BilerBiler

Taxaer Uber: anmeldelser af bilister, passagerer

I øjeblikket i SNG-landene er mere og mere populære samlingssted systemet taxa uber. For os det kom fra Amerika og er allerede elsket af mange chauffører og passagerer. Hvad er bemærkelsesværdigt system taxa uber? Anmeldelser af chauffører sige, at innovation har givet dem mulighed for ikke at spilde tid og benzin til at afhente kunden fra den anden ende af byen. Ligesom dette system, og dem, der er i et travlt om deres virksomhed. Om Uber taxi passager anmeldelser kan kun høre rave. Efter alt, med et sådant system, maskinen skal vente lidt længere.

Kunder i mange russiske byer efterlade positive anmeldelser på Uber taxa. St. Petersborg og Moskva var de første byer i vores land, som har opnået denne tjeneste. Senere begyndte at ordningen kan fungere i Jekaterinburg, og i dag kan du bruge det i Sochi og i Perm, Khabarovsk, Yaroslavl og nogle andre lokaliteter.

tjeneste historie

Det nye system Uber taxa dukkede op i San Francisco. I denne by, hvor en simpel årti er antallet af indbyggere steget med tre hundrede tusinde mennesker, har der afsender tjenester ikke tænkt over, hvordan man kan reducere den tid, for kundeservice. Dette var forudsætningen for fremkomsten af ideen om at bringe orden på transportområdet. I første omgang udviklingen af det nye system tog Travis Kalanick, og så begyndte han at hjælpe Garrett Kampl, oprette en ansøgning om en kommerciel web-side søgning. Den første prototype af denne tjeneste dukkede op i marts 2009 og blev kun beregnet til iPhone.

Afprøvning af det nye system fandt sted i januar 2010. Først Kalanik og Kampl brugte tre biler, der tjener passagerer i New York. Men de snart begyndte at ansætte nye drivere.

Allerede i løbet af kort tid app er blevet meget efterspurgte. Og i november 2010, blev en ny version designet til Android udviklet. I første halvdel af næste år begyndte tjenesten til at arbejde i Boston, Seattle og Chicago. Samtidig Uber taxa var stigende popularitet i Paris.

I første omgang, virksomhederne har påberåbt sig arbejdet i business class-maskiner. Men i juli 2012 i markedet for personbefordring dukkede UberX. Takket være denne service, kan kunderne bestille en bil af middelklassen.

Den første amerikanske stat, hvor systemet har modtaget støtte fra loven, blev Californien. Det skete i 2013, hvor det nye selskab blev vurderet til $ 3,7 milliarder kroner.

Og i dag i mange byer i verden, det er en taxa uber. Gæst drivere er stadig tage ordrer over telefonen eller ringer ind i glasset plade af "frihed" er meget negativt om det. De protesterer mod den nye tjeneste, gå til stævner og krævende et forbud innovationer. Resultatet af en sådan strejke i Paris - brændte biler, dækket med lufthavne og Brawls.

I Rusland, mange professionelle transportører også utilfreds taxa uber. Anmeldelser bilister i Moskva, Sankt Petersborg og andre byer taler om fremkomsten af en temmelig stærke konkurrenter, hvilket skaber problemer for deres virksomhed.

Essensen af tjeneste

Hvad er det system af taxa uber? Anmeldelser af medarbejderne hævder, at det er en virkelig revolutionerende tjeneste. Det er et omfattende system, hvorigennem forbindelsen mellem kunden og chaufføren. Tjenesten er så praktisk og sikker at hans ansøgning downloade alle ejere af smartphones med iOS eller Android styresystem.

Kunden har mulighed for ikke blot at bestille den faktiske bil for ham, men også for at holde styr på hans tilgang. Hertil kommer, at systemet sender kun den maskine, der er geografisk tættest på mennesket. Det er derfor, det bliver rentabelt arbejde Uber (taxa). Anmeldelser af chauffører sige, at denne tjeneste giver dem mulighed for at væsentligt spare brændstof.

betaling

Som kunde er beregnet til Uber taxa? Anmeldelser af førere og passagerer er bekræftet, at selskabet er her for at møde alle eksisterende behov.

Betaling for tur i en taxa denne service kan ske både kontant og pengeløse. Selv før turen brugeren skal vælge den metode, som den er beregnet med en driver. Penge kan trækkes tilbage fra banken kortet er knyttet til programmet eller givet i kontanter.

Det eneste negative er den manglende mulighed for at kombinere beregningen. Det vil sige, er passageren ikke får ret til at give en del af pengene i kontanter, til at betale det resterende beløb for turen kortet. Beregningsmetode kan kun være én, og det bør vælges ved at klikke på en bestemt løsning.

Hvad du behøver at vide passageren?

For at bestille og betale for turen, skal en person have en dokumenteret Uber konto. Det skal erindres, at valget af beregningsmetode afhænger helt af kunden. Insister på at betale kontant føreren ikke har ret.

Feedback fra passagerer, de kan lide det, de kan beregne den foreløbige prisen for rejsen. Indstillinger, der er tilgængelige i Uber app. Tipping driveren er ikke nødvendig.

attraktive priser

Ved du, hvorfor en taxa Uber kunder forlader så mange positive anmeldelser? Det faktum, at folk er meget tiltrukket lave takster for denne tjeneste. Dette er hovedårsagen til, at lov innovation til at lokke de fleste kunder gamle taxikørsel.

Hvad er den nye tjeneste uber? Anmeldelser drivere tyder på, at det rent faktisk erstatter hele taxa selskab. En revolutionerende tjeneste at linke magt kunder og chauffører, bestemme priserne og foretage pengetransaktioner.

En sådan forenklet betjening ordning (sammenlignet med andre luftfartsselskaber) Uber giver os mulighed for at sænke priserne til det laveste niveau. I dette tilfælde, almindelige taxier er uden arbejde. nye automater kommer hurtigt til kunderne og bære et mindre gebyr.

Manglende evne til at sænke priserne

Selvfølgelig taxachaufførerne over hele verden, hvor han blev en tjeneste Uber, kan du forstå. I dag forhindrer dem i at arbejde en alvorlig konkurrent. Takster, der findes i virksomhedens "Uber" betydeligt lavere end de høje priser, der bliver tilbudt af professionelle transportører. Ja, for en simpel taxachauffør service er det en dyr forretning. For eksempel i London, har chaufføren satte sig bag rattet i den berømte kabine, skal du gå gennem et treårigt forløb i slutningen af som er nødvendig for at besvare spørgsmålene, der passerer fem eksamener. Pass dem kun på betingelse af godt kendskab til byen. Bogstaveligt talt udenad en chauffør bør vide om tre hundrede ruter, tyve tusind forskellige steder og organisationer, samt tillid til at finde placeringen af de fem og tyve tusinde gader. Hertil kommer, at der er behov for og få en licens. Og dette er summen af to hundrede og halvtreds pounds. I Frankrig, sådan licens er endnu dyrere - 100 000 EUR. Staten tager på hård regulering af tariffer og regulerer arbejdsvilkårene for luftfartsselskabet. Det giver en fransk høj indkomst drivere.

Alt dette fører til det faktum, at de professionelle ikke kan lide Uber (taxa). Anmeldelser af de officielle tjenester i chauffører, som regel negativ. Efter alle de passagerer en ny tjeneste "fører" direkte fra kantstenen og tager dig til det rigtige sted for blotte øre.

Hvilke maskiner arbejder i "Uber"?

Denne service tilbyder sine kunder en bred vifte af segmenter af bilen. Det alle modeller fra præmien og op til taxaer, imødekommende et stort antal passagerer. Det er ligegyldigt, hvilken slags bil vil blive leveret til dig. Prisen for turen vil kun danne:

- et fast beløb for levering af maskiner;

- tid og kilometertal beregning.

partnerskab

Bliv medlem af en ny progressiv tjeneste er ganske enkel. Dette vil kræve at registrere på hjemmesiden for virksomheden som chauffør. Det er vigtigt at opfylde følgende kriterier:

- har mindst tre års kørsel erfaring af bilen;

- statsborgere i det land, som vil blive gennemført transport af passagerer;

- være over 21 år.

Hvilke andre krav gælder for medarbejderne virksomhedens Uber? Anmeldelser af chauffører fra passagerer bør kun være positiv. Og for at den person, der sidder bag rattet, er det vigtigt at kommunikere høfligt og kultur ikke kun med deres kunder, men også med andre mennesker. Desuden er det selskab, der til sit arbejde bare pæne mennesker. Alle taxachauffører Uber at være neutral farve skjorte og bukser.

Arbejdet udføres på din egen bil. Maskinen kan lejes. Forudsætning - en forsikring for køretøjet.

Attraktivt for mange er at arbejde i Uber. Anmeldelser chauffører er allerede blevet medlemmer af selskabets, siger, at dette er den officielle beskæftigelse. Og for dette har vi brug for at give visse dokumenter til arbejdsgiveren, gennemgå kurser og installere på din gadget Uber app.

Anmeldelser af chauffører bekræftede, at efter at have passeret alle disse procedurer indlede medarbejder vises online, og dens navn begynder ordrer ankommer.

Jo mere attraktiv firmaet Uber? Anmeldelser St. Petersburg chauffører, Moskva og andre byer sige, at tjene penge i denne tjeneste på ethvert belejligt tidspunkt. Virksomheden beskæftiger ikke kun komplet, men også på deltid.

Hvad har brug for en bil?

I udtalelsen fra taxachauffører 'Uber' medarbejder i den nye tjeneste er ikke kun et ønske om at arbejde. Meget afhænger af hans bil. Der er visse kriterier, når du vælger et køretøj:

- en alder af højst 3-4 år;

- et pænt udseende uden ridser og buler;

- teknisk perfekt.

Hertil kommer, uanset vejrforholdene, bør bilen være ren inde og ud.

Betaling for arbejde

Selvfølgelig er det vigtigste mål, der forfølges af manden, afregning for at arbejde i en taxa "Uber" er at opnå en anstændig indkomst. Det skal erindres, at størrelsen af den specifikke beløb vil blive påvirket af flere faktorer, nemlig:

- byen trafikken;

- størrelsen af bonus faktorer.

På bekostning af føreren træder ind firs procent af turen omkostninger. Virksomheden får de resterende 20%. Men til tider bonus faktorer Kommissionen fuldt ud dækker fjernet. I sådanne tilfælde kan chaufføren få ind på din konto det fulde beløb af befordring af passagerer.

Fordele og ulemper ved tjenesten

Før du ansøge om et job i Uber selskab, er det nødvendigt at overveje alle fordele og ulemper ved en sådan beslutning. Således argumenterne "for":

- officiel beskæftigelse;

- modtagelse af ordrer gennem en bekvem applikation;

- at finde kunder i umiddelbar nærhed af maskinen;

- mulighed for at bestille eller at nægte det;

- høje lønninger.

Hvad er manglerne i arbejdet:

- Kort sagt, ikke altid rentabel tur;

- at opnå estimater af de passagerer, der har indflydelse på det videre samarbejde med virksomheden;

- behovet for vedligeholdelse af køretøjet.

Efter at have overvejet alle argumenterne for og imod, bør alle gøre dit valg. Men, selvfølgelig, hvis en person har et ønske om at arbejde ved rattet, og der er ikke mere gunstige udsigter, en sådan løsning ville være god nok.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.