SundhedPræparater

"Panavir" (spray): brugsanvisning. "Panavir" (spray): Pris

Hvordan skal jeg bruge stoffet "Panavir" (spray)? Vejledning i brug af lokale midler vil blive ydet senere. Også, vil du lære, hvor meget denne medicin, at patienter taler om ham, hvad er dens sammensætning mv

stoffet

Hvilke komponenter er en del af "Panavir" stof? Spray indeholder stoffer såsom polyethylenglycol, lanthannitrat, vand, eukalyptusolie, natriumhydroxid, kartoffelspirer ekstrakt og ricinusolie.

Det skal bemærkes, at lægemidlet er fremstillet under forskellige navne. "Panavir (spray) Intime" anvendes som et middel til forebyggelse af infektion af genitalierne, og lægemiddel med tilføjelse af ordet "Inlayta" er tildelt mundhulen.

På grund af disse forskelle, begge former af lægemidlet har helt forskellige dyser. Men ellers har de ikke adskiller sig fra hinanden.

De terapeutiske virkninger af lægemidlet

Hvad er ordineret er det stof som "Panavir"? Sprøjteenhed forstærker uspecifik immunitet, og også aktiverer produktionen af interferon. Sådan eksponering øger kroppens resistens over for visse bakterielle infektioner og forskellige vira.

Ud fra det foregående kan det let konstateres, at den betragtede terapeutisk lægemiddel giver følgende virkninger:

  • antiviral;
  • immunmodulerende;
  • bedøvelsesmiddel;
  • et antiinflammatorisk;
  • neuroprotektive;
  • antipyretisk;
  • sårheling.

Vigtige egenskaber

Hvad brugte medicin "Panavir"? Sprayen har en udtalt antiviral og immunmodulerende virkninger.

Anti-inflammatoriske egenskaber af lægemidlet på grund af sin immunmodulerende virkning. Efter at have brugt de midler straks begynder at syntetisere interferon og aktiverede leukocytter. Den sidste akt i midten af den inflammatoriske proces, og derefter destruere alle patogene bakterier.

Med hensyn til interferon, det forbedrer blodcirkulationen og fjerner giftstoffer og produkter af henfald, samtidig regenererende væv. Som et resultat af virkningen af inflammation hurtigt fjernet, og patienten kommer sig fuldstændigt.

Hvilke andre egenskaber er besat af stoffet "Panavir" (spray)? Guide rapporterer, at lægemidlet har en smertestillende virkning. Han udstiller også moderate neuroprotektive egenskaber og en udtalt sårhelende effekt.

Indikationer intim spray

For at bruge nogen "Intimacy Panavir" (spray)? Gæst eksperter siger, at denne form af lægemidlet er indiceret til behandling af eksterne kønsorganer hos mænd og kvinder efter samleje.

Anvendelsen af aerosol reducerer signifikant risikoen for kontraherende partnere i forskellige virale infektioner. Endvidere letter en hurtig genopretning af væv integritet og sårheling.

Således er "Adult Panavir" (spray) er et profylaktisk middel mod virale genitale infektioner. det bruges også til formål at undgå intime område.

Indikationer for mundspray

Hvad drug "Panavir Inlayta" kan tildeles? Spray for børn og voksne, der anvendes i den komplekse terapi af influenza og SARS, samt at støtte mundhulen i den funktionelle tilstand.

Betragtes agent ofte ordineret til forebyggelse af infektion og virussygdomme. Desuden er det anvendes til mundhygiejne.

Kontraindikationer for anvendelse af dosisformer

Enhver form for "Panavir" forbudt at modtage dem, der er diagnosticeret alvorlig nyresygdom, og der er individuel intolerance over for bestanddele af lægemidlet, en allergisk reaktion på mannose, glucose, arabinose, rhamnose og xylose.

Fremstilling "Intimitet Panavir" (spray): brugsanvisning

Hvordan skal jeg bruge denne form af lægemidlet? Ifølge vejledningen på flaske lægemidlet skal bære stram dyse, der er indeholdt i kittet. Næste klik på det 3 gange, lede strålen på huden af den ydre kønsorganer. I dette præparat bør helt at dække den med et tyndt lag.

Om ønsket kan medikamentet masseres ind i overfladen af integument gnide eller overlade det til selvabsorption.

Om nødvendigt er lægemidlet anvendt og vaginale slimhinde. Til dette administreret dyse og også frembringe en klikke 3. Hvis du bruger dysen er ikke fra et kit, anbefales det at indtaste ikke dybere end 2 cm.

Spray kan sprayes, både før og efter samleje. Hvis det er nødvendigt, kan det bruges dagligt.

Ifølge eksperter Dette præparat er tilladt at bruge og oral behandling (fx i stedet for "Panavir Inlayta" aerosol). Dette skyldes det faktum, at en del af dem nøjagtig det samme. I dette tilfælde er spray af hætteglasset stof sættes på bordet, og derefter bøjer sig over det så spidsen blev medtaget i næsen eller munden i 2 cm. Så gør 2 spray.

Sådan bruges "Inlayta Panavir" (spray)?

Prisen på dette produkt er listet nedenfor. For at bruge det til behandling og forebyggelse af forkølelse, skal du få ud af boksen emballage, der er beregnet til behandling af øvre luftveje, og derefter sætte den fast på flasken. Derefter bliver en dyse indført i lavvandede næse eller mund og presses 3 gange.

Til behandling af influenza og SARS, samt vedligeholdelse af næse og mund i et normalt fungerende tilstand, anbefales det lægemiddel, der skal bruges to gange om dagen (morgen og aften) i lang tid.

Aerosol kan bruges hver dag. Hvis det er nødvendigt, er det tilladt at bruge til behandling af kønsorganer (for eksempel, i stedet for "Intimitet Panavir"). For at gøre dette, skal hætteglasset sættes på anden dyse, som er tilgængelig i kittet.

bivirkninger

Sprays "Panavir" til behandling af ydre kønsorganer og mundhulen kan forårsage rødme og hud og provokere kløe i de steder, hvor medicinen blev påført.

Ifølge eksperter, disse bivirkninger er midlertidige og let passere på egen hånd uden nogen form for behandling.

Generelt er begge former for narkotika veltolereret af mennesker og sjældent er årsagerne til forekomsten af bivirkninger.

Amning og graviditet

Undersøgelser har vist, at de aktive komponenter i værktøjet har ingen embryotoksisk, mutagene, teratogene eller kræftfremkaldende. Så de har ikke en negativ indvirkning på udvikling og vækst af fosteret.

Typisk spray "Panavir" indgivelse under graviditet til behandling af herpes, cytomegalovirus og andre virusinfektioner.

Analoger og pris

Hvor meget er et lægemiddel "Panavir" (spray)? Prisen for dette værktøj afhænger af formen frigivelse. Aerosol beregnet til behandling af kønsorganer, kan købes for 340-360 rubler, mens oral medikament - til 300-320 rubler.

Med hensyn til det unikke, da dette stof er en hel del. Blandt de mest populære værktøjer er følgende: "oxoline", "Alpizarin", "Armenikum", "Viracept", "hiporamin", "Isoprinosin '' Isentress' og andre.

Udtalelser fra patienter

De fleste af "Panavir" spray er positive. Ifølge sine patienter, dette stof er en god forebyggende middel, som er rettet mod bekæmpelse af virussygdomme. Regelmæssig brug af en aerosol kan forbedre kvaliteten af menneskers liv, som det er ganske effektivt eliminerer de ubehagelige fornemmelser efter samleje, og blidt plejer huden i den intime område. Af den måde, nogle af de mere retfærdig køn rapporterede, at spray "Panavir Intimitet" slipper af selv de drosler.

Med hensyn til de negative anmeldelser, så de er sammenlignet med de sædvanlige dette intime sæbe, der ikke har nogen effekt på genital herpes og andre virussygdomme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.