Hjem og familieKæledyr

Hvordan ved du, alder af hunden uden papirer? Når hunden bliver ældre ejeren?

Siden oldtiden, hundene var hurtigt venner, trofaste følgesvende for mennesket. De, mere end nogen anden, er bundet til deres herrer, forstå dem med et enkelt ord, og føler nogen ændring i humør af mennesker. Bare et par minutter til at give en hund en mand uudsigelige følelser.

Selvfølgelig er de lodne firbenede kæledyr leveret til deres ejere en masse besvær. Men for kærlige ejere er absolut ikke en byrde. Tværtimod lavet til at føle nødvendigt og vigtigt i livet af hunden.

Tusind og én spørgsmål

Selv de erfarne opdrættere med mange års erfaring på en regelmæssig basis er der spørgsmål vedrørende deres kæledyr. Og hvad kan vi sige om de nyankomne? I de første måneder af samliv med en hund forekomme de flere gange om dagen.

Absolut alle de berørte om spørgsmål i forbindelse med modning og puberteten kæledyr ejere.

For dem, der lige har købt en hvalp, er det vigtigt at vide op til hvilken alder hunde vokser, når det er ved bevidsthed, moden periode i deres liv. Furry børn, selvfølgelig, nice, men bekymringer dem ved halsen. Samt med små børn, jeg hurtigt vil glide "Pot-ble" periode, og til fuldt ud at overgive sig til glæden ved fællesskab med hinanden.

Ejere voksne hunde er mere interesseret når puberteten sker, på hvilket tidspunkt det er bedst at organisere den første parring, samt den alder, hvor hunden steriliseret. Disse er alle meget vigtige spørgsmål, der har en afgørende indflydelse på den gode planlægning af dyreliv og dermed hans helbred.

Der er mange spørgsmål, og jo længere hunden og dens ejer bor sammen, jo mere de ser ud. Men måske de oftest stillede af dem - hvordan kan du vide det hundene alder i menneskelige termer.

År syv

Desværre, vores foretrukne zoodruzya lever langt mindre end os. Det har altid været, at for at sætte en alder af hunden på et menneske, er det nødvendigt at gange det med 7, det vil sige en etårig hunds liv er syv år af et menneskes liv. Men det er ikke sandt. Efter et år gammel hund kan blive en forælder, og en syv-års barn - nej. Også 11-årige hund er meget mere aktiv end 77-årige mand.

Derfor er der etableret den nye beregningsmetode. Nu til spørgsmålet om, hvordan man kan tælle hunde alder, svar:

  • årlige hund svarer til femten år teenager;

  • i to år hunden svarer til 24-årig mand;

  • efter to år, hvert år hunds liv er lig med fire mænd.

Nu kan du nemt beregne, hvor meget PET fik ældre deres ejere.

Hvordan ved du, hundens alder

Hvis en hvalp er købt i en planteskole eller fra private opdrættere, den nøjagtige dato for hans fødsel er kendt. Det er angivet i det ledsagende dokument eller den tidligere ejer siger, at hendes ny samtale. Men det sker, at de trofaste og venlige hund blev fundet på gaden, og så føreren bare nødt til at finde ud af at finde hundens alder.

Definer det kan være så uld, øjne og muskeltonus af dyret. Men den mest præcise metode til bestemmelse - som tænder. Hos hunde, er de kun ændret én gang i livet, så graden af deres tilstand ikke forringes klart angiver det antal år, levede af dyret.

hvalp tænder

Hunde født uden tænder. På den 20. dag i livet begynder at bryde ud første af dem: hugtænder og kroge. Ved seks ugers alderen hvalpen skal have et komplet sæt af mælketænder.

I en alder af 3-6 måneder, bliver de gradvist erstattet af en konstant. Den første til at falde fortænder, derefter (3-5 måneder), præmolarer, fortænder og mellemstore selvages. På seks måneder gammel er det tid til hjørnetænder. Denne ordning er ændringen af tænder - det bedste svar på spørgsmålet om, hvordan man finder en alder af hunden, hvor mælketænderne falder ud.

På den etårige hund allerede har et komplet sæt tænder. De er hvide med karakteristiske tubercles.

Forandringsprocessen kan forekomme med små afvigelser fra standard tidsplan, men generelt, hunde vokser op til hvilken alder, at en sådan ændring, og tænder.

To år og ældre

I fremtiden bliver en alder af dyret bestemt af graden af slid af Tuberkler:

  • 2 år slettet knuder på hooked på underkæben;

  • 4 år gammel emalje bliver sløv, forsvinder bump øvre kroge;

  • fra femårige gulfarvning emalje hunde forsvinder bump alle fortænder, tupeyut hjørnetænder;

  • fræsere erhverve en konkav form i 6 år;

  • 8-10 år, tænderne bliver meget gul, afslebne kroner og tænder har kort og stump;

  • efter ti år, tænderne bliver løse og falder ud.

Hvorfor at kende alder

Hver ejer tager sig af sundheden for dit kæledyr, og dens levetid. For at gøre dette, er det meget vigtigt at kende en alder af hunden. Dette er primært på grund af behovet for regelmæssig vaccination.

Også korrekt aldersbestemmelse vil hjælpe tidligt steriliseret kæledyr. Dyrlæger anbefaler for at udføre denne procedure for alle kvinder ældre end syv år. Så du kan reducere risikoen for aldersrelaterede tumorer. Og det er ligegyldigt, fødte en hund eller ej.

Med hensyn til tidlig sterilisation, den medicinske udtalelse om sagen er meget negativ. anbefales ikke til hende før fem måneder.

Hanhunde tilbringe kastration procedure. Age of udvalgt af ejeren. Det vigtigste er, at i dette øjeblik hunden var helt rask. Det bedste tidspunkt - den periode af modningen, efter syv års gøre det uønskede.

Varigheden af livet for en hund afhænger af dens størrelse og race. I gennemsnit er det 10-12 år. Ukendt for deres ejere deres kæledyr bliver ældre de begynder at få syge og mister deres tidligere aktivitet. Derfor har hver opdrætter grundigt bekymrer sig om sundheden for dit kæledyr, søger at udvide de dyrebare år af sit liv så længe som muligt at holde sammen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.