatman papir, og selv på fotopapir. Spørgsmålet om anvendelse af den sidstnævnte i dette tilfælde forbliver åben. Papiret størrelse for denne printer er begrænset til den sædvanlige og mest almindelige i den nuværende A4. USB. Den eneste måde at oprette forbindelse til computersystemet i denne situation - USB. ыстродействие B ystrodeystvie HP 1005 er omkring 14 sider i sort og hvid.

Patroner. Algoritme forbindelsesindretning og dens indstilling

HP 1005 printer i basen patron udstyret SV435A. Ved den første brug af sine ressourcer er 1.000 sider. Efter efterfølgende genpåfyldning toner, kan denne værdi øges op til 1500 sider. CB435AD. Der er også en forbedret modifikation af patronen - CB435AD. I dette tilfælde kan du regne med, hvad der vil blive vist ca. 3.000 ark. Separat, skal det bemærkes, metodik genbrug af patronen, i dette tilfælde. På den ene side til dette formål kan anvende en særlig mikroprocessor, som vil nulstille sin tæller. På den anden - at ændre foringen af den perifere. Da det økonomisk begrundede den anden af dem, oftest på den og vælge dataloger. procedure Connection omfatter følgende faser:

 1. Indstil printsystemet.

 2. Vi udfører alle nødvendige tilslutninger.

 3. Installere tonerpatronen.

 4. For at installere Manager software.

 5. Udskriv en testside instans.

Brugeranmeldelser. Den reelle værdi af i dag

I løbet af 2400 - kan købes 3500 rubler HP 1005. Anmeldelser кратический подход к ценообразованию в данном случае. brugere peger på en ganske demo kratiske tilgang til prisfastsættelse i dette tilfælde. Eventuelle væsentlige mangler i driften af printeren i dette produkt er blevet identificeret. Fordelene ved indretningen kan sikkert tilskrives, ud over lave omkostninger, og dens pålidelighed, brugervenlighed og konfiguration, samt performance. Nå, fuldender denne liste over høje grænse for udskrivning. Hele denne liste findes ofte i en bedømmelse på de tematiske ressourcer i den globale web vedrørende denne enhed.

konklusion

HP 1005 . Faktisk afbalanceret laserprinter modtager HP 1005. Denne enhed er simpelthen ingen svagheder, og der er en række væsentlige fordele. Alt dette gør det muligt at mængden af brug det ofte nok. Desuden er dens anvendelsesområde ikke begrænset til, bank filial eller hjem. Det er værd at det vil også se, for eksempel i et kopicenter. Resultatet havde været en anden stor printer fra HP.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.