ComputereComputerspil

Sådan aktiverer olenemer i World of Tanks

Multiplayer spil er meget ofte behængt med en bred vifte af ændringer. De tjener til at tilpasse spillet klient, for at gøre det så bekvemt som muligt for en bestemt bruger. Derfor, i de fleste serveradministratorer omfatter evnen til at bruge mods, men begrænse det til dem, der forbyder brug af forskellige modifikationer radikale, der kan påvirke spillet. Det betyder, at du kan kun bruge den måde, at en eller anden måde lette dit spil, sin opfattelse og så videre, men på ingen måde vil påvirke dine handlinger i spillet, eller dine modstandere. Er faktisk ganske vanskeligt at definere den linje, det er anderledes for hvert spil. Denne artikel vil blive betragtet som et eksempel på en kendt beholder simulator World of Tanks, samt populær modifikationer XVM, som også kaldes af mennesker "olenemerom". Næste vil blive overvejet, nemlig at det er op, samt aktivere olenemer og hvordan man bruger det.

Hvad er XVM?

Før undersøgelsen det mest presserende spørgsmål om, hvordan du aktiverer olenemer, er du nødt til at forstå, hvordan det er. Faktisk alt er ganske enkel - et sæt af ændringer, der giver dig mulighed for at tilføje til spillet en masse nyttige funktioner, såsom avancerede bekæmpe ratings, indekser af fjendtlige kampvogne, forskellige seværdigheder og så videre. Olenemer giver dig mulighed for at vælge de funktioner, som du kan lide, og slukke dem, der syntes ubrugelig. Men det er værd at bemærke, at alle funktionerne i denne tilstand er meget nyttig i en given situation, og dens fordele er, at du altid kan vælge, hvad du har brug for, invaliderende hvad i en given situation ikke har brug for. Du kan tilpasse udseendet af din kunde, før hver kamp, hvis du har sådan et ønske. Generelt er dette mod nu brugt næsten fire millioner brugere over hele verden, og alle af dem er tilfredse med de muligheder, de tilbydes til udviklere. Nu kan du forstå, hvad XVM, og vigtigst af alt - hvordan det kan være nyttige for dig. Så nu skal vi gå til den vigtigste del - hvordan du aktiverer olenemer?

Hente og installere modifikationer

Bare rolig - du behøver ikke at lede efter begivenhederne over internettet, da det har en officiel hjemmeside. Og hvis du er interesseret i, hvordan du aktiverer olenemer, vil du i sidste ende nødt til at ty til dette websted. Men først, skal du hente det selv en ændring, og derefter installere det i dit spil mappe. Disse filer indeholder alt hvad du behøver for at aktivere alle de funktioner, som du lover at modedesignere. Det vil dog ikke være nok til at nyde olenemerom. Du skal stadig aktivere det, fordi så vidt det er bare et sæt filer. Men hvad du skal gøre? Sådan aktiverer olenemer ved Jovi?

Personlig konto online

Så det første skridt til at sikre, at aktivere i World of Tanks olenemer - er oprettelsen af din personlige konto på webstedet ændringer. Derefter kan du gå til ham, og allerede er der til at gøre alle de nødvendige yderligere foranstaltninger. De vil ikke blive så meget, så du skal ikke blive afskrækket af store mængde af information, som kan være foran dig, når du går til dit eget værelse. Du skal blot to trin for at begynde at bruge mod. Ved du, hvor man kan aktivere olenemer - du kun gøre det.

aktivering

Så det er den vigtigste tid for dig - aktivering af din modifikation. For at gøre dette vil du kun behøver at trykke på en enkelt knap, der hedder - "Aktiver Services". Efter at klikke på det, skal du følge de instruktioner, der vil blive vist på skærmen, og alle vil blive afsluttet med succes. Så vil du være bare en enkelt lille trin på, hvordan man kan begynde at bruge al den omfattende funktioner olenemera.

udvælgelse tjeneste

Så du er nødt til at aktivere tjenesten, og nu ændringen er til rådighed for dig, når du starter spillet. Men det har ingen indflydelse på din klient - hvorfor? Det faktum, at du ikke har foretaget en endelig og meget vigtigt skridt. I din personlige konto på sitet mode XVM skal du gå ind i indstillingerne, og der til manuelt at aktivere de tjenester, du ønsker at bruge, og deaktivere dem, du ikke kan lide. Så kan du roligt gå ind i World of Tanks og nyde, hvad du har ændret din klient. Naturligvis kan du brug for lidt tid til at vælge den mest bekvemt for dig konfiguration, da en stor mængde af mods, som hver især kan være nyttige, skaber et stort udvalg af varianter, men alle er værd at prøve i kampen for at forstå, hvis det er virkelig så effektiv og er det virkelig dig, det er meget lettere at køre en tank eller beregne statistik. Men indsatsen er værd - resultatet er virkelig imponerende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.