HjemlighedPlantning af bevoksning

Sukkulenter - det er en plante? Kæledyr sukkulenter

Succulent - en fantastisk måde at boligindretning. Disse planter er velegnede selv for områder med dårlig belysning. de også er ikke bange for tør luft. Udholdenhed tillader dem at udvikle blomst ved lave temperaturer, men for optimale klima sukkulenter - omgivende temperatur og fugtighed. Det er derfor, planter ofte placeret nær akvariet eller i badeværelset med naturlig belysning.

Hvad er sukkulenter?

Sukkulenter - er planter, der er i stand til at lagre fugt i blade og stilke. De vokser på klipper i ørkenen, i de tropiske og subtropiske skove. Planter adskiller udholdenhed og kunne modstå store temperatursvingninger, både sæsonbetonede og døgnvariationer. En meget til fælles med kaktus er sukkulenter. Omsorg, avl og reproduktion i dem er identiske. Kendetegnende for familien Cactaceae - tilstedeværelse nyre, hvorfra spines opstå.

Nogle hjem sukkulenter ophobes fugt i hele kroppen, mens andre - kun i stilken eller blade. Sådanne planter kan repræsenteres som træer, buske, vinstokke, og så videre. Det er derfor, det bliver svært at afgøre plante hører til hvilken gruppe.

Sådan pleje?

Det bedste sted at sukkulenter, samt for kaktus, er et vindue mod sydsiden. Planter skal være i solen i mindst 4 timer om dagen. Hver plante succulents fra gruppen foretrækker sin tørhed. Blomster kommer ud af junglen ligesom regelmæssig vanding, mens agave, kaktus som kan være flere uger uden vand og godt med sig selv.

Saftige plante - en plante, der er perfekt kombineret med en kaktus i en gryde. Blomsterhandlere anbefale at stable oven på jord eller dræning farverige småsten. Sådan en dekoration i kombination med en lerkrukke værdig dekorere vindueskarmen.

Sukkulenter vokser ganske langsomt, så de har brug for mindre kvælstof end andre planter. Hvis du ikke kan købe specielle gødning for kaktus, kan den udskiftes med en opløsning af fosfor gødning med lavt kvælstofindhold. Planter skal gødes kun i perioden med aktiv vækst.

vanding

De vigtigste fejl gartnere - det er solid vinter vanding. Succulent - en plante, som om vinteren er nok spray. Hvis du tror, at anlægget ikke er nok fugt, være opmærksom på bladene. Med en mangel på vand bladene begynder at visne, men ikke travlt med at slå alarm, anlægget genvinder hurtigt, når vanding.

I foråret og sommeren, sukkulenter og kaktus begynder fasen af aktiv vækst. På dette tidspunkt planterne har brug for mest vand. Vand det ofte, men en lille smule. Ellers rodsystemet rådner.

vigtige tips

Før eller senere, som dyrker står over for et problem, hvis løsning ikke kommer til at tænke. For en liste over de mest almindelige problemer med planter og deres løsninger. For eksempel:

  • Flower bliver sort ved rødderne. Årsagen til sygdommen er en basal rot, som nu anvendes til stammen. Mest sandsynligt, det er på grund af over-vanding, men der er tilfælde, hvor fejlen bliver dårlig jord beluftning. For at gemme planten, skrabe sværtning savtakket kniv, vente, indtil callus vises, og begynde at vande planten igen. I mere alvorlige tilfælde planten er bedre at transplantation.
  • Stængler og blade er uudviklede og slatne. Problemet er manglende vanding. Succulent - en plante, der kan overleve uden vand i lang tid, men ikke misbruge den. For at bringe blomsten tilbage til normal, hæld det og drys en del af binyre. Den næste dag, igen lidt støvregn. Så vente tre dage og igen lidt støvregn. Efter denne procedure returnerer de tidligere plantearter.
  • Der var brune eller grå pletter. Anlægget har modtaget en forbrænding. Flyt saftige på et skyggefuldt sted, og forkorte den tid af sit ophold i solen.
  • Cork mørke pletter. Årsagen - svampen. For at genoprette anlægget reducere vanding, sikre, at rodsystem luft.

Insekter på stilken. Mest sandsynligt, din blomst angrebet af bladlus. Fjern den beskadigede stængler og behandle anlægget med insekticid løsning.

Mød tættere

Nedenfor er listet de populære stueplanter - kaktus, sukkulenter. Billeder og navne vil blive opført senere i artiklen.

  • Echinopsis. Populært kendt som søpindsvin. Blomstrende 2-3 gange i løbet af sommeren.

  • Påske kaktus. Et andet navn - rozhdestvennik. Dette anlæg bringer stor mangel på lys, har brug for en mere rigelig vanding. Blomstrer i vinteren.

  • Agave. Det har mange sorter. Om vinteren, den har brug for god belysning, sommeren er bedst at sætte en blomst i den friske luft. Blomstrer kun i naturen eller i det åbne område.

  • Crassula. Mere almindeligt kendt som en penge træ. Det har derevoobraznuyu formular. Uhøjtidelig, vokser godt derhjemme. Planter ældre end 10 år kan blomstre. God belysning og rigelig vanding forbedre farven på bladene.

Dette er en af de mest almindelige typer af sukkulenter, som kan findes i næsten alle hjem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.