HobbyHåndarbejde

Sådan laver du et hus til dukker med deres egne hænder - DIY tips

Piger, og nogle gange drenge, elsker at spille i "mødre og døtre". Med dukker, de drømmer at komme til deres favoritter og boliger, der minder om den, hvor bebor selv. Selvfølgelig kan forældre behage deres børn, og købe dem et hus til Barbie og andre dukker med en færdig møbler og andre møbler. Og hvad hvis vi går den anden vej og forsøge at gøre marionet lejlighed selv?

Familie Construction række

Lad os tælle op, hvordan man laver et hus til dukker med deres egne hænder. Deltag i byggeprocessen er alle medlemmer af familien. Det er ret simpelt, hvis:

  • dukke lille statur;
  • du (i betydningen, far eller storebror) ved, hvordan man håndtere et puslespil, save og andre snedkeri værktøjer, de værktøjer, du har, og du kan finde egnede stykker af krydsfiner, fiberplader, etc.

Til begge spørgsmål besvares med "ja"? Så en stor mulighed for , hvordan man laver et hus til dukker med deres egne hænder - gøre det ud af krydsfiner, træ og andre hjælpestoffer. For eksempel har du en gård fundet en stor parcel boks. For folk faglærte dette, tro mig, en skat. Overvej, at allerede har afsluttet vægge og gulv. Nu fortælle mig, hvordan man laver et hus til dukker med deres egne hænder. Du kan klippe ud af vinduet - store, tre vægge. Uden pasta fremstillet af pap og malet maling skodder. Pap gøre vinduet for offentliggørelsen og indsætte det i henhold til skodder. En køretur inde i små fed, på en tynd wire hængte tyl og gøre kurvede elegante gardiner. I den fjerde væg, klippe et hul til døren - "sted" meget til dukken måske Og selve døren er også gammeldags fra pap og indsæt over "under træet."

En anden del af hvordan man laver et hus til dukker med deres hænder - smukt design. Sikkert du har rester af tapet efter en reparation. Ved at kombinere dem, kan du give rummet en vidunderlig design: tapetserede smukkeste stykker til at bruge som et tæppe på væg og gulv. Paulus, ved den måde, det samme selvklæbende pasta i løbet døren. Eller, hvis der er, sengen et stykke linoleum. Trim dele kan sprede mellem familiemedlemmer: min mor er engageret i vægge og tæpper, pavens - Arbejdet i "træet".

Hjemmelavede Dolls kan ikke undvære møbler. Hvis "hjem" tillader, kan du købe og sætte det i de specielle samlinger: en seng, bord, stole. Hvis ikke - skal medlemmerne af familien igen demonstrere deres skøre hænder. Kom til redningen af alle de samme pap - kasser med forskellige husholdningsapparater. Mål længden af dukken, tænk hvor bredt det skal være en seng og bruge en blyant og en lineal sætte indstillingerne på arbejdsmiljøet materiale. Ved at tilsætte nogle centimeter til fod. Skær den ønskede rektangel, bøjning ved begge kanter langs længden af den del af benet. En mor kan sy en lille pude, for at give stof i stykker lagner, tæpper og sengetæpper. Det samme princip gammeldags bord og bænke.

Papir Goldsmiths

Hvis der ikke er nogen forsendelseskasse, forsøge at gøre et hus til dukkerne fra kassen. Egnet stor kanal ved for eksempel, fjernsyn, vandvarmer osv elektropechki. Deal og dekorere det i de samme som beskrevet ovenfor. Et tag, både i den første og anden "konstruktion" version, kan tjene alle de samme bord. Held og lykke og glæde af arbejde dine kiddies!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.