ForretningLandbrug

Kartofler Santa: beskrivelse af sorten

Nøglen til høj kvalitet og udbytte af kartofler er ikke kun aktualitet og regelmæssighed af landbrugsaktiviteter, men også det rigtige valg sorter. I smag og produktets ydeevne i forhold til andre mærkbare fordele relativt ung og ganske lovende kultivar Sante (kartofler). Billeder, fuldt passerer den ydre skønhed af knolde kan afvige smag kvaliteter ved produktet, som værdsættes af private forbrugere.

Santa i madlavning

Santa kartoffel smag behagelig, fyldig, uden alt for meget våde og tørre. Lavt stivelsesindhold (10,0-14,2%) bevirker konservering ren form under varmebehandling populært produkt. Kartoffelsorter Santa ideel til produktion af chips, stegning, bagning, påfyldning supper og fyld. Anvendes til fremstilling af halvfabrikata i industriel skala. Kartofler Santa - et reelt finde for restauranten køkken: utroligt velsmagende, tilberedt hurtigt og meget attraktivt udseende. I startmenuen af denne have afgrøder, opdrættet i Holland, viser det sig utroligt lækre stegte kartofler, der er karakteriseret ved gyldne sprød skorpe.

Kartofler Santa: beskrivelse af sorten

Bush kartofler Santa kompakt nok; en mellemstor plante med oprejst, godt-grønne stængler. Bladene er små, mørke grøn farve. Blomsterne er store, hvide, grupperet i kompakte piskeris. Knolde ovale eller afrundet-ovale, flade, glatte, uden ruhed overflade; se meget nøje; den gennemsnitlige vægt af 90-150 g hver. Santa skræl kartofler moderat tætte, glatte, ensartet farvet gul. Shallow øjne, små, uanselige, men mange. Farve på kød er lys gul, betyder skæringen ikke mørkere. På grund af den smukke form af Santa og det er ideelt for gennemførelsen af industriel forarbejdning.

Sante - kartofler, hvis offentliggørelse fører til at stoppe valg på denne kultur, er tilpasset til dyrkning i Ukraine, Moldova, midterbanen og det sydlige Rusland; egnet til forarbejdning og rengøring med mekaniske midler. Vegetationen perioden fra plantning til modning er 85-90 dage. Under en busk 20 er normalt placeret rødder. Det gennemsnitlige udbytte fra 1 ha - 570 hkg. Sante kartofler er kendetegnet ved høj opbevaringsegenskaber: 92% fra 100 holdbarheden.

plantning kartofler

Kartofler Santa - plante varme-elskende, så plantning aktiviteter, der kræves for at starte sent forår, efter at truslen om frost, og kan undgå fuldstændig opvarmning af jorden. Jorden skal udarbejde en før-: proryhlit omhyggeligt, udvalgt og fjernes fra marken og resterne af sidste års ukrudt. Før er ønskeligt at spire plante kartoffelknolde, spire er ikke nødvendigt at afbryde mere end én gang. Brøndene skal udvides træ aske eller humus sidste år. Knolde er plantet i en afstand på 30 cm og en bredde på 60 cm mellem rækkerne. Plantning dybde på 10 cm. Efter jordforbindelse op er nødvendigt at lade de høje kamme.

Frø er klar til at falde: at gå med de mest rigelige buske, der ikke var berørt af sygdomme og skadedyr. Sådanne planter er mærket på forhånd, og rødder indsamlet fra dem gennemgå processen med sortering, tørring og separat oplagring.

Funktioner Santa dyrkning

Den optimale temperatur for udvikling af kartoffelplanter 29 ° C under moderat fugtighed; Det ideelle ville være organiseringen af kunstvanding drop. Indtil blomstring havebrugsafgrøder anbefales for at sikre regelmæssig vanding rig skiftevis med mineral (kalium, magnesium, phosphor) og organiske (fugleklatter eller fortyndede mullein) forbindinger. Overforsyning af gødning med et højt kvælstofindhold vil føre til aktiv vækst af overjordisk masse, hvilket har en negativ effekt på rødderne: bare sidste stop i vækst. Efter høst kartoffelknolde nødvendigvis skal tørre.

Kartofler Santa: Fordele klasse

Potato Santa fordele:

  • universalitet af rodfrugter;
  • smagsstoffer og høj produktkvalitet;
  • gode udbytter;
  • kor samtidig modning;
  • modstandsdygtighed over for mekaniske skader karakter;
  • god holdbarhed under opbevaring;
  • tørke;
  • undemanding for pleje;
  • gennemsnitlig sygdomsresistens;
  • ikke tilbøjelige til at degeneration, men en hver 5-6 år anbefales at opdatere frøet.

Sygdomme og skadedyr

Kartofler Santa er meget modstandsdygtige over for skurv, kartoffel cancer, cystenematode; moderat modtagelige for blad roll, fusarium, sortbensyge og kartoffelskimmel på toppen (knoldene er sjældent påvirket). Som en forebyggende foranstaltning anbefales det at håndtere kultur af kobber-bærende stoffer. Du bør også rotere hvert år dyrkning af jord, idet der som prækursorer bælgfrugter, græskar, agurk, kål, rapgræs. Brakmark (i hvile) kan sås eller Phacelia olieholdig radise. Bladlus og Colorado kartoffel bille - Potato forfærdelige fjender - kan blive ødelagt ved at sprøjte insekticider. Rettidig levering af lugning og jordforbindelse op, vil medvirke til at reducere sandsynligheden for skadelige insekter. Forbehandling af kartoffelknolde vil beskytte planten fra smælderlarve skader.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.